Drake már most népszerűbb Lara Croftnál?

Megkérdőjelezhető kijelentést tett az Uncharted-sorozat egyik fejlesztője: szerinte a játék főhőse, Drake már most népszerűbb a Tomb Raider Lara Croftjánál.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
Sztem Lara jobb...már csak azért mert az Uncharted-nek csak 2 része van(tudtommal),viszont a Tomb Raider már régóta meg tudtja mutatni mire képes....szal ha ő is ugyanannyiit tud mutatni mármint Drake akkor az már valami...
#29
hogy johet szembol ha en vagyok ott az elso?????
#28
en mar vegig jatszottam ezt is es azt is.egyik jatekban sincs min gondolkodni,csak menni elore.meg azon se hogy jobra vagy balra menjek.a drakben nagyon idegesito,hogy bejutok egy terembe vagy egy titkos szobaba ahol mar ezer meg ezre eve nem jart senki es a fegyveres ellenseg meg szembol jon.
#27
ghb
#26
32# hehe:D
#25
Én ismerek egy Drake nevű játékkaraktert, csak az egy kacsa, és PC-n szerepelt...
#24
Amikor először játszottam Uncharteddel, rögtön verte Lara babát Drake bácsi. Abból a kevés Tömbradírból, amivel játszottam, nem sok derült ki Lara jelleméből. Drake a király.
#23
megnézném lara-t és drake-t egy játékban v filmben.
de lehet h nem lenne jó.
#22
Nathan Drake nek hivják és itt gondolom playstationra gondoltak ugyan is a kocka Larak a psx lett nagyon népszerü.
#21
"Drake igen népszerű karakter" hát igen ps3-on biztos....
de azért sztem még mindíg ott az xbox, xbox360, PC, meg a mozi, a tv meg még a telefonokra is van. mindez mióta? 1998? uncharted mióta van? 2008? 2007? nem azért de itt sztem csak ez a csávó akart valami nagyot mondani és már rájöhetett hogy milyen butaságokat beszélt....mondjuk ettől a "beszólástól" lehet megugrott az ismerettsége Drake-nek...:D Am van teljes neve is? vagy csak drake aki lenyomta lara croftot?
#20
Uristen hogy irtam elnézést de északás voltam és most kelltem.
#19
Emlékeszem a sok nyomira régen meg az elsö TR re is élveszletek a kocka segu Larára. Én inkább nökel inkább életben játszok.
#18
17: a játék nagyon jó, szerintem egyik legjobb ami megjelent PS3-ra, remélem a 2. része is hasonló lesz, aki teheti próbálja ki

20: ha valamit nem ismerünk nem kell kommentelni!

A népszerűség meg mindegy, ha hasonló jó játékokat kapunk.
#17
Na azért, hogy azt a nevet, hogy Drake ne mondja már senki, hogy nem hallotta... Sir Francis Drake-ről mindenkinek hallani kellett...:D Az igaz, hogy ő nem a játék főhőse Drake, hanem valami rokona xD Amugy az Uncharted sztem is jobb játék lett, mint a Tomb Raider. Drake stílusa pedig magasan veri Lara-ét! Meg ugye nem a játékra verem, szal nem igazán hat meg, hogy nő vagy férfi a szereplő! Amelyiknek jobb a stílusa, jobb szövegeket nyomat az viszi a pálmát!
#14
Lara azért régebb óta "kincs vadász" :D DE DRAKE-is szimpatikus hapsi, de én a Ciocikre meg a ..-ra bukokk :P
#13
Az Unchartedről már hallottam, de erről a srácról még soha. Szerintem ez az egész csak egy hírverés a játéknak. Amúgy üres duma. Ha választani kéne Lara Croft választanám.
#12
13:de most mär äterzed mire kellenek a több magos procik?
#11
Lara ha többet beszélne, és nem csak hidegen vagy épp "elszórakozva szegény prédával" ( :) ) tenné, szimpatikusabb lenne, azaz ha nem nézzük a nemüket, Drake simán lehagyja Larát. maga a játék is jobb szerintem. lehetne Uncharted 3 Drake női megfelelőjével, na akkor Lara baülne a sarokba, és ott sírdogálna tovább...