Április környékén érkezik az Aliens: Colonial Marines

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Gearbox által fejlesztett játékot a Sega fogja kiadni, aki ma bejelentette, hogy április és július között számíthatunk az Aliens: Colonial Marines megjelenésére.
A Gearbox által fejlesztett játékot a Sega fogja kiadni, aki ma bejelentette, hogy április és július között számíthatunk az Aliens: Colonial Marines megjelenésére.


Az ígéretek szerint egy vérbeli lövöldözős játék lesz a Gearbox műhelyében készülő Aliens: Colonial Marines. Mint arról már beszámoltunk, hamisnak bizonyultak a játék leállításáról szóló pletykák, a Sega pedig bejelentette, hogy a megjelenés 2009 első üzleti negyedévében, pontosabban április és július között várható. Az Aliens: Colonial Marines mellett szót ejtett a kiadó még az Alpha Protocol címre keresztelt játékról is, amely szintén akkor fog az üzletek polcaira kerülni.
34.
34.
felegyi
40# Olvass vissza, már kitárgyaltuk...
33.
33.
Gabesz901224
Pont érettségi előtt :o:o:o ez kibaszás:(

De legalább megérkezik végre:D:D:D
32.
32.
hunlord
Nem akarok senkit elkeseríteni, de én olyat olvastam, hogy egy szimpla 4 személyes co-op "lőddazidegent" játék lesz, avagy egy Left 4 Aliens. De ne legyen igazam. :)
31.
31.
Doky06
Ide azt az atomgépágyút, had bombázzam ki a fejüket! :)

Még a szomszéd teri néni is Alieneket fog zúzni! Eh-Eh :)
29.
29.
wildláma
hehe április jó kis "érettségi" előajándék lesz belőle :D
28.
28.
Harkat
Úgy volna a jó hogy egész játék taktikázós, ijesztegetős, stb. volna, de a végén , mondjuk utólsó pályán szerzel egy olyan fegyót mint az AvP2 -ben volt hogy magától célratalt, meg 500 golyo tárba, és akor mint amit írtak előtem jön 100 alien, és te csak nyomod a bal egeret, és csak lősz és lősz, hentelsz. De a végén egy elér hozád és megdöglesz, és így lesz vége játéknak :)
27.
27.
LiMiT
31: Dettó! Remélem olyan lesz amilyennek te is szeretnéd.



Alig várom már hogy a haverokkal lepattanjunk a gamma elé és megállás nélkül toljuk. :D Mekkora már amikor betojva mentek lassú, apró léptekkel a sötét folyosókon, és semmit se hallasz, csak a szelet, a lépteidet, meg a mozgásérzékelő pittyegését, aztán PUFF!! Jelezni kezd a mozgásérzékelő több száz alient ami épp feléd ront, te meg lősz mindenre ami megmoccan, erre kiderül hogy alattad/feletted jönnek a szervíz aknába. :D ÁÁÁH DEJÓ LESZ :')))
26.
26.
KD
ALIENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
25.
25.
Giga0509
Jeee ezt rohadtul várom már!!! :D isteni játék lesz!!!! :D
24.
24.
Glek
Juhúúúú!!! ^^ De várom már! :D
23.
23.
Gael
szerintem ne hasonlitson az AVP jatekokra,azok maradjanak meg AVP-nek.Legyen Aliens jatek,sotet,szorongato,paras.Az alienek meg azert jobban nyomuljanak mint a filmekben,mert ha itt is ket harom Alient kellene levadaszni,akkor a jatek olyan hosszu sem lenne mint a film.Harcoljuk vegig a film legkemenyebb helyszineit,es legyen meszarlas a jatekban,mert ennek arrol kell szolnia.Szeretnek latni szanaszet szakado Alieneket,atszurt testu segitsegert horgo bajtarsakat,savmarta depis folyosokat.Szeretnem hasznalni a nagykaliberu automata geppuskat,csapdakat allitani,a Vallalat ugynokeit szetloni,miutan kiderult,hogy csak hordozonak kuldtek oda minket,stb.De mindeneknel jobban a parazastol sikitva szeretnek rengeteg Alient szarra loni hatalmas mordalyokkal:)

Nagyjabol ezt varom el a jatektol
22.
22.
felegyi
29# Lehet betéptek és álmodtak egy valósághűt :)!
21.
21.
Dcrysis02
28:Én is azért kérdeztem hogy ők is kipróbálták-e.Mert ha nem,akkor ők is annyit láttak a játékból amennyit mi,az pedig a kamerás felvétel és egy teaser.Abszolút nem jött ki semmi más,infó a játékról csak amit itt a GK-n megtalálunk.Ha abból kihámozták a fedezékrendszert akkor az a legjobb magyar online játékos oldal.(Bocs GK Staff)Minden hírből minden adat megtalálható a wikipédián,csak a fedezékrendszer meg a hat katona nem.Azt nem tudom honnan szedték.
20.
20.
McDuff
27: hmmm,én annak örültem vna ha BiA 3 tényleg ilyen lett vna mint ezen a videon,anno sajnos kis porba fingó koromban tudatlan voltam és valoban elhittem h ien lesz a játék,azt közelébe nem volt...minden ami a régi BiA-kban jo volt az ebből furcsamod kimaradt(lerohanás,tankos rész,csk belső nézet,nem cipelem az mg-t,nehéz célra tartani,stb...)szal számomra csalodás volt:(pedig naon vártam...nah de most nem erről a játékrol van szo,hanem erről a másikrol itt é:Dam meg nem hiszem h majd ebben bármi "BiA-sat" fel lehet majd fedezni:/ahoz képest h röpke fél év és itt van,nem viszik tulzásba a hype-olását,1 büdös kamerás ingame-en kivül mást nem láttunk...
19.
19.
felegyi
james; Örülök hogy a BiA-ra fog hasonlítani, de azt szívből remélem hogy az ott elkövetett hibákat itt kijavítják! A legjobb hogy a gépigénytől sem kell fosni (grafika is adott) :)! Remélem itt belehegesztik a teljes belső nézet irányítását azaz; Lesz testünk, a kamera a fejünkkel együtt mozog, valósághű 3D interakció... Ha ezek benne lennének akkor számomra konyec filma!



Aki nem érti hogy miről beszélek lesse meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=sCGdmvOI3Og
17.
17.
Dcrysis02
24:Ők is kipróbálhatták?Ha igen akkor fifty-fifty lesz. :)
16.
16.
tjames
Érdekes.... fordítva ott pont aszongyák, hogy ők tudják jobban :)

nekem mindegy...

1 a lényeg: NE hent legyen, hanem taktikai FPS. Ennyi. Kevés közelharcnál jelentkező QTE elmegy (CoD3-4-5, DS) de ne azzal legyen tele (Bourne, PoP, SW:TFU)
15.
15.
Dcrysis02
17:De james azt azért említsük meg hogy a g365 az a stúdió által kiadott információkból írta meg a hírt,míg akik(C&VG) azt mondták hogy Left 4 Dead beütése van a játéknak,azok látták mozgásban a programot,ki is próbálhatták azt.Így még nem biztos semmi.
13.
13.
Harkat
17: Na ez a leírás elég jó, igen komolyan hangzik, várom már. Amúgy minapokban raktam fel újra AvP2 -őt, és Marine-val elkezdtem játszani. Még mindig aztmondom hogy igen jó, még most is voltak olyan részek mikor libabőrös voltam, pedig tudtam már nagyjából mikor honan jönnek. Az jóvolna mostani játékba, hogy nem mindig ugyanonan jönének, tehát meghalsz, újrakezded pályát de már tod hogy most jobról jön egy, hanem most ép hátulról támadna , stb. Lehet töbször végigjátszanám:) Remélem nem csalódok benne.
11.
11.
AKI94
6? nem 4 tagú csapatról volt szó? :O
10.
10.
tjames
Más megvilágításban tálalja a gamer365.hu a hírt:



A játékot fejlesztő Gearbox Software számára komoly váltás megy végbe a környezetet tekintve az előző fejlesztésükhöz képest, hiszen a Brothers in Arms: Hell's Highway második világháborús poklát követően ezúttal a sötét űrben kell bizonyítaniuk az Aliens: Colonial Marines-zel.



Ennek ellenére elmondható, hogy bizony lesz némi rokoni kapcsolat a két játék között: az alapvetően belső nézetű perspektíva stimmel, itt is lesz fedezékrendszer, valamint ezúttal is komoly szerepet kap majd csapatunk kommandírozása, a bárhonnan támadni képes idegenek ellen ugyanis nagy körültekintésre és elővigyázatosságra lesz szükség. Hat főből álló osztagunk egyes tagjai abszolút különböző tulajdonságokkal bírnak majd: nem csak a fegyverzetet - amely a pisztolytól a rekétavetőn át egészen az elmaradhatatlan lángszóróig terjedhet -, hanem a különféle speciális képességeket tekintve is, mindenkinek lesz ugyanis egy teljesen egyedi sajátossága is, mint például az ajtók feltörése, vagy hordozható miniágyúk felállítása.



Emellett más módon is ki lesz használva csapatunk többszemélyes mivolta, a játék ugyanis epizódokra lesz bontva, melyek mindegyikében egy-egy másik szereplőt irányíthatunk majd. Mindez kihat a történetmesélésre is, hiszen bizonyos eseményeket így több szemszögből is végigkövethetünk, de lesznek különféle visszaemlékezések is, vagyis a Gearbox a Brothers in Arms-hoz hasonlóan most is szeretne filmszerű élményt kínálni a játékosoknak. Mindezt erősítendő, számos helyszín visszaköszön majd a filmekből, mint például az Alien 3 fegyintézete a Fiorina 161 bolygón - a cselekmény egyébként az első három epizód történéseit követően játszódik.Szintén a filmszerű élményt kívánják szolgálni a rendre felbukkanó QTE-k, vagyis Quick Time Event-ek, ahol a felbukkanó gombok helyes lenyomásával úszhatjuk meg a komolyabb szituációkat.



Ha BiA-szerű lesz annak örülök! Azért az mégsem L4D!
9.
9.
tjames
Annyi jó játék van amiből meríthetne. Lehetne egy DeadSpace hangulatú, R6V taktikai, AvP beli hangokkal megáldott fílinges játék. Nem egy "céllövölde"....
8.
8.
Dcrysis02
13:Épp ez az hogy minél jobb legyen az MI.A CODokba is állandóan túlerőben vannak az ellenfelek,megkerülnek,és fedezék mögül lőnek.Mégis kivitte már a fél Világ.Nem olyan nehéz ám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...