Elindult a Combat Arms európai bétatesztje

Link másolása
Manapság az MMO-k után talán az online FPS-ekből születik a legtöbb próbálkozás - ide tartozik a Nexon Combat Arms nevű játéka is, amely szintén a szokott sémát követi.
Manapság az MMO-k után talán az online FPS-ekből születik a legtöbb próbálkozás - ide tartozik a Nexon Combat Arms nevű játéka is, amely szintén a szokott sémát követi.

Ugrás a galériához

A Combat Arms érdekessége, hogy ingyenes a program, karakterünknek pedig a játékban szerzett kreditért vásárolható felszerelés. A játékmódok a szokásosak: lesz Deathmatch, Team Deathmatch (itt Elimination) és persze Search and Destroy. Rengeteg fegyver, pálya és egyéb kiegészítők várják az érdeklődőket, melyekkel személyre szabhatjuk karakterünk. Habár a játék már a nyáron debütált, akkor kizárólag az észak-amerikai régióban volt elérhető. Keddtől viszont megnyílt az út Európának is, így a nálunk is működő változat miatt fontos, hogy a játékot a lenti, európai oldalról töltsük le.

10.
10.
thynice
Ti igen kulturáltak. A játék folyamán kaptok GP-t (kreditet). Ebből lehet ruhát és fegyvereket vásárolni. Úgyhogy mielőtt a kezetek elkezd gépelni, gondolkozzatok is. Csak ennyi. Amúgy egy nagyon jó játék nekem tetszik.
9.
9.
Bally King
8: -.-' A játék ingyenes. A hír első mondatából kiderül, mit lehet vásárolni és miből.
8.
8.
SWBF2
Vásárolható???Itt megbukott...
7.
7.
NereusLaceee
Köszi a hírt Optimus



Már pár hónapja letöltöttem annó, de server hibát írt és nem tudtam kipróbálni (most már értem miért, bár nem firtattam nagyon).

Asszem majd ma este akkor az immáron EU-s verzióval újra neki veselkedem.
6.
6.
Optimus Prime
Szerintem igen, főkép hogy ingyenes. :) A grafika is elég szép és elmegy akár egy Win2000, PIII, Geforce2MX konfiguráción is. A játékon sokat dob, hogy testre szabhatjuk a karakterünk ruháját és fegyverzetét.
5.
5.
MetalLord
4.
4.
Optimus Prime
Nem kell kulcs, én csak regisztráltam az oldalon és kész. Viszont a játék menete és stílusa tényleg elég... más. Aki Quake-hez és UT-hoz vannak szokva, de még az egyéb F2P játékokhoz képest is... valahogy nehezen áll rá az ember.
3.
3.
peterpal7
Na mindegy marad a cod4 multi, meg ennek a trailerje se tetszett. Semmi értelme, főleg a végének...
2.
2.
AlexanderHUN
nekem egyátalán nem jött be a játék menet elégé "hybidre" sikeredett

olyasmi mint amikor egyszere cs:s-zel hl2-dm-el és még egy csipet UT.

1: sajna a béta kulcsokat már réges rég kiosztották, és a béta már bezárult és a "sima" szerver fut mostmár
1.
1.
peterpal7
Jól néz ki. És ebbe is kell bétakulcsért regisztrálni valahol? Az alsó sor középső képen a késnél az M9 nem egy pisztoly fajta?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...