Január 8-án érkezik a Skate 2 demója

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 2.
  • Letöltés
Link másolása
Ha hihetünk az információknak, akkor a Skate második részének kipróbálható változata hamarosan megérkezik Xbox 360-ra és Playstation 3-ra.
Ha hihetünk az információknak, akkor a Skate második részének kipróbálható változata hamarosan megérkezik Xbox 360-ra és Playstation 3-ra.


Az első részben mindenki a Tony Hawk sorozat legnagyobb vetélytársát látta, s az EA Black Box által fejlesztett Skate meg is felelt az elvárásoknak. Remek irányítás és szép grafika várta a deszkás játékok szerelmeseit, s nem lesz ez másként a második részben sem. A friss információk szerint a Skate 2 kipróbálható változata január 8-án már letölthető lesz az Xbox Live és remélhetőleg a Playstation Network hálózatáról egyaránt.
11.
11.
gogle
hát a grafika nem rossz,a nézet ratyi , az irányitás pocsék ,mér nem létezik gondolatátviteles irányitás azzal menne . :D

10.
10.
thomee84
egy próbát biztos, az első részt most vettem meg másodjára a tescoban 3745 forintért:D
9.
9.
egykritikusasokközül
Hi.Ez nagyon király lesz,alig várom de azért a teljes verzíót még jobban...

na aztán egész nap itt fogok ülni!
8.
8.
huszti
én a netről szoktam szedni a deómkat, kiírom újraírhatóra, és a nem flashelt gép is beolvassa rendesen. 1 dvd-re írhatsz többet is akár. ezt még 1 microsoftos oldalon olvastam (mer akinek ugye nincs live...)
7.
7.
Adamoooo77
Najó hogy 8-án jön de csak goldosoknak, gondolom.
6.
6.
Atek
okézsoké:) akkor így már lehet örülni, ha hivatalos...csak azért csodálkoztam mert a megjelenés körül is felröppent néhány dátum, és közülük jó pár le lett közölve:)
5.
5.
Ghost
A SRAWL az Xbox hivatalos oldaláról szemezte ki a hírt, mert valami verseny kezdete lesz akkor, ami a Skate 2-vel kapcsolatos, innen jön a január 8 :)
4.
4.
Atek
hivatalos blogon/oldalon nincs fent. blog commentek közt híresztelnek mindenfélét a türelmetlen játékosok:) én azért örülök hogy a teljes verzió pont a vizsgaidőszak végén jön:D mert így fogok valamennyit tanulni is:D
3.
3.
huszti
fúú, ha tényleg jön akkor :D egész idő alatt ezt fogom nyomni amíg ki nem adják a teljest :D
2.
2.
r.o.b.
cool,remélem tényleg jön :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...