Killzone 2 - pletykák az első kiegészítőről

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 17.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a készítők már korábban is említették, hogy a Killzone 2 megjelenése után számíthatunk kiegészítőkre, konkrét bejelentést még mindig nem hallottunk.
Bár a készítők már korábban is említették, hogy a Killzone 2 megjelenése után számíthatunk kiegészítőkre, konkrét bejelentést még mindig nem hallottunk.



Persze miért is hallottunk volna, hiszen a PS2-re megjelent FPS várva-várt folytatása csak a jövő héten jelenik meg. Azonban nem kerülhette el figyelmünket az a néhány pletyka, amely a minap látott napvilágot a boltokba kerülés után várható DLC-vel kapcsolatban. A hírek szerint a Killzone 2-be is kerülne egy a Metal Gear Solid új részében is bemutatkozott játékbeli bolt, ahol új érdekességeket vásárolhatnánk a többjátékos módhoz, de szóba jött egy úgynevezett "retro pakk" is, amely a PS2-es eredeti legjobb multis pályáit tömörítené egy csomagba. Természetesen vadi új pályák és játékmódok is várhatók, s a fáma szerint még az is lehetséges, hogy ingyenes ízelítőt kapnak majd a játékosok. Sajnos azonban mindez egyelőre csak pletyka, s a hivatalos megerősítésig az is marad.
17.
17.
Ca$h
Az EU-s játékoknak még a kimentett állása sem megy ugyanannak a stuffnak az amerikai változatánál... :( A demo az egy másik kérdés, azok az XBox live-on is mennek minden egyes accounton!



De itt nem is ez a legfontosabb kérdés, hanem az, hogy az EU-s accountot nem tudod pénzel feltölteni, mert ahhoz bejelentett lakcím kell, az amerikait meg fel tudod tölteni PS Network carddal, de csak azt! Ergo az EU DLC-t nem tudod megvenni sehogy sem, csak az amcsit...
16.
16.
Lachgas
személyesen én csak erre az 1 játékra vártam, az elsö rész megjelenése óta.

meg a store témához hozzá füzve: nemtom de csak van valami összefüggés a store-ok közt már ugy értve h a dlc biztos jo lessz az eu K2-höz is. mégpedig ---------> németbe lakom igy a német store-t is használom. de mivel h ott nics sok játék megadva demóként igy rámegyek az usa stor-ra és onnan töltöm le. ha bár letöltöm az usa store-ról igy németül vannak a játékok is amiket az usáról töltöttem le. végülis angolnak kéne h legyen !!! nem ??? szóval nem biztos az h nemjo az usa dlc eus játékon

sers
15.
15.
ZERO88
ja az jobb lesz akart leni!
14.
14.
ZERO88
Honnan tudjátok hogy a COD 6 jobb lest? Amikor még semmit nem tudni róla? Baker ti látnokok vagytok!

Aszt nem hinném hogy hogy a F.E.A.R 2 verné mert nem nagy szám az a játék! Szerintem nincsen egy súlycsoportban a KILLZONE 2-vel!
13.
13.
amd33
Igy van modern warfare 2 oda fogja baszni szerintem.De nálam a Fear 2-ő is ütni mert szivesebben ülök és parázok amellett...
12.
12.
laller88
Banano , igazán küldhetnél eggyet ajándékba :D

ígérem meghálálom ha nagy leszek :d
11.
11.
Dcrysis02
10:A Modern Warfare 2-őt azért még ne írd le. ;)
8.
8.
killzone2
Szerintem nagyon jó a Killzone 2 főleg a vége! A DLC-t is már várom.
8.
8.
killzone2
Szerintem ezzel a game-mel meg van az év fps-e.
6.
6.
Ca$h
2: Sajnos nem jó hozzá... éppen ezért vannak sokan, akik az amerikai Killzone-t veszik majd meg jövő héten, pontosan a DLC-k miatt, illetve csak az amcsi store-t lehet feltölteni pénzzel ugyebár a PS Network Cardok segítségével... :(
6.
6.
ferrari123
Meg feltudnad tolteni penzel,meg magyar menu stb.
5.
5.
klemid
4:Nemtudom egyszer lehet lessz.Nemártana mert talán lenne rajta olyan elérhetöség hogy magyar felirattal lenének a játékok vagy tán szinkronnal.Nemlenne rossz!
4.
4.
ferrari123
2:Igen es ott felis tudod tolteni penzel. am lesz valamikor magyar Store?
2.
2.
Leon
Nekem EU-s accountom van, de ha csak az USA-n lesznek a DLC-k és lesznek köztük ingyenesek, akkor ott is regisztrálok majd. Úgy tudom, hogy az USA Store-ról töltött DLC jó az EU régiós játékhoz is.
1.
1.
klemid
INGYENES LEGYEN ÉS AKKOR KIRÁLY!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...