Megan Fox lehet az új Tomb Raider mozi főhőse

Újabb mozifilm készül a Tomb Raider sorozat alapján, a Lara Croft-ot eddig alakító Angelina Jolie-t azonban Megan Fox, a Transformers sztárja válthatja.
  • Írta: Daks

Kommentek

#21
VAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! xD
#19
+Fox kisasszonyról: szerintem nem pont a legjobb választás, láttam filmben is, nem az a Tomb Raider alkat, pláne arcra. (persze mellbőségben sem :P )
Izomzatról nem beszélek: azt simán rá lehet gyúrni a forgatások kezdete előtt.
#18
Én láttam mindkét Tomb filmet, plusz majdnem az összes játékot (bár én nem sokat, de bátyám töménytelen mennyiséget játszott velük)
25- hát a misztikus elem kötelező eleme a TR-nek, abból nem az volt a baj hogy sok volt, hanem hogy nem kapott megfelelő megvilágítást... amivel arra szeretnék utalni, hogy a többivel teljesen egyet kell értsek Drat. El kélne egy TR ami nem csak a bemutatóban pörög... és nem kell rajta érenlétet színlelni, csak mert az alul karikázott megjeleníthetőség miatt, húsz év felettieknek élvezhetetlenül gyerekes, de a 8 évesek életen át tartó élménnyel térnek haza.
#15
Kár h ő se illik bele a képbe... am. szentem TR-ből nem kellene filmet csinálni és sose kellett volna. Ah the corporate world...
#14
A Tomb Raider filmeket nem Angelina, hanem a pocsék rendezés és az ötlettelen, fantázia szegény forgatókönyv tette tönkre. Habár az igaz, hogy a Crystal Dynamics lopott pár ötletet a filmből és pont ettől lett jó a játék, legalábbis a Legend.
Megan Fox-ról ezek régebbi képek, a ROTF forgatásának kapcsán felszedett pár kilót. Igaz nem implantátumok formájában. Egyébként korábban olyasmit halottam, hogy Wonder Woman szerepére esélyes.
#13
Nem Angelina Jolie miatt voltak gyengek a TR filmek.. maga a kivitelezes volt bena. Ha valaszt6nek Jolie kisasszony es Megan Fox kozott, inkabb az utobbit valasztanam, Angelina nem ugyanaz az Angelina aki TR1ben domboritott...
#12
14:te ugy veded vazze,mintha a csajodrol beszelnek,nem beteg ez kicsit?Ki nem allhatom az emlitett "szinesznot",es ez mindig is igy volt.Ja es fenyevekkel jobban nez ki a csajom mint Angelina Jolie,aki egy agyonfogyokurazott,kockafeju,harcsaszaju,guluszemu kielt maca.En igazabol a ferjet sem ertem,ezert hagyta ott a kis Jennyt,tiszta vicc.
A jatekokkal is azota nem jatszom,amiota o csinalja a filmeket.
ertem?
#11
Naaaaa!!! Szépen beszéljünk a kis Angelináról! Gael sztem örülhetnél ha ebben az életben egy csak hasonló szépségű barátnőd lehetne mint Jolie kisasszony! Szerintem keresve sem lehetne jobb színésznőt találni a szerepre mint Angelina Jolie még így is hogy már kissé eljárt felette az idő!!! Végül is Lara is öregszik nem?! Kár hogy nem ő kapja a szerepet így már fele annyira sem érdekel a film mint eddig:( Na mindegy erről ennyit
#10
epekedve varom,az a kockafeju Angelina,csak egette a TR filmeket
#9
Hagyjuk már ezeket a tob raider filmeket. Olyan szar volt mind2 mint annak a rendje.
#8
nektek semmilyen csaj se felel meg teljesen?:D
sztem sokan a lelküket odaadnák ha ilyen bnöjük lehetne

am sztem jólenne lara-nak
bár se a játékok se a filmek nem keltették fel igazán az érdeklődésem
#7
7: Hát igen van benne valami.... Talán még Kate Beckinsale-t tudnám elképzelni Larának ő volt a főszereplője az Underworld című filmeknek.
#6
nemsemmi buksza, pörögne rendesen
#5
Inkább az Underworld-höz pózoló hölgyet vették volna elő.Igaz annak sincs nagyobb möpszje Fox kisasszonynénál,de legalább hasonlít Larára.Ez nagyon Lindsay Lohant juttatja az eszembe.
#4
felegyiModerátor
Nem rossz, mondjuk titikre még kellene gyúrni.
#3
KD
azért egy kicsit ki kell majd tömni a melltartót, és popsira is pakolni egy picit... am kurva szép arca van
#2
1:Az tuti:D Teljesen egyet értek