Haza eladási toplista - Grand Theft Auto IV sikerek

A GTA IV számítógépes változatának megjelenése óta csak egyszer futotta egy szerény hetedik helyre a toplistán, január utolsó hetében viszont újra feltűnt rajta.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
Nézzétek meg:D http://href.hu/x/898k
#18
Az se volt normális aki a prepaid cardot betette a listába.
#17
A wow feltöltő kártya mióta játék?!?!
#16
Élethjű??? Honnan jöttél te? Még hogy élethű. A legkevésbbé sem az.
#15
19:Évek óta így megy nem tudom mit sopánkodsz.Szerinted muriból van szerződésük az Nvidiával?Az ATI lehet hogy pillanatnyilag jobb helyzetben van mint az Nvidia de a támogatásuk a termékeikhez akkor is egyenlő a nullával.Majd ha ha megelégelték a fejlesztők az Nvidiát akkor kötnek szerződést az ATI-val.Csak van rá okuk hogy miért nem váltottak még.
#14
12: De hát nem mondtam, hogy JEHOVA!!!

Tényleg szar. Csúnya, (mert az) messze nem használja ki az X2-ket, (vga)
A Crysis-szel az a bajom, hogy amikor az NVIDIA 8800GTS-en toltam, hasított 80-90Fps-sel. Csere volt a 3870-re, és 8-11 fps között ment... ugyanazokkal a beállításokkal! (Nem. A 8800GTS NEM erősebb a 3870-nél, sőt, fele annyit tud kb!!!) Driver patch-csel ment akár 16-18 fps -t is... Na. Ekkora szignifikáns különbség azért lehet, mert egy adott megjelenítőre van portolva a game. (Ugyanúgy, mint a GTA4) Ez pedig nem fair! A Crysis Warhead-del már nincs ilyen baj, megy atin is. (OK, a fércmunka erősen túlzás, de nagyon bántó, és felháborító, hogy egy szoftverfejlesztő eladja magát és a termékét egy adott gyártónak)
#13
Egyáltalán nem szar! Legélethübb játék amivel valaha játszottam! Csak hát az a fránya gépigény húzza le! Bug meg minden játékban van!
#12
Ez igaz de ez nem azt jelenti hogy nem fognak tobb Pc-es GTA IV-et kiadni!
#11
szarul optimalizálták meg a kurva sok bug :S
#10
Tenyleg ilyen szar PC-n a GTA IV? Mi lehet benne rossz, bugok?
#9
11: Az biztos nem igaz hogy nem adnak tobb Pc-es GTA 4-et!
#8
11: attól függ min szar a gta 4:)
miaz hogy a crysis fércmunka? (mit jelent hogy fércmunka :D)
NFS ténleg gagyi lett
Sims: igen ténleg szeretik a tinilányok :D

bim bam csitt csatt meg vagy kövezve ennyi volt csak :D
#7
Pont ma röhögtem jót azon, hogy az USÁBAN (azaz a fizetőképes, lóvés nyugati nagytőkés sokszázmilliós piacon) már nincs benne az első tízben. HIHETETLENÜL gyorsan eltűnt róla, annyira, hogy állítólag a Roxtárnál fontolgatják, hogy nem adnak ki több PC GTA-t. (Jelenleg ez nem is baj, a GTA4 egy rakás sz@r.) A WOW-on nem csodálkozom, ismerek WOW-osokat melóhelyen, többet is (tényleg nem azért, de az a fogadások tárgya, hogy voltak e valaha nővel..) hihetetlenül kockák. A Simstől én a falnak megyek, állítólag a tinilányok szeretik. Az NFSUC MEGLEP! ÖREG NFS gamerként mondom, hogy nem valami jó az uccsó két NFS. A Carbon illeszkedett a világba, de az újabbak nem. Ezért meglepő. A Fifa szót sem érdemel, a Crysis WH megérdemli, amilyen hitvány fércmunka a Crysis, annyira jó a Warhead. Megérdemli. A CoD WaW megy még feljebb is, csak ne lenne annyira nagyon rövidke, és ne PONT a ruszkikkal kellene nyomulni.. ( mé' nem lehetek japó vagy fricc? Irtanám a mocskos amikat ezerrel!) Röviden ennyi.

Magánvélemény. Kéretik nem megkövezni.
#6
Mi van az első helyen? Wowos feltöltőkártya? Mert ha igen, akkor az mióta számít játéknak? Az csak egy fizetési mód a wowhoz
#5
Jujj!
Ilyen sok wow koczkát O_O
#4
4:

A PC-s portot készítőkkel beszélgessenek...
Én a konzolos verzióra gondoltam. :)
#3
3:A mérges emberek a gtaforums.com-on elbeszélgetnének veled...
#2
A GTA IV viszont jól sikerült, szívesen látnám az első helyen.
#1
Nem értem, hogy miért vették meg ennyien az Undercovert, és ráadásul még a Sims 2 is rajta van a listán...