Monsters vs. Aliens filmes média csomag

Link másolása
A Dreamworks, a Pixar sikerein felbuzdulva saját maga is hasonló sikereket szeretne elérni, mint a Wall-E tette azt tavaly.
A Dreamworks, a Pixar sikerein felbuzdulva saját maga is hasonló sikereket szeretne elérni, mint a Wall-E tette tavaly. Ezért idei első alkotásukba bele adnak apait-anyait. Remélhetőleg ismételten egy klasszikus animációs film születését láthatjuk a vásznakon viszont.


Külön érdekessége a filmnek, hogy teljesen 3D-ben fogják vetíteni és ezzel a technológiával készül már a kezdetek óta. Remélhetőleg a március 27-ei amerikai megjelenés után mi is térhatású effektekkel tekinthetjük meg a hazai mozikban.

11.
11.
OldM4n
A segg-szkenner óriási!!! :)) Úgy látom ezen inkább én fogok nagyokat szórakozni. (Lám, előnye is van ha kölkei vannak az embernek, büntetlenül beülhet egy ilyen mozira.)

ET GO HOME!
10.
10.
OldM4n
Komolyan azt hittem, hogy valami új Alienes game.. :)))) Persze, ettől még lehet. Nézzük, kicsiknek készült, akkor biztos egy "arctappancs" alient fogunk irányítani a monszták ellen. Ööööö Shrek ellen??? :)))
9.
9.
kasy
#5, Mert marha drága egy IMAX mozi felhúzása és fenntartása. A top 5-ben szerintem benne vagyunk Európában a filmes warezban. Így nem annyira nyereséges a mozizás mint lehetne. Ennek köszönhetően nincs IMAX-unk, vagy több filmes esemény, találkozó, esetleg érdekesség, kultúr vagy sznob vetítések. Kereslethiány.
8.
8.
The Dude
Remélem másnak is feltűnt a hasonlóság a Függetlenség napja című filmmel(mind jeleneteket,mind pedig egyes beszólásokat illetve)

Nem rossz,egy régi klasszikus parodizálása.Biztosan jó mese lesz!
6.
6.
peterpal7
Muszáj potosjé! :D



Segglenyomat ellenőrzés! XD
5.
5.
peterpal7
ááááá ez kell nekem!



E.T GO HOME! XD
4.
4.
Mast3rmind
4: Lesz játék a filmből! :)
3.
3.
Harkat
4: Nem :) Tegnaptól kezdve filmes hírek is.(aminek örülök) Ezt én is megkérdeztem tegnap G.I. Joe-nál.

Amúgy miért nem építenek 3D-s mozikat máshova is, mert ha jól tudom csak Bp-en van. Így lemaradok sok 3D filmről, pl. ez is.
2.
2.
LiMiT
ááááh ez mekkora már! :D Muszály lesz megnézni!!



"E.T. GO HOME!" xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...