Red Alert 3 - bővített változat PlayStation 3-ra

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár PC-re és Xbox 360-ra már tavaly megjelent a Red Alert harmadik része,a PS3-as verzió fejlesztését pontosan nem ismert okokból szüneteltették egy időre.
Bár PC-re és Xbox 360-ra már tavaly megjelent a Red Alert harmadik része,a PS3-as verzió fejlesztését  pontosan nem ismert okokból szüneteltették egy időre.



A megjelenés után felszabadult Los Angeles-i stúdió ismét nekilátott a harmadik változat munkálatainak, amely Ultimate kiadásban kerülhet majd boltokba a fejlesztők szerint, kompenzálva így a hoppon maradt PS3-tulajokat. A remélhetőleg árkülönbség nélkül megjelenő (ugye csak így lenne értelme a kárpótlásnak) csomag több exkluzív skirmish pályát és fejlesztői videónaplót fog tartalmazni, emellett pedig külön meghallgathatóak lesznek a játékban szereplő aláfestő zenék, s amolyan enciklopédiát is kapunk majd az egységekről. Végső bónuszként egy, a játékban szereplő hölgyeményekről készült  nagyfelbontású videó is helyet kap a Blu-Ray lemezen. A PS3-as verzió megjelenéséről továbbra sincsenek hírek.
4.
4.
Gael
nekem nem kell semmi mas extra,csak legyen full HD felbontas benne.
3.
3.
aBen
"hölgyeményekről készült nagyfelbontású videó" - Hohóó, Hustleresek biztos PS3-aznak! :D
2.
2.
Exlaci
1.
1.
Zakharov
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...