Haladékot kapott a Midway

Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
Hát ezen én nem lepődök meg. Amint láttam egy-két MK vs. Dc ingame videót.....már tudtam hogy annyit se ér hogy face2face ki is próbáljam. Igazából azt nem tudom felfogni, hogy Ed Boon mi a fenét gondolt ezzel.(bár lehet hogy meg volt kötve a keze) Nem értem.....ez pontosan olyan mintha csinálnának egy új SW filmet de fénykardok nélkül. NEM UGYANAZ! Szívből sajnálom a Midway-t sok játékomat ő csinálta, és nagyon nem szeretném ha az EA teljesen bekebelezné, vagy megszűnne. Hajrá Midway!!!!!!!!!
#8
#6 Az én korosztályom?22 éves vagyok és csak eredeti játékom van Xboxra...Mortal vs Dc-t is megjelenés napján vettem meg.
Pc-n meg csak cod 4 meg cod5 ,azokat meg is vettem eredetiben.
#6
felegyiModerátor
6# Az előző MK-ok sikeresek voltak, és nem éppen kisgyerekeknek szánt programok... Ha DC-s részre dobtak volna rá még 2 lapáttal, és nem a 12-éves gyerekeknek szánják most nem itt lennének (jó azért ezt nem kell így érteni de biztos jobban állnának)!
#5
4: De ez nem így működik. Multinál a kiadó mondja meg, hogy a termék milyen lesz. Ő piackutat, és tudja, hogy a kész szoftverért pénzt főleg a 12 év alatti korosztály fog adni. (Pontosabban az ő szüleik) Azaz, hogy az amerikai ESRB és hasonló balfasz szervezetek tüntetéseit és hőbörgését elkerüljék, fejet hajtanak néhány eszelős elmebeteg hülyeségének. Örülhetsz, ha a babality, és a friendship bennemarad, és a "harc" nem képez egy átmenetet a balett és a menüett nevű tánc között..
Mellesleg a te korosztályod meg úgyis warezról szedi le, és pénzt meg nem ad érte, ergo financiálisan indifferens réteg.

U.i. Én szorítok, az Area-51-2 -vel még játszanék...
#4
felegyiModerátor
4# Kb! Csináltak egy olyan Mortalt ami még szerintük is tré... Direkt kihagyták belőle a "kivégzéseket", és ezt csak a besorolás miatt! Könyörgöm mire számítottak? Ha ennyi eszük van menjen csak csődbe.
#2
ha-ha-ha
#2
Ha kiadnának egy normális Mortal Kombatot,máris jobban állnának.
Nem értem,hogy miért nem jön rendes mortal,semmi nem kéne hozzá. Grafikát arra a szintre,amin a MK vs Dc van ,csak mortal karakterek és kivégzések ezerrel,vér stb.

Ennyi
#1
fojeszModerátor
Olyan cégek, üzletemberek adtak nekik pénzt, akik jó befektetésnek találták ezt az egész "játékfejlesztősdit".