Electronic Arts játékok a Steamen

Az Electronic Arts is kihasználja a Steam nyújtotta lehetőségeket, ugyanis néhány játék letölthetővé vált a Valve hálózatáról, később pedig még több érkezik.
  • Írta: Ghost

Kommentek

#5
4,5: teljesen igaz. Az eredeti tok és korong tök jól mutat a polcon!
#4
#4: nos, igen. Én is szeretem a hagyományos lemezes kiadásokat. Én többnyire csak akciós vagy régi játékot veszek meg ilyes mód. Amit másképp már nem lehet megtalálni.
#3
Én nem értem ezt. Én biztis nem töltenék le több gigabájtot, úgy hogy fizetek érte. Akkor már egy kicsit többért és kapok hozzá rendes korongot meg tokot. (megjegyzem, nem ismerem az árait)
#2
Már eddig is volt pár EA játék Crysis, Crysis Warhead, SiN Episdoe 1. A továbbiaknak örülök, remélem olcsóbb lesz, mint a bolti/online árak vagy majd csak beleesik egy-egy hétvégi akcióba.
#2: igen, eme dollár-euró váltás engem is ütött. Lévén a dollár átlag 200 Ft körül van, míg az euró átlag 250-270 környékén mozog és hát az árak nem eszerint lettek átváltva. :( Bár szerencsére van kivétel, és így nincs VAT se. Bár még csak azt kéne.
#1
Most, hogy már Euróban kell fizetni a Steam-en, azt hiszem én többet nem veszek ott játékot... Pedig jópárat vettem már ott, de így nagyon nem éri meg... Micsoda baromság egy az egyben váltani a dollárt az Euróval? Akinek ez szúrja a szemét, az csatlakozzon ehez a Grouphoz: http://steamcommunity.com/groups/1e1us