Elsőként láthatjuk mozgásban a Crimecraftet

  • Írta: Daks
  • 2009. január 13.
  • Videó
Link másolása
A Vogster Entertainment ma este netre dobta a Crimecraft címet viselő, Unreal Engine 3.0 hajtotta új MMO játékának az első, gameplay jelenetekkel teli trailerjét.
A Vogster Entertainment ma este netre dobta a Crimecraft címet viselő, Unreal Engine 3.0 hajtotta új MMO játékának az első, gameplay jelenetekkel teli trailerjét.


A PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Crimecraft egy modern nagyvárosban játszódik, amely hemzseg a bűnözőktől és a rendőröktől. A fejlesztő bejelentése szerint az atmoszféra lenyűgöző lesz, a rengeteg NPC-nek köszönhetően a játékosok tényleg egy többmilliós városkában érzik majd magukat. A szerepjátékos elemekkel felturbózott MMOTPS-ben saját autónk lehet majd, boltokba és bankokba mehetünk, foglalkozásunk lehet. Közben bandaháborúkkal mulatjuk az időt, melynek akár békés végkimenetele is lehet a játék sajátos szociális rendszerének köszönhetően. A videó mellett néhány kép is érkezett ma, következzenek most ezek.

Ugrás a galériához

8.
8.
danz
CSá ez nem ide tartozik de megjelenik az endwar pc re és ha igen mikor? előre is THX
7.
7.
Fec
A rajzokból ítélve: 3. képet Vinnie Jones-ról , 4. Vincent Cassel -ról mintázták :D
6.
6.
boxgamer12
5.
5.
amd33
Ha mmo jönne akor egy everquest 3-nak örülnék konzolokra bár mivel a sony ott a fejlesztő elég kizárt hogy x360 kijönne:D



Fable-ből tudnék még elképzelni egy iszonyat jó mmo-t...
3.
3.
Gael
lesz itt akkora MMO kinalat konzolon,hogy azt sem tudjuk majd mit kezdjunk el.En speciel a Star Trek online-t varom,de ez is nagyon bejon.Viszont volt mar hir valami tok ilyen MMO-rol,de annak mas neve volt,valami rendor-bunozo kaosz volt.
2.
2.
janos941127
én ezt kicsit sem nézem ki mmo-nak inkább ez 1 third person shooter vagy miaz :D
1.
1.
metafenomÉN
Érdekes bár nehezen tudom elképzelni a karaktereket meg a fejlődésüket lehet jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...