Nyerj eredeti Lord of the Rings: Conquest játékot

  • Írta: Daks
  • 2009. február 3.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából három darab eredeti The Lord of the Rings: Conquest PC-s játékot nyerhetsz. Zsebeld be az ajándékodat!
Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából három darab eredeti The Lord of the Rings: Conquest PC-s játékot nyerhetsz. Zsebeld be az ajándékodat!


A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint rákattintani az oldal tetején lévő bannerre, majd helyesen válaszolni az ott feltett kérdésre. Ily módon eséllyel indulhatsz a kisorsolásra váró három darab eredeti The Lord of the Rings: Conquest PC-s játékért! A nyereményjátékban mindenki részt vehet, a szerencsés nyerteseket telefonon értesítjük, ajándékukat futárral kapják meg.

12.
12.
Gael
11.
11.
KD
12: apám... mi van veled
10.
10.
Gael
a valasz pedig Diablo,ugyanis Morgoth(vagy mi) a nickneve Kertesz Gezanak,aki megeroszakolta Magdi anyust(Szaruman,azaz Ivildar petehordozo virusgazdaja),es megszuletett eloholt leanyuk,a fetisiszta Voldemort,aki azota is Hydrofob.Ezt tegnap lattam a radioban
9.
9.
watto
!!! SPOILER !!!



az SMS-re a D választ küldjétek azaz Harry Potter !!!



:)
8.
8.
peterpal7
Csak eszembe jutot: milyen lenne már? "Nyerj másolt Lord of the Rings játékot!" :D :P
7.
7.
ferrari123
Nekem csak az a bajom h MEGINT pc. :(
6.
6.
ptogamer
Oruljetek hogy van nyeremenyjatek !Es sms-t nem kotelezo kuldeni de bezzeg ha ingyen lenne akkor akarmilyen ratyi game-re kuldenetek megfejtest!
5.
5.
Dcrysis02
Cégek is így jönnek ki jobban :)

Minek ajánljon fel egy 16-17 ezer forintos konzol játékot ha ugyanúgy küldik az üzeneteket a max 12 ezret érő PC játékért?
4.
4.
bete32
Úgylátszik az EA alaposan megfizet pár embert. Ez a játék eléggé gyenge minden szempontból, de mégis egy viszonylag jó értékelést kapott. De az már szerintem egyenesen pofátlanság, hogy ezzel etetik a népet mert 10000 fölött van az ára akkor már jó játék. Nem éri meg ezért sms-t küldeni.
2.
2.
Daks
oly szomoru ilyenkor a szivem mikor ilyeneket kell lassak :(
1.
1.
Gael
1:az mar csak a hab a tortan,hogy az ev egyik legrosszabb jateka a dij:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...