Csökkent az érdeklődés a F.E.A.R. folytatása iránt

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Dave Matthews, a Monolith munkatársa legalábbis így látja, mindezért pedig az alapjátékhoz készült - nem túl jól sikerült - kiegészítőket és átiratokat hibáztatja.
Dave Matthews, a Monolith munkatársa legalábbis így látja, mindezért pedig az alapjátékhoz készült kiegészítőket és átiratokat hibáztatja.



A sorozatot ismerők bizonyára emlékeznek rá, hogy ezeket a részeket nem a Monolith fejlesztette: miután ők a Warner Bros. szárnyai alá szegődtek, a F.E.A.R. jogait birtokló Vivendi (később Activision Blizzard) más csapatokra (TimeGate Studios és Day 1 Studios) bízta a kiegészítők és a konzolos portok munkálatait. A folytatást végül ismét a Monolith fejleszti - a sors ironiája, hogy az Activision Blizzard lomtárazásának köszönhetően ismét visszaszerezhették a F.E.A.R. címet.

Matthews egy interjú során mondta el a véleményét a fenti játékokról, melyek szerinte abszolút rossz hatással voltak a sorozatra, s nem kevés rajongót tántorítottak el tőle: ennek köszönhető, hogy kevesebben követik figyelemmel a Project Origin készültét, melynek így fel kell kötnie a gatyáját, hogy visszaszerezze a brand megtépázott hírnevét. "A TimeGate például teljesen más irányba vitte el a játék történetét, mint ahogy mi szerettük volna, így az ott történt eseményekre úgy tekintünk, hogy mi lett volna, ha a cselekmény másképp alakul, mint a mi folytatásunkban" - mondta Matthews. A kolléga egyúttal azt is megígérte, hogy a PS3-as és az X360-as portok ezúttal sokkal jobbak lesznek majd, s bár lesznek apró eltérések, a minőség és a játékélmény mindegyik platformon ugyanolyan marad; többek között azért is, mert nincs vezető platform a fejlesztésekkor. Így legyen!
17.
17.
SL89
Szerintem is a kiegeszitok ugy ahogy voltak elvoltak szurva ... es az is biztos h sok rajongot kiabranditott a F.E.A.R.-bol. Rem ezzel nem igy lesz
16.
16.
G Logan
Ilyen nagy cimek ami a következö évbe lesznek nem csodálkozom.
14.
14.
Gael
ez erdekes,en nem jatszottam csak az eredeti elso resszel,de mar akkor sem ertettem,hogy mitol hullott terdre a sajto.Kurvara unalmas csojatek,szerintem annyira egy iranyba kell menni,hogy meg oldalra sem mindig nezhetsz.Az,hogy egyszer-egyszer megijeszt,az ok,de tobbet nem is tudott ennel.
13.
13.
McDuff
hát nem mondom h nincs igaza,én jáccottam mind a 2 kieggel,a extraction point jácchato,teccenek a pályák,a storyját mondjuk nem értem(szerencsére?),me nem tok oan jol angolul,az ijeszgetős részekkel sem volt bajom.szal sztem az nem lett oan rossz,viszont a perseus mandate siralmasan szánalmas:nem is ijesztő,alig vannak benne parás részek,szánalams a történet(még így is h nem értettem az egészet)alig vártam h vége legyen,h letörölhessem a gépről,ráadásul rondább mint az alap játék...nt mit csináltak,de atom nagy visszafejlődés tapasztalhato,undorító az egész...
10.
10.
Gula
9 szerintem is ennyi (mármint rólad).......
8.
8.
myrtana
7: könnyen meglehet az esély mert mindent szros xbox-ra meg ps-re adnak ki.Legjobb játékokat ki se tolják pc-re.De ezt kifogják ki is van eléggé hangsúlyozva.
7.
7.
klemid
6.
6.
Dcrysis02
5:Azokkal még én sem,csak az első részt végeztem ki egyszer. :)
5.
5.
fojesz
4: Ez a mondat elsősorban Alma történetére vonatkozik elvben. Én nem játszottam egyébként a kiegészítőkkel, csak az interjú alapján okoskodom. :)
3.
3.
Dcrysis02
"A TimeGate például teljesen más irányba vitte el a játék történetét, mint ahogy mi szerettük volna" Ezt a mondatot kicsit furának tartom mivel ebben a játékban egy tök más sztori,tök más szereplős megközelítés lesz mint az előző részben.De ha jól alakul a történet beruházok egy példányra én is.
2.
2.
Rabit Wars
Ja szerintem se lankadt az érdeklődés a game iránt ha minimum olyan lesz mint a simma F.E.A.R. a játék akkor rosz már nem lehet, de mivel tudom hogy jobb lesz csak semmi para veszik majd ezt is mint a cukrot.:)
1.
1.
tjames
Nekem nem lankadt az érdeklődésem a játék irányt. Sőt, anno lewarezoltam az egyet PC-re, most majd a második részt megveszem Boxra. MINDENKÉPP! Úgyhogy velem jól járnak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...