Bezárta kapuit a Free Radical Design

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A Free Radical Entertainment vezetősége azt ígérte, hogy nem lesznek elbocsátások a 2008-as esztendőben, ám a minap zárt ajtókat találtak az alkalmazottak.
A Free Radical Entertainment vezetősége azt ígérte, hogy nem lesznek elbocsátások a 2008-as esztendőben, ám a minap zárt ajtókat találtak az alkalmazottak.


Kellemetlen lehetett a mai reggel a Free Radical Design munkatársainak, ugyanis zárt ajtókat találtak, mikor a munkahelyükre igyekeztek. Múlt hónapban a stúdió egyik embere, Steve Ellis elárulta, hogy semmi gond sincs a stúdió háza táján. A cég fejlesztette a Haze című FPS-t, amely Playstation 3-ra jelent meg és elég kemény kritikákat kapott. Az úriember még azt is elmondta, hogy nem kell félni az elbocsátásoktól, nem lesz ilyen az idei esztendőben. Nos, ez majdnem sikerült is, ám így az év vége felé mégis kellemetlen meglepetés érte az alkalmazottakat: amikor a munkahelyükre próbáltak bejutni, akkor zárt ajtókra leltek. A stúdió egyébként legutóbb a népszerű Timesplitters negyedik epizódján dolgozott, ám lehet, hogy sohasem készül el.
12.
12.
SWBF2
Az SWBF3 ehhez tartozott, de már idő előtt visszavette a LucasArts....
11.
11.
Zsohi
Pedig a Timesplitters-t nagyon vártam :'( mert ps2n nagyon oda perecelt ^^
10.
10.
gaurone
ez nagy gebasz számomra, mivel nagyon vártam a Battlefront 3-mat, és így úgy tünk hogy nem fog elkészülni ez a project...
8.
8.
Dcrysis02
9:Bezárt egy stúdió,és igy lehet olyan projektek nem fognak napvilágot látni amit sokan várnak.Ha erről nem tájékoztatnak bennünket,majd megteszi más.Tudtommal ez az oldal a videó játékokkal foglalkozik aminek hatáskörébe ez is beletartozik,mivel játékokról van szó magában a hirben.Ugyhogy szerintem te gondolkozz el azon hogy valójában miért is kellett ide böfögnöd egy felesleges kommentet.
6.
6.
varti
elbocsájtások télleg nem voltak. csak bezárt a cég
5.
5.
NereusLaceee
A HAZE sajnos PC-re elmaradt de állítólag a konzolon sem aratott túl nagy sikert.

A Timesplitters 4 viszont a képek alapján elég betegnek tűnt hogy jó cím legyen... de ha nem hát nem. Túléljük. Remélem az alkalmazottak is.



Lehet a cégtulajok elbukták a vagyont a tőzsdén :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...