Friss helyzetjelentés a Ubisofttól

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Mégsem jelenik meg márciusban az I Am Alive, karácsonykor jöhet az Assassin's Creed 2 és az új Splinter Cell, a Prince of Persia eladásai pedig alulmúlták a várakozásokat.
Mégsem jelenik meg márciusban az I Am Alive, karácsonykor jöhet az Assassin's Creed 2 és az új Splinter Cell, a Prince of Persia eladásai pedig alulmúlták a várakozásokat.



Sejthető volt, hogy tévedés lesz: az I Am Alive márciusi érkezéséről szóló bejelentést korrigálták, a játék várhatóan a következő üzleti év során jelenik meg, feltehetőleg még 2010. márciusa előtt - az okosok szerint a Ubisoft a karácsonyi szezont fogja megkörnyékezni új játékával. Szintén ekkorra ígéri a cég a Splinter Cell: Conviction, az Assassin's Creed 2 és az új Ghost Recon játék megjelenését, továbbá új projektek várhatók a James Cameron's Avatar, az Arthur and the Minimoys és a TMNT márkanevek felhasználásával. A World in Conflict: Soviet Assault pedig már idén márciusban megjelenhet, köszönhetően annak, hogy a cég felvásárolta a fejlesztőket - így egy nagyszerű csapatot és egy kiváló játékot mentettek meg.

A válság ellenére egyébként a Ubisoft jobban zárta a harmadik negyedévet és az első kilenc hónapot az idei üzleti évben, mint tavaly: előbbi esetében 12,9, míg az utóbbiéban 19,8 százalékos emelkedést tapasztaltak a cégnél, ami 508, illetve 852 millió eurós bevételt jelentett. A legsikeresebb címek közé a Far Cry 2 és a Rayman: Raving Rabbids TV Party tartoztak, míg a Prince of Persia eladásai alulmúlták a várakozásokat.
23.
23.
lac15
sztem nem csinál rosszabb játékokat, egyszerüen csak tellik az idő

már szinte minden ötletet és megvalósitást láttunk

egyre több kell hozzá h felcsillanjon a szemünk 1 játék láttán

és ezt elég nehéz megvalósitaniuk a kiadóknak

amúgy EA. hiába a menyiségre mennek

azért még vannak néha jó ötleteik

pl Mirror's Edge sztem egész jó volt

csak lehetett volna kicsit hosszabb nah meg szabadabb

vagy még a Skate-ben is voltak ötletek

vagy még a Crysis

bár nem hozta azt a hangulatot amit vártam

21.
21.
suti_88
mindenki emlékszik a lost-ra...talán azzal kezdődött az ubi ezidáig kis mértékű minőségromlása...aztán jött egy közepes bia, egy megosztó pop, egy unalmas fc2 és ac, majd a főoldalon a shaun white snowboarding bugjairól is olvashattok eleget.....pedig anno az SC első része hibátlan és eredeti prodoktum volt...meg előtte a popok is...de mára már ők is feladták a minőséget azért...és ez vár a take two-ra is figyeljétek meg...meg minden cégre...egyszer majd az infinity ward is uncsi és sablonos cod-ot fog készíteni...nem miattuk...hanem a szoros határidők, növekvő konkurencia miatt ki dobja előbb piacra a terméket..látjátok az undercover-nek sem volt elég 2 év hogy normális cucc legyen belőle
20.
20.
rafik
Én az új Rainbow six-et várom. Olvastam, hogy lesz majd új. Ha van valami infótok, osszátok meg!
19.
19.
Danyell86
Röviden összefoglalva ezt az egészet az Ubisoft nagyon jó játékokat hoz ki, illetve nagy ötletek vannak benne, csak maga a megvalósítása, háááát, hogyis mondjam, túl egyhangú lesz már a játék végére, mert tulajdonképpen, mindig ugyanazt csinálnod...de mondom jelenleg sztem az Ubisoft hozza ki a legöltlegazdagabb játékokat, de, ahogy az előttemlévő Oldm4n is mondta hiányzik az egységes egész (de attól még jó és szorakoztat, ami ugye a lényege). A PoP meg sajnos ezzel az új 6 ezer forintos feelingel tönkre tette azt amit eddig a Hercegének felhúzott image-et :(
18.
18.
Dcrysis02
Hát a "Conviction maradjon csak konzolon" kijelentésed nem fogadható el magánvéleménynek mert az másokra is kihat.Ha nem tetszik,az tényleg a te dolgod,de ha 'neked nem tetszik,másnak se legyen meg'nem jó elmélet. Peace :)

Én még várom a Convictiont reménykedve hogy nem szúrják el úgy mint a PoP-ot,az AC-t és a FC2-őt.
17.
17.
OldM4n
Ha jól tévedek az AC2, és az I AM ALIVE a 2009-es ÜZLETI évre lett ígérve, azon belül március és jövő február között bármikor kijöhetnek.

Süti: A Mirrors Edge szerintem halál unalmas hülyeség (magánvélemény!!! Kéretik nem megkövezni, nem vagyunk egyformák!) az új POP mint játék elképesztően jó. Tényleg. Hihetetlenül kifinomult mozgások, viszont egyszerű irányítás jelllemzi, gondolkodós játékmenet, fura rajzfilmgrafika.. (cell shader) Harc is nagyon egyszerűen megoldva - nincs benne! Maradtak a boss-fight-ok, az viszont szarul megcsinálva, pedig a POP:TTT -ban pont a harc volt jól megoldva! Itt nincs. Üres hatalmas terek, gondolkodós feladatok, minimális harc. Ezért a bukta. Jó lett volna, ha egy Viking harcos a főhős (az Yggdrasil miatt) akkor marad a cell shader, kicsit vikingesebb ellenfelek, meg viking díszek, és Az Év Meglepetése lett volna. A Herceg (és hatalmas rajongótábora) egyszerűen NEM ILYEN. NAGYON NEM. Ennyi. FC2 - halál. Ennél uncsibb, elvetemültebbül hitványabb játékkal régen játszottam. Pedig tele van jó ötletekkel. Csak nem áll össze egységes egésszé - Kuka.

Az SC ellaposodott. Sajnálom, az elsőt nagyon szerettem, jó lett volna, ha a sorozat EMELKEDŐ színvonalat tud tartani. Sajnos nem tudott, a Conviction maradjon csak konzolon, nekem már ingyen sem kellene.



- magánvélemény -
16.
16.
suti_88
sem a mirror's edge és sem az ój pop játékokkal nem játszottam..bár 2008 leginnovativabb programjainak tűntek..egyik a grafika miatt, másik a játékmenet miatt...és egyik sem hozta amit elvártak tőle, miért? a játékosok túlságosan földhözragadtak és régimódiak...vagy tényleg minőségbeli problémák akadtak?



mondjuk a pop esetében nem meglepő, hisz annak korábbról már volt hatalmas rajongói bázisa...és hát megosztott mindenkit a látványvilág....



azért sajnálom, hogy idén még a Bia:hh is csalódást keltett...sőt, az ubi idén annyira nem is brillirozott....mert a far cry 2 is habár jól produkált, de vontatott a játékmenete....
15.
15.
Dcrysis02
11:Igen,igen nekem is felhívta rá valaki a figyelmemet és már majdnem protestálni kezdtem. :)

Fura hogy csak egyetlen egy külföldi oldalon van az a két napos hír.A többin sehol sem lehet látni.Szerintem nem lesz abból semmi.
14.
14.
MT Raze
Hmmm... az én kedvenc fejlesztőm (válaszként azoknak akik az UBI-t favorizálják) meg a Blizzard. Diablo, Warcraft, Starcraft... (még Wow is mondjuk azt nem szeretem) Csakik minőségi játékokat csináltak mindig, még ha nem is olyan sokat mint mondjuk EA vagy UBIsoft.
13.
13.
watto
9: teljesen újra kellett kezdeni a játék fejlesztését, késni fog még 1 ideig sztem
12.
12.
G Logan
Pedig tele van vele a net hogy nem jön valami portolás hiba miat.
11.
11.
cemi
Nekem is a kedvenc stuff készitöim a UBI, bár a PoP nem ugy szerepelt azért örülnék egy esetleges 2 ill 3 résznek(engem azért a graff, sztori és új megközelités elvarázsolt-olyan 1001 éjszaka meséi, felnött változatban).Az AC 1 sztem jó volt, és krácsony körül remáélem egy komolyabb 2. részt várhatunk.

A splinter cell, az meg jöhetne már.
10.
10.
Ilukin
#10 én ezen az oldalon http://splintercell.us.ubi.com/conviction/ még mindig látni vélem a pc emblémát :) (és sajnos itt sincs semmi olyan a játékról amit ne tudnánk...)
9.
9.
G Logan
Egyépként most olvastam egy érdekes hirt mi szerint nem lesz pc-re Splinter cell : Conviction. ha jól tudom a hir maga ' ubi tol jön.
8.
8.
JcGross
Ha a Ubisoft megint eltolja a Splinter Cell Conviction-t én sírva fakadok és soha többet nem játszok ubis játékkal. Már épp ideje 1 új SC-nek, igazán összedobhattak volna valamit ennyi idő alatt. Ráadásul még hír sincs róla, se 1 tisztességes videó.

SZVSZ: Inkább jöjjön az AC2 1 évvel később mint a SC.
7.
7.
Slik
Kedvenc gam keszitom egyike az UBI meg ha valamikor kovaszos jatekokat keszit :P
6.
6.
Bins
Az hogy az AC2 csak karácsonyra jelenik meg legalább valami garancia hogy jó lesz vagy akár jobb mint az 1...
5.
5.
fojesz
1: Erről nem beszéltek. Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, szerintem lesz folytatás, viszont kell még rá várni kb. két évet.
3.
3.
Dcrysis02
1:Hát saját vélemény szerint maga a játék is alulmúlta a várakozásokat.Senki sem várja úgy ennek a folytatását mint anno a Sand of Time-ét.Ubi,légyszi húzzatok bele :(
3.
3.
wolf15
AC 2 Karácsonykor....Hát az nem most lesz :-/

De várunk.Mást nem tehetünk =)
2.
2.
Doc.
áááááá Assassin's Creed 2 már alig várom :D
1.
1.
WillTraveler
"míg a Prince of Persia eladásai alulmúlták a várakozásokat."



E pontosan mit is jelent? Bukás lett? Mégsem lesz trilógia belőle?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...