Warhammer Online - 10 napos próbaverzió

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Mythic a minap elérhetővé tette a mérsékelt sikereket elért Warhammer Online kipróbálható változatát, ám csak a Fileplanet előfizetők kaphatnak hozzáférést.
A Mythic a minap elérhetővé tette a mérsékelt sikereket elért Warhammer Online kipróbálható változatát, ám csak a Fileplanet előfizetők kaphatnak hozzáférést.

Ugrás a galériához

A Warhammer Online hatalmas robajjal érkezett, ám amint lejárt az ingyen hónap, sokan abbahagyták és visszatértek a régi kedvencekhez. A készítőket ez nem tántorította el a továbbiaktól, s nekiláttak a szerverek helyrepofozásának. A Mythic most látta elérkezettnek az időt, hogy 10 napos próbaverziót ajánljon a játékosoknak, ám sajnos csak a Fileplanet előfizetők élhetnek a lehetőséggel. Aki rendelkezik ilyen előfizetéssel és szeretné kipróbálni a játékot, annak is rengeteg kompromisszumot kell kötni, ugyanis csak az első néhány szintet játszhatja végig, valamint csak a kijelölt szervereken kalandozhat. Reméljük, hogy egyszer elérhetővé válik a próbaváltozat bárki számára, ezáltal többen belekóstolhatnak a Warhammer harccal teli világába.
7.
7.
shinean
Jah... csak a wow 4 éves ez meg megy pár hónapja...
4.
4.
HATRED
hát azért szerintem ez kicsit tovább fog jutni mint a conan de a lineage II -t talán megközelíti a wow szintjéről meg ne is álmodjanak... egész jónak néz ki, de én már végeztem az mmo- kkal
3.
3.
laca009
nahh reklám mert már 300 ezren játszanak vele... áhhh ennyi ugy ahogy a conanak is ANNYI pedig jónak igérkeztek de most már mind1
2.
2.
HomoLudens
2#Havi előfizetés drasztikus csökkenés biztos sok játékost csalna pl engem ;) szerintem évente egy nagy kiegészítő teljesáron való eladásával fenttlehetne tartani a dolgot... .

Ha lesz időm biztosan kipróbálom



1#miért mondodezt ezis megy tönkre? eddig úgyhallottam, hogy sikeres stabil 2-3százezer játékossal fut.
1.
1.
Scoo
Kár lenne érte. Sose játszottam vele de a Warhammer világ az nagyon jó. A tömegeknek kellene olnie mókát biztosítani pár napig. Több ember maradna ott. MEg lehet az is jót tenne ha olcsobban adnák a a havi előfizetést. Elvégre nehéz wow-ot verni. valahol áldozatot kell hozniuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...