Mégsem állnak le a Hellgate: London szerverei

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Fellélegezhetnek a Hellgate: London rajongói, ugyanis a koreai HanbitSoft látszólag meg tudja menteni a játékot, s nem állítják le a hónap végén a szervereket.
Fellélegezhetnek a Hellgate: London rajongói, ugyanis a koreai HanbitSoft látszólag meg tudja menteni a játékot, s nem állítják le a hónap végén a szervereket.



Aki figyelemmel követte a játék körül történt eseményeket, valószínűleg egyetért velünk abban, hogy a Hellgate: London azon játékok közé tartozik, amelyek leginkább megosztják a közönséget. Alapvetően anyagi bukás, a fejlesztő Flagship Studios nem sokkal a megjelenés után le is húzta a rolót, másfelől viszont számos rajongó akad, akiért megérné ápolni a projektet.

A baj kezdetekor úgy tűnt, a HanbitSoft folytathatja a Hellgate és a Flagship másik projektjének, a Mythos üzemeltetését, azonban a közbejött jogi problémák miatt csak a keleti játékosok élvezhették volna továbbra is kedvencüket. Nyugaton a tervek szerint január 31-én le akarták állítani a szervereket, miután ingyenessé tették a játékot. A legfrissebb hírek szerint azonban ez nem fog bekövetkezni, a HanbitSoft itt is meg tudja menteni a játékot, ráadásként pedig továbbra is ingyenesen fogja futtatni azt. Ahogy arról korábban beszámoltunk, hamarosan egy komolyabb kiegészítő is elérhető lesz, amit a hivatalos honlapról tudtok majd letölteni.
4.
4.
Dzsodzso
ja csak egy a baj hogy már 2009 február 01 reggel 7.00-kor pont leálltak és még azóta nem mentek...
1.
1.
KD
ez am nem rossz jatek csak a sok gagyi elem miatt uncsi lesssz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...