Idén érkezik a Call of Juarez új része

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Szándékosan írtunk "új részt" a hangzatosabb "folytatás" helyett, ugyanis a Call of Juarez: Bound in Blood nemes egyszerűséggel az első rész előzményeit meséli el.
Szándékosan írtunk "új részt" a hangzatosabb "folytatás" helyett, ugyanis a Call of Juarez: Bound in Blood nemes egyszerűséggel az első rész előzményeit meséli el.

Fény derül tehát arra, hogy mi történt a Call of Juarez történései előtt. A Bound in Blood során a McCall-testvéreket irányíthatjuk, kalandjaink során pedig még a mexikói azték romokhoz is eljutunk majd. A készítő Techland remek történetet ígér, s persze valószínűleg a látványra sem lesz panaszunk, hiszen már lassacskán a fejlesztő védjegyévéi válnak a Chrome többszörösen továbbfejlesztett motorja által hajtott meseszép programok. Az új Call of Juarez megjelenése idén esedékes PC-, PS3- és X360-platformokon.

16.
16.
OldM4n
Jöhet! Az egyik nagy kedvenc, megvan eredetiben, csak sajnos a Vista 64-et nagyon nem szereti. (értsd: sehogy sem lehet rávenni, hogy menjen. A fejlesztők support oldalán annyi van, hogy "your operating system is not supported." :(((( Pedig tolnám, mint a lopott biciklit! Most is! Remélem az utód menni fog a Vista 64-et. (Illetve Win7 x64-en.)
15.
15.
JcGross
at első rész még néhány mai játékot is lealáz mind látványban mind játékélményben. Ha a második is ilyen jó lesz akkor tárt karokkal várom.

(főleg, ha a gyújtogatást is továbbfejlesztik, az volt a kedvencem)
14.
14.
Scoo
Bírtam az első részt. Jöhet a folytatás.
12.
12.
Optimus Prime
A Call of Juareznek eddig csak a demóját próbáltam, de azóta must have listán van. A grafika gyönyörű, mint azt már 2003-ban is bizonyította a Chrome Engine. Én bízom a játékban, a Techlandesek nagyon hangulatos játékokat készítenek.
11.
11.
crytek
Remélem ez még mindig ATI párti lesz és akkor fullosan DX10.1-es lesz !!!!!
9.
9.
kancsoka
az jólesz nagyon jó játék volt!
8.
8.
suti_88
azért oylan sok western játék nem volt...jó a desperados-t ne vegyétek ide.....de tényleg...gun és coj..és mindkettőnek jön a 2. része....



amugy a coj tényleg gyönyörű játék egy két hibától eltekintve...ám mégis sztem alulértékelt program..itt a gk-n is 8 pont alatt kapott asszem, mikor már maga az hogy western megért 8 pontot simán
5.
5.
watto
all of Juarez foreva !! nagyon jó game, legjobb western ! várjuk
4.
4.
okeydokey
Repesek az örömtől. A coj a valaha készített legjobb western játék véleményem szerint. Már háromszor vittem végig, de lehet nemsokára újból nekiesek.
3.
3.
aBen
2: Az tuti! Sztem ha nem lenne Crysis, az lenne a grafos etalon...
2.
2.
felegyi
Már a régit is be akarom szerezni... Az új Dx10-es patchel odabasz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...