Gördeszkákat lehet nyerni a Skate 2 demójával

  • Írta: Daks
  • 2009. január 3.
  • Hír
Link másolása
A hivatalos Xbox oldalról tudtuk meg, hogy január 8-án, azaz jövő csütörtökön már tölthető lesz a Skate 2 demója. A premierrel együtt nyereményjáték is indul!
A hivatalos Xbox oldalról tudtuk meg, hogy január 8-án, azaz jövő csütörtökön már tölthető lesz a Skate 2 demója. A premierrel együtt nyereményjáték is indul!

A részvételhez nem kell más tenni, mint ellátogatni a hivatalos nemzetközi Xbox oldalra, és követni az ottani utasításokat. A regisztráció azonban nem elég, le kell majd tölteni a demót, a GamerTag avatarjának pedig be kell állítani az egyik hivatalos Skate 2 képet. Ha minden megvan, akkor gépünk automatikusan részt vesz egy sorsoláson, ahol eredeti, limitált kiadású Skate 2 gördeszkákat, MS pontokat, és egyéb értékes cuccokat lehet nyerni.

Bővebb infó:
Xbox.com
9.
9.
Guffy
Szerintem nem lehet olyan rossz, azér gondolom nekik se érdekük rossz minőségű cuccot nyomni:D

huszti: hogy érted h mire ideérne? csak becsomagolják (v nem?):D meg csak nem törik el szállításkor (gondolom dobozba hozzák). Úgyhogy nem értem hogy érted, de ha mégis az én tudatlanságom hiánya okozza ezt a dolgot, kérlek oszd meg velem hogy érted. pls! Am párnap és demo:D
8.
8.
huszti
maxgraham: nem tudni, lehet hogy valami Alien Workshop vagy hasonló játékban szerepelő deszkacég gyárotta, de mire ideérne, valszeg tényleg nem lenne a legjobb.
5.
5.
Gael
egy gordeszka demojaval nem lehetne nyerni Skate2-t?Az erdekelne
3.
3.
Daks
igen, modositottam is a cimet egy kicsiket :)
2.
2.
Guppi
Ja bocsesz! Abban nem volt nyereményjáték leírás.
1.
1.
Guppi
Mint ha ezt a hír már olvastam volna itt a GK-n.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...