2D-s szerepjátékon dolgozik a Braid alkotója

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Xbox Live egyik legkeresettebb játékává vált a Braid, melynek kitalálója, Jonathan Blow új projekt fejlesztésébe kezdett, ami egy 2D-s szerepjáték lesz.
Az Xbox Live egyik legkeresettebb játékává vált a Braid, melynek kitalálója, Jonathan Blow új projekt fejlesztésébe kezdett, ami egy 2D-s szerepjáték lesz.



A játék készültéről maga Blow számolt be, s állítása szerint nagyon ígéretesnek tűnik a program, így különösen izgatott vele kapcsolatban. Mindazonáltal korai lenne még beszélni róla, hiszen három-négy másik projekten is dolgozik egyszerre, a következő hónapban pedig szinte biztosan nem tud majd vele foglalkozni. Blow egyébként a Braid című XBLA-játékról híresült el, melynek PC-s verzióját az elkövetkezendő hetekben várjuk, s ha minden jól megy, valószínűleg egy PS3-as portot is kapunk majd.
4.
4.
Petike x
2: Az kalandjáték, nem RPG.





Egyébként én inkább valami kreatív RTS-re vágyom végre, akár 2D-ban is, imádtam azt a műfajt, de már kicsit unom hogy mindenki kiadja ugyanazt a játékot más és más kinézetű egységekkel...
3.
3.
Fec
Persze, hogy szép a grafikája, ez művészet, kézzel rajzolt mestermű...soha nem fog elévülni, és képtelenség lesz rá azt mondani, hogy gagyi graf...:D picit darabos volt a mozgás, de kalandjátékok egyik királya!
2.
2.
AlexOliR
Nekem sokkal jobban tetszik egy szépen megrajzolt szerepjáték, mint egy 3D-s. Nem régen toltam újból végig a curse of monkey islandot, és még ma is nagyon tetszik a grafikája.:)
1.
1.
n_csacsi
2D-s szerepjáték? :S Olyan retrósan hangzik :D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...