Sűrű tavaszt ígér a Ubisoft megjelenések terén

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft márciusra több várva-várt cím kiadásával készül, így többek között a hónap végén érkezik az I Am Alive is, amely a kiadó egyik legfrissebb alkotása.
A Ubisoft márciusra több várva-várt cím kiadásával készül, így többek között a hónap végén érkezik az I Am Alive is, amely a kiadó egyik legfrissebb alkotása.

A Cold Feart is jegyző Darkworks új játékát ugyanis tavaly nyáron mutatták be először, s az első információk is mindössze pár hetesek vele kapcsolatban. Egészen hihetetlen tehát, hogy a kiadó bejelentése szerint már márciusban játszhatunk a rendkívül ígéretes projekttel. A Ubisoft a minap módosította a tavaszi megjelenést az idei év első negyedére, azaz legkésőbb március végén már bemutatkozhat a program PC-n, X360-n és PS3-on. A március további remek megjelenéseket is tartogat a rajongók számára: akkor jön majd a Tom Clancy's H.A.W.X. és az EndWar PC-s változata is, továbbá a Wii-exkluzív Tenchu 4 és Broken Sword is - amely egyébként az azonos című PC-s kalandjáték átirata lesz. A szintén most bemutatott Call of Juarez: Bound in Blood érkezése is rövid hónapok kérdése: az ígéretek szerint valamikor április-június környékén várhatjuk a játékot. Nagy sajnálatunkra a Splinter Cell: Convictionről továbbra sincs semmi hír, de ne legyünk telhetetlenek, majd legközelebb.
10.
10.
dannyone
tomee:D cseréld le ha jön ha nem.megéri és ha eladod a ps2-d nem kell sokat ráfizetned a boxra:)
9.
9.
tomeehun
Semmi gáz...sajna nincs xboxom de már erősen godnolkodttma rajta hogy lecserélem a ps2-t ha sokáig nem jön hír az end war pc verzióról:D
8.
8.
Harkat
11: Én meg épp azt írtam le hogy értettem hogy szerinted, csak a megfogalmazásod volt rossz hogy hulladék.
6.
6.
watto
3: tanulj már meg olvasni te szerencsétlen direkt odaraktam zárójerlbe hogy (szerintem)
5.
5.
felegyi
8# Azt ne feledd hogy a jövőben játszódik:)!
4.
4.
tomeehun
Ez az végre End War, már alig várom!!!!!:D
3.
3.
SWBF2
Tenchut senki meg sem említette?
2.
2.
Harkat
2: Nem hulladék, csak nem a te stílusod. Azért mert téged nem köt le egy repülős játék nem hulladék, sok ember szereti őket.

Bár a részemről is Call of Juarez BiB ami érdekel. :)
1.
1.
watto
ezekből csak a Call of Juarez érdekel, többi hulladék (szerintem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...