További Spore játékok a láthatáron

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Új Spore játékokon dolgozik a Maxis csapata, ugyanis nem kevesebb, mint három új bejelentés is történt, két játékot DS-re, egyet pedig Wii-re készítenek.
Új Spore játékokon dolgozik a Maxis csapata, ugyanis nem kevesebb, mint három új bejelentés is történt, két játékot DS-re, egyet pedig Wii-re készítenek.


Will Wright legújabb univerzumában már régóta kalandozhatnak a játékosok, s úgy tűnik, hogy az Electronic Arts szeretné kiterjeszteni a Spore univerzumot, ugyanis három új játékot jelntettek be. Az első a Spore: Creature Keeper nevet viseli és Nintendo DS-re készül. A bejelentés szerint ez a játék leginkább a MySims és Nintendogs című alkotásokra fog hasonlítani, és inkább a fiatalabb korosztályt célozza meg. A második játék szintén Nintendo DS-re készült, címe pedig Spore: Hero Arena lesz. Erről sajnos egyelőre semmit nem tudni, ám van itt még egy harmadik cím is, amely a Wii tulajok számára készül, címe pedig Spore Hero lesz. Ebben a kalandjátékban az általunk megalkotott lénnyel kell majd átverekednünk magunkat a pálya nehézségein. A Spore: Creature Keeper nyáron fog megjelenni, a másik kettő pedig az év vegé felé kerül a boltok polcaira.
9.
9.
Dcrysis02
8:...Köteleznek hogy megvedd a kiegészítőket?Az első részt ugyanúgy megveheted,nincs semmi akadálya.Azért nem vetted meg a Spore-t mert lesznek kiegészítői?
8.
8.
TargetCJ
Szánalom ez az egész Maxis és az egész játék, mindig több is több pénzt akarnak kisajtolni egy-egy játékukból és sajnos sikerül is nekik sztem ezeket a szarokat kéne letöltni nem pedig a rendes tisztességes játékokat. Többet nem is mondok nem húzom fel magam
7.
7.
laca009
... -_- nem akarom magam ismételni de ez nevetséges hogy egy játék ami jönak igérkezett amit még meg is akartam venni és ezzel elcseszik
6.
6.
Petike x
5: De jelentek meg, "google it".
5.
5.
SWBF2
Ezt már akkor bejelentették, majd felfüggesztették mikor a Spore-t bejelentették PC-re...
4.
4.
Skippyke
Nem márciusra volt igérve az a galacticos kiegészítő? Az alig 2 hónap és egy darab képet nem eresztettek meg még belőle. Nem fura?
3.
3.
Batri
2.
2.
janos941127
nekem nem tetszett a spore! az első 2 fázis jó volt de a többi :S nemtom.. :/
1.
1.
Dcrysis02
Spore:BDSM Stuff Pack coming fall 2009
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...