Lost Planet mozi kétszázmillió dollárért

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Nyáron tudtuk meg nemhivatalos forrásból, hogy film készül az eleinte X360-, majd multiplatform sikercím, a Lost Planet alapján - az újabb hírek szerint nem is kis pénzből.
Nyáron tudtuk meg nemhivatalos forrásból, hogy film készül az eleinte X360-, majd multiplatform sikercím, a Lost Planet alapján - az újabb hírek szerint nem is kis pénzből.



Hollywood rákapott a sikerjátékokra, természetesen leginkább azokat a címeket kedvelik, amelyekből látványos, vérben tocsogó és óriás akármiket felvonultató filmeket lehet készíteni. A Lost Planetre állítólag a Warner Brothers csapott le, amelyből a Seaside Films és a Capcom közreműködésével készít mozifilmet. Utóbbi egyik munkatársa árulta el, hogy körülbelül 150-200 millió ráfordítható dollárjuk van a projektre, amely igen csinos összeg: egy korrekt stábbal remek produkció hozható ki a Lost Planet történetéből és ebből a pénzből. Összehasonlításképp, a legkomolyabb büdzsét a Spider-Man 3 tudhatja magának 258 millió dollárral, míg a videójátékok alapján készült filmek között a Prince of Persia tartja a rekordot 150 millióval - így nem olyan nehéz elismerni hogy ez minden viszonylatban említésre méltó adat. Az említett úriember egyébként elkotyogta még, hogy a film hozzátesz egy-két dolgot a játék koncepciójához, s kibővíti annak világát. Bízzunk benne, hogy nem esnek át a ló túloldalára, s rásimerünk majd kedvencünkre.
22.
22.
kasy
#24, Boll 'cégének' köze nincs a Halo filmhez és nem is engedik a közelében. Nem jegelik a dolgot, forgatókönyv scripteket terveznek és látványterveket, concept art-okat készítenek.

#27, Épp te árultad el miért nem készítenek a játékhoz hű filmeket. Mert még nagyobb égés lenne belőle. Film nemcsak a játék rajongói bázisának készült. Például azon ritka emberfajta aki nem játszik és nem is tud a játék világról, imádja a Max Payne filmet. Ahogy te is említetted, a Resident Evil megnevezésre csak néztek. Plusz hatalmas parasztlázadás lenne, hogy két órán keresztül nézed azt amit már te egyszer végig is játszottál. Így pedig az interakciót nem lehet legyőzni.
21.
21.
remélem jó lesz a film, de az eddigi adaptációk "minősége" alapján tényleg nem sok az esély rá.

korábban irta vki, hogy nincs ötletük ezeknek a holly-buzzereknek, hát igaza volt. ha már játékokból készítenek filmet, akkor legalább olyan embereket kéne megkérdezniük, akik esetleg játszottak is az adott cuccal, és imádták - valószinűleg sokkal jobb forgatókönyvek jönnének ki, mint h néhány tróger rendező és producer rááll ezekre, és mindent lejárat.

Tipik példa a Resident Evil film, amiben volt potenciál, erre csináltak belőle egy B filmet... Ráadásul Magyarorszáűgon vmi gyökér elnevezte kaptárnak - de miért is? Amikor meg vkinek mondom, hogy Resident Evil, akkor néz bután; szerencsétlen hülyék, fogalma sincs hogy mi az a Resident Evil játék, vagy Silent Hill játék - na ez idegesítő, ennyit ér a mozi manapság! a játékokban több a fantázia, nem véletlenül "próbálkoznak" megfilmesíteni, ha már eredeti ötletük nincs...
20.
20.
Ca$h
Reméljük a játék főszereplőjét meg fogják tartani, mert akkor ütne csak igazán a mozifilm... szerintem! =)
19.
19.
Optimus Prime
#13: Halo film még nem készült, van project melyben Boll cége és Peter Jackson is benne van, de állítólag jegelték a dolgot. Viszont, ha a film fele olyan jó lesz, mint a Csillagközi invázió már nem lesz kidobott pénz az a 200 millió.

Számomra viszont az eddig látott játék adaptációs filmek közül a Mortal Kombat tetszik a legjobban. Akárki akármit mond az a film legalább látványos és szórakoztató.
18.
18.
kasy
#2, Természetesen nem teljesen olyan lesz mint a játék, de egyelőre a fő karakteren dolgoznak. Van mit csiszolniuk rajta a játékbelihez képest.



#3, Van már egy anime Downfall alcímmel, 91-ben volt egy Dead Space című sci-fi, egyébként 2010-re akarják elkészíteni a játék adaptációját.



#7, PoP film: 2010. május 28.



#8, Csak a GoW első része alapján terveznek eddig filmet. A Silent Huntersben egy hajón, nem pedig egy halyón járkálnak, egyébként a Resident Evil-es Paul W.S. Anderson fogja csinálni.



#10, Biztos, hogy popcorn movie lesz, mert az emberek ritkán esznek pörköltöt a moziban. :D:D



#14, De, 200 millió az sok. 100 millió dollár környékén már nagy költségvetésű filmről beszélünk, ergó annak a kétszerese is annak minősül. Szerintem ;)

És még nincs meg a rendező de a Capcom nem engedné Boll-t, már ha egyébként a Warner dolgozna vele.
17.
17.
kasy
Kis kiegészítés: Nem állítólag, hanem valóban a Warner csapott le a projektre. Dátum és rendező vagy szereplők még nincsenek. David Hayter írja a forgatókönyvet, ő írta a Watchment is. Ha már a Pókember 3 lett említve, a Lost Planetnek Avi Arad lesz a producere, ugyanaz mint aki a Pók3-nak intézte annek a 250 millió dollárnak a nagy részét.

16.
16.
HATRED
#17 Silk 100% ban igazad van a film 1 kalap szar 1edüli jó dolog hogy van benne mustang :D
15.
15.
Bally King
A pénz 90%-át a WETA kapja majd...
14.
14.
Tilla25
Slik de nagy gyökér vagy
13.
13.
Slik
Szerintem a Transformers film egy hanyas egy kupac loszar egy budos giliszta segge egy rohadt banan heja egy ... :S
12.
12.
IceColdKillah
Inkább a Witcherből csinálnának filmet, nem arra a lengyel sorozatra gondolok, hanem vmi igazi kaland filmre!
11.
11.
Tilla25
A tehetség az még úgy ahogy van de ötlet...... De 200 millka az sok. annyiból rendezték a transformers első részét is.
10.
10.
OldM4n
Uwe Boll rendezi?? Akkor hagyjukmá'... Másrészt meg Gagyiwoodban egy filmre 200.M$ nem olyan hűdeeszméletlennagy lóvé. (Igaz, nem is kicsi) Amit én nagyon hiányolok a mai filmekből, legyen az amerikai, magyar az a TEHETSÉG, és az ÖTLET. Anélkül meg szvsz 3milliárd dollárból is csak egy sz@r lesz a végeredmény.
9.
9.
Tilla25
Ne már. Ha olyan lesz mint a Halo meg a Csillagközi invázió akkor inkább hagyák a fenébe
7.
7.
Optimus Prime
Ilyen summából jó kis filmet össze lehet hozni. Csak ne fordítsák ki nagyon. Ne legyen csak egy jó kis sci-fi akció pop-corn movie.

A lényeg, hogy nem Dr. Uwe Boll mester rendezi. :)
5.
5.
koffein
prince of persia film? Mikor is lesz az?
3.
3.
Dcrysis02
4:lol elképzelem hogy 140 percen keresztül egy kukkot sem ejt ki a főhős. :))
2.
2.
felegyi
3# Ne félj lesz az is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...