Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!
  • Írta: Daks

Kommentek

#108
A PS3 és az Xbox360 sokkal jobb mint a PC.
#107
Egyet értek , de nem értem ,hogy miért nincs benne a Bio Shock és miért van benne a Far Cry2 és a Prince of Persia az év legrosszabb játékai???
#106
Sztem korrekt lett a lista, egyértelműen a GTA IV a múlt év nagy durranása, annak pedig külön örülök, hogy a Prince of Persia is dobogós lett, nekem ez a number one játék. Fantasztikus grafika és történet. Úgy hogy egyáltalán nem nevetséges.:P
#105
vagy egy órát rögögtem én is Az év játékainál 2. helyen a prince of persia ez nevetséges
#104
A lista hasonló ahhoz ahogy jelöltem, de azért az MGS4 grafja veri a GoW2ét:D Horrornál, meg a Silent Hill sztem a leghorrorabb horrorjáték. Az tényleg idegőrlő tud lenni.
#103
A Beijing 2008-at nem értem miért nem került fel a listára, hiszen jobban 2008-hoz tartozik, mint a FIFA 09!
#102
Nem leptek meg a helyezések, én is valahogy így jelöltem... :)
#101
elnézést a ha kényelmetlenséget okozok sok embernek de ez a lista pocsék......... Minden hova GTA IV rakták be mert az híres játék...... sokan akik szavaztak rá még ki se próbálták szerintem (nekem meg van) és szép a játék cool-ok az új motorok de játék élmény nuku én őszintén szolva jobban szórakoztam a Tomb Raider Underworld-ön meg a Half-Life 2-ön és a Rainbow Six vegas 2-n és ezek állítólag "kisebb" játékok mint GTA IV
#100
Év játéka... azért a PoP a 2. helyen figyel. GTA4-et nem könnyű lekörözni (igaz nekem annyira nem tetszett).
#99
Én nemtudom de szerintem FPSek közül a COD WaW egyáltalán nem bizonyult olyan ütősnek mint amilyenre lehetett számítani... Az egylövetű fegyverek egyszerűen szánalmasak 10-ből talán 3-szor adja be elsőre továbbá thompsonra hangtompító? meg Black dot uram ég de nemis itt kezdődnek a problémák hanem már a origi megvétele után beleütköztem némi kivetnivalóba... profilt létrehozni körülbelül másfél órámba tellett egyszerűen nem engedte a rendszer majd mikor beállítottam a grafikát felbontás stb... kiléptem visszaléptem és visszaállt alapra egyszerűen elfogadhatatlan a következő probléma akkor jelentkezett mikor megpróbáltam szerverre csatlakozni... először azthidtem a routerem fogja ki iktattam még ekkorsem engedett fel egy csomó szerverre akkor tűzfallal próbálkoztam manuálisan hozzáadtam a WaW-ot még mindig ugyan az volt a probléma akkor tűzfal OFF ugyanaz... majd nagykegyesen 2óra keresgélés után 30adik profilomat hoztam létre felengedett a 3000szerverből mondjuk 50re egyszerűen nevetséges előrendeltem a játékot a CoD UO óta tolom a sorozatot... de ilyen szar rész még nemvolt nah mindegy aztán elkezdett felengedni a szerverekre na mondom ezaz végre játszhatok... majd jött a Promod :D hát én nemtudom de ennél jobban játékot elbaszni nemlehet nagy CoD Fan vagyok mindegyik rész megvan eredetibe de hogy is mondjam erre nem találok szavakat kivették a sprintet Promodba egy katona nem tudott sprintelni? Más volt a kondíciója mint a 21. századi katonának? nem értem egyszó mint száz legszívesebben visszavinném a boltba de gyűjtöm a CoDot... :D nah mindegy azért lett év játéka FPS kategóriában mert annak tették a játékosok tiszteletből nem érdemli meg...
#98
Elnézést az előző kommentem vulgaritásáért, de felháborított a sok sírás... (holott ezáltal a GK userek többségét sértik, hiszen az ő véleményük alapján lett ez az eredmény!).
#97
Vox populi, vox dei.
106: Miért kell fikázni a magyarok ízlését? Neked is ugyanúgy jogod volt szavazni, gondolom, meg is tetted, annyira bírom, hogy amikor valakinek nem érvényesül maradéktalanul a véleménye, egyből a magyarok primitívségét kezdi el szidni.
Mintha ezen a szavazáson bármi is eldőlt volna... Természetesen mindenkinek szent a véleménye egyébként. Ha te úgy gondolod, nem a legjobb játékokat hozták ki győztesnek, a saját szempontodból biztosan igazad van, de ez kurvára senkit nem érdekel. Ez a szavazás is attól lesz csak érdekes, hogy itt sokunk értékelését vetette össze a GK.
Természetesen én sem értek egyet mindennel, de ez van, a szavazás célja egyébként sem a nemzetközi tendenciák reprezentálása volt, épp ettől érdekes.
#96
Uristen!! XD vicc ez az értékelés .... csak röhögtem végig....
#95
FC 2 tölem semmit nem kapott, unalmas nagyon, mindig ugyanazt csináltam...
nekem GTA4, Dead Space, Spore...
#94
#104 : De remélem ennek ellenére jövőre is lesz majd =)
#93
Nem csak gondoltuk tudnak az oldalra járó emberek(gyerekek java részt) normális döntést hozni, amely után nem sírnak. Lásd: Nem, így történt...
#92
92: itt ne szarozgassál mennyél akkor máshova
#91
tjamesModerátor
#100: Látom le vagy pihenve rendesen :)
#90
DaksModerátor
100!
#89
Minek kell ennyire rinyálni? Mi választottunk és az alapján van a lista. Úgy beszéltek mintha egy ember véleménye alapján lett volna összeállítva. És ha meg nem szavaztatok akkor az ne sírdogáljon itt, hogy jaaaaj nem lett ez de ott van az ami meg egy szar.