A Crysis vezeti a hazai eladási toplistát

Múltkori előretörését felülmúlva, a január 18-ával zárult héten az aranyérmet zsebelhette be magának "grafikai csúcstartó" pozíciója mellé a Crysis.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#29
Üdv !
Ha már az autókról megy a vita, ajánlom ezt az oldalt:
http://www.okauto.hu/03.php?cmd=view&id=108
Ehhez nem kell kommentár ! :D
#28
bmw jobb mint a merci.
#27
33 meg kérdezhetem miért kamuzol?
#26
Szereltél már autot mert én igen mikor 97-ben bejött a nagy körlámpás merci olyan kaka volt az is mint annak a rendje a gazdálya verte a nyálát vele az oldalára vágott kézzel és beszakadt az ajtaja de mind1.
#25
Hát a babakocsikhoz mérten lehet hogy a legjobbak de nem a normál autokhoz xdddd.
#24
30: még jó hogy a német és a japán autók a legjobbak xD minőség
#23
Kornél, sajnálhatod! NAGYON DURVA!!! Amennyire gagyi volt a FEAR, annyira brutálisnak ígérkezik a FEAR Project origin! Cafattá lőhető környezet (házak, falak, táblák, minden) cafattá (SZÓ SZERINT ) lőhető emberek. Engem nagyon megfogott, főleg, hogy végre VÉGRE PÖRÖG a játékmenet, és nem alszol el két ellenfél között. A parás részek parásak (jó hangrendszer indokolt!) nagyon állat. Hirtelen a semmiből az év eddigi legjobban várt játékává vált a számomra.

Peace!
#22
Kinek ez kinek az jön be nem hoot mindegy mit nyafogtok annyit azon a szar német játékon mikor a büdös életben semihez sem értettek a németek szal ennyit erröl senkit nem lehet rábeszélni egy hulladék német kocsira sem mikor olasz vagy angol autot szivesebben megveszi na .
#21
28:Igen,de csak személyesen.Ha megrendelné valaki keddre érkezne és úgy tudom azt már nem számítják bele az akcióba.
#20
felegyiModerátor
Ügye azt tudjátok hogy 2k-ért meglehet venni a Crysist holnapig a glaxis netnél?
#19
23:nem tudok semmit a half-life sztorijáról mert nem szeretem,kiprobáltam és nem jött be.De Crysis kedvenc játékaim közé tartozik,mindent szerettem benne csak a sztori volt idétlen
#18
24: Én a Half-life 2-vel éreztem ezt a felénél szal fogtam és uninstall am se szeretem az olyan FPS-eket ahol nem embert kell nyírni, de a Crysis... azt mondtam leszarom hadd jöjjenek a férgek :D egy ilyen játékot nem szabad abbahagyni szeritnem lélegzetelállító grafikája van többek között miatta vettem új gépet a stroy az teljesen korrekt... A half-life storyáról meg nem nyilatkoznék nem ismerem eléggé ahhoz.
#17
Helyes a bögés Optimus Prime részéröl inkább a Half Life 2 mint ezek a gagyi siralom dzsungel harcos öslako irto unalom story játékok mint a crysis szar patch hibás unalom fele játéknál szétuntam magam és uninstal lett a vége részemröl 200 ft-ot nem ér de mind1.
#16
22:F.E.A.R.,remek sztori?Half-Life remek sztori?
Mindkettő elismert játék,aminek a sztorija a Crysis szintjén van vagyis semmit sem tudtunk meg konkrétan,csak felesleges dolgokat.A Half-life hanyadik résznél tart de szinte semmit sem tudunk csak akadály akadály hátán.
#15
20:remek stori???:D
#14
#20 Diablo 2 is megférne a top3-ban ;)
#13
Aki a WoW-ot leszarozza az maga a szarok királya^^...
Nah szóval jó ez a lista úgy ahogy van,a Crysis remek stori,remek grafika,és 2 ezer ft-ért még a hülye is megvenné.
A WoW,talán az egyetlen olyan játék mely még 5 évesen is megállja a helyét a top 3-ban!
#12
Hát személy szerint nekem unalom és siralom mind a Crysis, mind a WoW. Demó vagy triál lévén mindkettőhöz volt szerencsém. Az akció lévén érhető az eladás, de én inkább a Team Fortress 2 vagy Half-Life 2 játékok sikerére számítottam volna.
#11
16 :mert az is.
12: tévedésben vagy öcskös mert én nem írtam teszteket
még soha. engem meg ne nyomizzál le mert 6-szor értelmesebb
zenét hallgatok mint te fogadjunk.
ennyit erről.
#10
az "aszt" ird mär legyszives azt-nak mert ez igy eleg paraszt.