F.E.A.R 2: Project Origin kedvcsináló érkezett

Link másolása
Bár nem kell sokat aludni a F.E.A.R. folytatásáig, javasolt megbecsülni ezeket az éjszakákat, mert a játék után biztos, hogy nem fogunk egy darabig rendesen aludni.
Bár nem kell sokat aludni a F.E.A.R. folytatásáig, javasolt megbecsülni ezeket az éjszakákat, mert a játék után biztos, hogy nem fogunk egy darabig rendesen aludni.



A PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt megjelenő FPS garantáltan gatyába csináltat mindenkit, s ezt be is bizonyítja a most megjelent videó. A játék már aranylemezre került, február 13-án pedig nekünk is a boltokban a helyünk!
22.
22.
amd33
Nagyon várom már a demó is szaratott rendesen nem úgy mint a resi 5 az egy rakás szar lesz egyedül a grafja jó játékmenet meg dögunalom de hátha az egész változatosabb lesz...
21.
21.
Shadowsomi
Emmán lesz egy atomzsírfaszaistenkirályjáték :D:D:D Várjuk szeretettel :D
19.
19.
OldM4n
Ahhoz képest, hogy az első mennyire nem jött be az Öregnek, a FEAR:PO demoja nagyon vadállat! Pont azokat javították a játékmenetben, amit én utáltam! Így már nagyon döfinek igérkezik... :)) Várt game.
17.
17.
ddek
De ott volt egy kis gyerek a végén.
13.
13.
McDuff
a legjobb launch trailer amit eddigi életem során láttam!!!!rohadt hangulatos,rohadt jo zenékkel,rohadt jo játékról!!eccerűen imádom!legyen már febr. 10!!!
11.
11.
k_mark93
Ez csak a videója volt,de a végén már gyorsabban vert a szivemxD,mi lesz ha játszok majd vele....alig várom :)(Péntek 13!!!) :D
10.
10.
Xenon_prime
JÖN JÖN JÖN!! :D

15: egyetértek veled, de attól lehet h meg lehet ölni csak mondjuk kitalálják h a 3-ban visszajön az alvilágból :P ez a 2 eset lehet sztem
9.
9.
Dcrysis02
14:És szerinted abbahagynak egy ennyi pénzt hozó,ennyi rajongóval rendelkező sorozatot?Túlfogja ez még lépni a trilógiát is figyeld meg.Túl sok pénz van a dologban.
7.
7.
boxgamer12
én szeretek nyugodtan aludni=)

5.
5.
Dcrysis02
6:Nem hinném hogy 7 óránál hosszabb lenne a játék.Max 8.Simán kilehet nyomni ha valaki egész nap rajta ül.
2.
2.
Dcrysis02
1:Péntek,ugyhogy lesz időtök kifosni magatokat suli kezdésre :))
1.
1.
metafenomÉN
Játék hangulata nagyon jó azért kár hogy a régi motorral csinálták..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...