Elvették a Free Radicaltól az új Star Wars játékot

  • Írta: Daks
  • 2009. január 19.
  • Biznisz
Link másolása
Egyre nagyobb bajban van a Free Radical Design. A LucasArts elvette tőlük a Star Wars: Battlefront III-at, és még a TimeSplitters 4-hez sem sikerül kiadót találniuk.
Egyre nagyobb bajban van a Free Radical Design. A LucasArts elvette tőlük a Star Wars: Battlefront III-at, és még a TimeSplitters 4-hez sem sikerül kiadót találniuk.

A Haze fejlesztői decemberben kis híján tönkrementek, egyedül a most futó projektjeikben bíztak, és abban, hátha felvásárolja őket valami nagy kiadó. Ez utóbbi nem történt meg, sőt még a játékaik felől is csak rosszat hallani.

Thomas Dudenaughty, a Free Radical egyik ex-munkatársa a hétvégén ugyanis világgá kürtölte, hogy a LucasArts elvette tőlük a Star Wars: Battlefront III-at, és egy másik programozócéget bízott meg a játék befejezésével. Az új Csillagok Háborúja játékot állítólag a magas fejlesztési költségek miatt bukra el a Free Radical, és bár Dudenaughty nem erősítette meg, de ha minden igaz, akkor mostantól a szintén brit Rebellion Games kezében van a projekt. Ők eddig olyan nagy címek PS2-es, PSP-s és Wii-s átíratait készítették, mint a Call of Duty: World at War, a The Simpsons Game, a Harry Potter, a Gun, vagy a Miami Vice.

Az úriember elmondta még, hogy a csapat másik munkája, a TimeSplitters 4 is nagyon rosszul áll. Állítólag egy kiadót sem érdekel, mindegyik azzal utasítja őket vissza, hogy a játék biztos bukás lesz az amerikai piacon. Mi lesz így veled Free Radical?
12.
12.
--=mgta=--
..állítólag a magas fejlesztési költségek miatt bukra el ...
10.
10.
aBen
11: Arra értettem, hogy a (majdani) csapat nemigazán fogja a Radicalosok elképzeléseit jól megvalósítani...bár lehet hogy ők is raknak bele vmi újat! (ami kb. kizárt sztem...)
9.
9.
Callation
Neeeeeeeeee csak a BF 3-at ne!
8.
8.
aBen
Vegyék akkor el a FreeRadicaltól a BF3 fejlesztését...ennek az lesz a vége, hogy a játék SZARUL lesz befejezve. Tehát látszani fog rajta, hogy nem ugyanaz a csapat fejezte be...ejnye, jó lenne ha folytathatnák a radicalosok!
7.
7.
Csoola
a timesplitters játékok nem kurvára sikeresek?

amugy a force unleashed is jo volt, remélem lesz valami ahhoz hasonlo SW játék is :)

a battlefrontot is szeretem, de hogyhogy nem a Pandemic fejlesztette?
6.
6.
Glek
6# Ezt hogy érted? A Force Unleashed is bizonyítja, hogy még nagyon sok van a témában. :)
5.
5.
rokakoma
Hát igen... Ebből tényleg bukás lesz mert most az sw megint elvesztette a feelingjet...

Ebből bukta lesz :/

4.
4.
Daks
jah micsoda név, tényleg bele se gondoltam, csak átcopyztam :D
3.
3.
SWBF2
2.
2.
Daks
az ign azt irja, hogy When asked about the rumored decision to move the project to Oxford-based Rebellion, Dudenaughty was non-commital. "It's not something I'd be willing or able to comment on," he said.
1.
1.
suti_88
én úgy tudom hogy visszakerült a projekt a pandemic-hez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...