Bezártak a Microsoft Flight Simulator fejlesztői

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 25.
  • Biznisz
Link másolása
A Microsoft megerősítette, hogy a Flight Simulator játékokról ismert Aces Game Studio bezárta kapuit a redmondi óriás nagyszabású leépítési terveinek köszönhetően.
A Microsoft megerősítette, hogy a Flight Simulator játékokról ismert Aces Game Studio bezárta kapuit a redmondi óriás nagyszabású leépítési terveinek köszönhetően.

A Microsoft 5 ezer munkatársától akar megválni, közülük 1400-tól azonnal, a többiektől pedig az elkövetkezendő másfél éven belül. Előbbi csoportba tartoznak a több, mint húszéves múltra visszatekintő Microsoft Flight Simulator sorozat fejlesztői is. Érdekes lépés volt a készítők elküldése a cégtől, hiszen saját bevallásuk szerint is a legjobb címeik közé tartozik a repülős széria, s a jövőben továbbra is szeretnének újabb epizódokat a név alatt. Értetlenül állunk tehát a döntés előtt, mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy a Microsoft egy időre jegelni szeretné a sorozatot.

15.
15.
killi
ezzel a kritikán aluli grafikával nem is igazán van más esélyük mint bezárni
14.
14.
dareal
nem mellesleg még annyi, hogy az fs addonok gyártása egy külön ágazat. nem egy cég csak ebből élt. azoknak most annyi. azok a szerencsésebbek, akik nem csak fs addonokat gyártottak (bár a húzó ágazat gondolom nekik is az fs volt)
13.
13.
dareal
15 számodra, de pl a malév boeing kiképző gépe egy moddolt fs2004-en alapszik, Kozma Andris Budapest Airport kiegészítőjével (te is kipróbálhatod, teljes boeing 737 cockpitet gyártottak le, az alapot az fs adja.



az FS sorozat egyébként a műszerek kezelésére, a navigáció elsajátítására tökéletes, ha az aerodinamika és a fizika realisztikussága is mérvadó, akkor xplane (ezzel a 20 órás valós repülési vizsgát is lehet helyettesíteni (ill ennek egy speciális változatával), ami azért már csak elárul vlmit arról, hogy mennyire is szimulátor ez a szimulátor)



ezen mintha nem az lenne, de ami a jövő házában van, azon az van:

http://www.malev.hu/Root/MalevDocuments/ceginformaciok/szimulator/Siminfo.pdf


ill a budapest kieg oldala, ahol szintén jelzik, hogy a malév training gépeken ezt használják:

http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/iboshop.cgi?showd20!0,5096418890,10392


úgyhogy ez csak ennyire értelmetlen.....
12.
12.
Gael
helyes,semmi ertelme nem volt a hosszan futo sorozatuknak.
11.
11.
kakhas
Telleg nem nagy veszteseg azok szamara akik nem szeretik a szimulatorokaat, sokat csak azert probaljak ki h milyen lezhanni egy geppel...:D en is ezzel kezdtem...:)) De nem tudom megunni a fsX-et nagyon szeretem. amugy az is bizonyitja a jatek realisztikussagat hogy a terorristak nagy resze is ezen tanult meg repulni:D tehat sajnalom, remelem csak egy idore allitjak le..:(
10.
10.
SniperMaister
Hát nem azért de ehhez a géjmhez kicsit több ész kell meg érzék mint egy Gta helizéshez!Volt hozzá szerencsém :)
9.
9.
klemid
Hát nem azért de inkább egy GTA-t veszek és azzal helikopterezek meg repülözök mint egy ien szimulátoros játékkal.
8.
8.
dareal
9 igazából az ms fs az, ami közismert. igaz, hogy kb ketten vannak a versenyben (xplane és ms fs. ms fs inkább grafikában jobb, míg az xplane a realitásban).
7.
7.
OldM4n
Nem az én világom, DE:



A legelső FS-t még sárga-fekete herkules monitoron bámultam.. napokig. Ha jól tudom a brand nagyjából a műfaj egyetlen húzóneve. (mármint a kőkemény repszim=MSFS) Ezzel a bezárással tehát a műfajnak húzták le a rolót, ha jól értem.. na ezt viszont sajnálom.
4.
4.
tjames
Ezt sokan bánják szerintem. Én nem vagyok értintett, de sajnálatosnak tartom ha egy ilyen kis piacot betöltő szimulátor kiesik. Kár érte.
3.
3.
dareal
2: mert easy-n volt, realistic-en még a levegőben is összetörheted magad.

3: azért az xplane jobb, bár nincs ilyen szép. (addonokkal majdnem)
1.
1.
peterpal7
Én egyszer kipróbáltam a 2004-et. De nekem nem tetszett... Le se lehett zuhanni, pattogtam a földön, úgy repültem a 747-el mint egy vadászgéppel.
1.
1.
aBen
B*szódjanak meg!!!!! Szinte eddig ez volt az egyetlen IGAZI repülőszimulátor a piacon, ami normális is volt minden tekintetben! (meg előremutatóbb is...pl. grafika)

Nemértem, miért dob el egy ilyen nagy címet a Microsoft...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...