Már készül a harmadik S.T.A.L.K.E.R.?

Link másolása
Az orosz STALKER-Planet oldalon érdekes pletyka bukkant fel, mely szerint már készül a S.T.A.L.K.E.R. harmadik része, amely az Apocalytic alcímet viseli.
Az orosz STALKER-Planet oldalon érdekes pletyka bukkant fel, mely szerint már készül a S.T.A.L.K.E.R. harmadik része, amely az Apocalytic alcímet viseli.


Az oldal szerint egy a GSC Game World-höz közel álló forrás azt nyilatkozta, hogy már készül a harmadik S.T.A.L.K.E.R., méghozzá újfajta megközelítéssel. Állítólag új motor fogja hajtani a játékot, s itt szóba került a CryEngine 2.0 az X-ray Engine 1.5 helyett. A történet a Shadow of Chernobyl történései után játszódik majd, és a hét befejezés valamelyikét fogja folytatni, de eddig ismeretlen, hogy pontosan melyiket. A legnagyobb újdonságot a pályák jelentenék, amelyek dinamikusan fognak betöltődni, vagyis igazi sandbox játékot kapunk töltőképernyők nélkül. Terveznek új helyszíneket, ellenfeleket, fegyvereket és járműveket is, de nem tudni, hogy a szállítási lehetőség multiplayer exkluzív lesz-e, mint az elődökben. Az információözön túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, de reméljük, nem csak egy újabb hamis hírrel van dolgunk, s hamarosan egy újabb S.T.A.L.K.E.R.-t köszönthetünk!
13.
13.
damien!!!
12.
12.
damien!!!
Szerintem se lenne jó ha átváltaának CryEngine 2.0-re.Az Xray nagyon a CryEngine nekem nem annyira teccet
11.
11.
feri93
Remélem nem lesz olyan bugos, mint az előzőek voltak
9.
9.
Gael
kivancsi vagyok,lesz-e konzolra,vagy megmarad csak PC-s
8.
8.
Dcrysis02
Ne veszekedjetek ezen,ezek még csak pletykák.Magam sem örülnék a motorváltásnak mert szerintem az Xray remek atmoszférát teremtett,és gyönyörű tájat varázsolt elénk.A SHOC-ot imádtam/imádom a Clear Sky-t pedig elkapkodták.A SHOC a kedvencem de én még mindíg az "igazi" stalkert várom amit ebben a videóban mutattak be:

http://www.youtube.com/watch?v=3C-mjCqgjE4
7.
7.
MangaBoy
Hát ez kár maradniuk kellet volna az X raynel de mindegy sokkal hozzáilöbb a hanulat világa a cry enginel sirni fog mindenki mert nem fogja vissza adni azt a nyomott hangulatot de mind1 .
6.
6.
amd33
de ér csak pc-re:( kell nekem x360-ra is:D
5.
5.
Dcrysis02
5:Nem azt mondtam hogy szebb az Xray.Technikailag még a CryEngine 2.0 a legfejlettebb,de művészileg más játékok is vannak olyan szépek.Stalker,GOW2,Killzone 2....
4.
4.
felegyi
3# A Cry Engine 2.0 eddig nem mutatta meg hogy mit is tud... lazán kihoznak belőle egy olyan látványvilágot mint az X-Ray -ből!
3.
3.
d15a5t3r
Naaa! Bár úgy lenne! Várnám szeretettel, igaz hogy még a CS-t sem tudtam végigvinni, csak kipróbálni :S
2.
2.
Dcrysis02
1:Én sem.Az Xray kicsit optimizálatlan volt,de tökéletes a Stalkerhez.
1.
1.
AKI94
Hmmmm CryEngine 2.0 :)

és milyen érdekes... pár napja azon gondolkoztam hogy miért nem próbálnak csinálni egy STALKER-t ami a Shadow of Chernobyl után jatszodik



remélem igaz a pletyka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...