HWSW: Haláltusát vív a Midway Games

Az egyik klasszikusnak számító videójáték-fejlesztő cég, a Midway Games számára is nehezen átvészelhető a válság - írja Nagytestvérünk, a HWSW.
  • Írta: Daks

Kommentek

#8
5: te tényleg hülye vagy....
#7
Azért ha a jobb oldalon lévő csekély játék listát megnézitek, szinte 8pont feletti az átlag, és én régebben is megvoltam elégedve a Midway játékaival. Szinvonalasak, csak egyiksem kiugró, kimagasló alkotás. Átlagosak, nincs bennük semmi amiért az ember a szájára venné és mindenkinek mutogatná.
Sajnálom azt a 180 fejlesztőt, remélem túlélik a válságot felvásárlás nélkül.
#6
Pedig régen még a WoW-ot (wizard of wor) ők csinálták. Mi történhetett?
#5
2-Full igazad van, jó ideje már tényleg nem volt minöségi játék mely elhagyta a céget, az MK vs DC ha kirobano lett volna akkor sem hiszem hogy megmenekül minden.
A fejlesztöknek sok sikert egy jobb csapathoz
#4
3: Egyetértek!
#3
Basszus Midwayék mit vártak,hogy az MK VS DC fogja őket felkarolni? Nem a korhatár volt az eddigi MK-k eladásait hátráltató tényező, és nem a DC karakterek voltak azok, akik igazán hiányoztak egy jó MK-ból.
#2
erlelodott ez mar regota.Nem egy oromhir,de manapsag nem eleg a mult a fennmaradashoz.Jo jatekok pedig nemigen hagytak el a Midwayt egy jo ideje.Remeljuk,az elbocsjtott emberkek egy sokkal jobb csapatnal kapnak majd munkat
#1
Őszintén sajnálom a Midway-t....Biztosra veszem, hogyha rendesen megcsinálták volna az új MK-t, akkor most nem lenne baj. És ez a hír nem a gamereknek rossz, hanem a 180 fejlesztőnek. Remélem nem fogja az EA felvásárolni....