Warhammer Online - Próbaverzió mindenkinek

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 5.
  • Letöltés
Link másolása
A Mythic Entertainment nem is oly rég elérhetővé tette a Warhammer Online próbaverzióját a Fileplanet előfizetőinek, mától pedig bárki hozzájuthat.
A Mythic Entertainment nem is oly rég elérhetővé tette a Warhammer Online próbaverzióját a Fileplanet előfizetőinek, mától pedig bárki hozzájuthat.

Ugrás a galériához

A hosszú éveken át tartó fejlesztés meghozta a gyümölcsét, az MMO játékokat kedvelők nagy részének tetszését elnyerte a Warhammer Online, ám még így is kevésnek bizonyult, hogy megszorongassa igazi nagy ellenfelét, a World of Warcraftot. Persze kár összehasonlítani a két játékot, ugyanis mindkettő teljesen más világban játszódik, más történettel és karakterekkel. A Mythic ma úgy döntött, hogy mindenki számára hozzáférhetővé teszi a játék 10 napos trial változatát, amelyet bárki letölthet, ha regisztrálja magát.

Ki szeretnéd próbálni a Warhammer Onlinet?
Irány a hivatalos honlap!
29.
29.
dareal
28 nem tudom, de nálunk soha nem volt az gond, hogyha valakinek kisebb karaktere volt, senkinek sem okozott problémát, hogy másnak segítsen. nem az a lényege egy mmorpg-nek, hogy egy társasággal jól szórakozz? szerintem igen, ez nem egy verseny.

amúgy kevés idővel is lehetsz hatékony (mondjuk az igaz, hogy nem a wow és a hozzá hasonuló themepark mmo játékokban)
28.
28.
g.man580
30# Köszi.Mindenre gondoltam csak erre nem.Dehát így szokott ez lenni!Üdv
27.
27.
Raam989
próbáld másik böngészőben.
26.
26.
g.man580
elindul a letöltés valakinek??Én rákattintok a "Directly Download The Game" és semmi.szart se csinál!

25.
25.
Raam989
#26

Persze lehet így is játszani, de így nem éri meg. Elkezdesz játszani a haverokkal, és ha kihagysz pár napot, a haverjaid elfejlődnek, le meg maradsz a kis csicska low.



És szerintem nem írtam azt sem, hogy más a COD-os kockulás. Azaz de. Annyiban másabb, hogy az lehet egészséges mértékben játszani, anélkül, hogy a haverjaid elfejlődnénk.
24.
24.
dareal
jah meg nyílván az a csapat akikkel játszom, azok sem csinálnak jól valamit, lévén legtöbbjük vagy családapa, vagy családanya. illetve valószínüleg az a pár cimbi, akik párként játszanak, no azok valamit nagyon elnéztek (pár alatt azt értem ugye, hogy élettársak).



jó dolog ez a kiragadott általánosítás, az meg még jobb, hogy itthon annyi önjelölt tizenéves szociológusunk van :)
23.
23.
dareal
szóval akkor pár ember szerint mmo-t nem lehet játszani heti vagy akár havi pár órában, az kizárt. nyílván akkor én nem is játszom, mert személy szerint 2-3 órát játszom hetente (persze nem kizárt, hogy néha többet és persze az sem, hogy hetekig be sem lépek).

ellenben, ha valaki cod-al nyomul napi több órát, az nem baj, az nem kockulás, az teljesen más cselekedet mint egy mmo-val játszani. érdekes egyesek logikája :D
22.
22.
pocla
Még annyit irnék, hogy ne szold le mindenhol az MMO-okat, mert sok embernek tetszik, hogy nem a valodi életbe irányit 1 karaktert és ott is ugyanugy folyik az élet. Én is elöször nagyon bekockultam a wowra pl 1 nyaramat is elbasztam rá. De tudni kell hogy a wow is drog annak aki nem tudja hol a határ... én már csak tudom mind a 2töl függtem :P
21.
21.
pocla
Megértem a te véleményed is, sajna sokan nagyon bele tudnak kockulni, de 1 idö után mindenki megunja...
20.
20.
Raam989
Akkor te egy kivételes ember vagy.

Én a 3 legjobb barátomat a wow miatt vesztettem el. Egyszerűen belebuzultak a játékba, és engem meg elfelejtettek. Amióta van wow, azóta nem járnak fel msn-re, romlik a tanulmányi átlaguk, nem szedtek össze egy barátnőt sem, egyre jobban elhíznak, és amikor nagyritkán találkozok velük a buszon, akor sem tudnak semmi értelmeset mondani, csak a wowról szövegelni...

Szerinted ezek után én fogom szeretni bármely mmo-t is? 8)
19.
19.
pocla
Hát Raam989 biztos nagy nyomorék lehetsz. Én 3 évig wowoztam eredetin, közbe volt majd mindig fullos csajom, jártam bulizni, csomo haverom van. Nem tudom, hogy neked ez hogy az mmo játékosok bénák honnan jött, mert 12 millio ember csak nem ül otthon örökké és wowozik. Söt aki wowozok 50%ba FPS-zik csak öt érdekli az MMO is. Jha és már abbahagytam tavaly, mert meguntam és CoD5zök inkább, de ha lesz pénzem rá ujra vissza megyek.
18.
18.
Raam989
Xion. Rendes, komoly MMO játékosokkal csak a saját kis virtuális világukban lehet találkozni, élőben nem. Ugyanis azok az emberek nem járnak el otthonról, nincsenek igazi barátaik, csak virtuális pixelekkel barátkoznak... 8)

17.
17.
szambotomi
18: jajj de aranyos, kajak megsimogatnám a kis okos buksidat :)

a találkozás szó kapcsán nekem jobb ötletem lenne: fussunk össze valahol, és meglátjuk kinek nagy a pofája, kartávolságba legyél ember, ne a neten keresztül. egy ilyen kis buzeráns pöcs aki mmorpg-vel jáccik, inkább kussoljon, és üljön le egy sarokba és gondolja végig az életét ;)
16.
16.
Xion
jujj de feltudom magam húzni az ilyen járókából szabadult agybajosoktól...
15.
15.
Xion
#16



ekkora retardáltat mint téged utoljára a puruttya.hu-n láttam... lehet h a legújabb Tech-Demo enginekhez képest "kula" a grafika,na és? nekem tetszik mert a játékhoz tökéletesen illik, szép.



kettő miazhogy kiverik a f@szukat naponta 3szor? most azért mert magadból indultál ki és rámozdulsz bármelyik párezer poliginból álló karakterre még jólenne ha maximum 1-2 olyan emberrel találkoznál aki játszik komolyan MMORPG-t, vagy bármilyen más MMO-t rádöbbennél h csak sokmilliószor értelmesebb emberek Raam féle úgyszint retardok...
14.
14.
Raam989
16#

Ne gyere a grafikával, most mondták, hogy az nem számít. xD



14#

Elképzeltem egy online Obliviont. Ha mmo lenne, és olyan grafja lenne, még talán játszanék is vele. Sőt, biztos tolnám, mert nagyon szeretem az Obliviont.
13.
13.
szambotomi
hát én az összes ilyen játékot játszó embert lenézem: 1. eszméletlenül kula a grafika, ez 2009-ben nem megengedhető... 2. egész nap ott kockulnak a gépük előtt, és naponta 3x kiverik a f.@szukat a 70-es karakterükre. pff...
11.
11.
nomcsa
11:okos egy gyerek vagy xD képzeld el hogy ha a graf az olyan lenne mint egy igényesebb játéknak (közeli graf mint cod4) akkor nem full belaggolna a fép? és ne hasonlíts má egy cod4 et egy MMO hoz mer akkor grafban már lehet fikázni azt egy cryisissal is...egy MMO ha grafra menne szar is lenne..
10.
10.
Raam989
Ahh, igazad van, buta vagyok. Az MMO-t nem lehet hasonlítani semmihez, annyira tré, maga a játékstílus is.



De egy közelebbi példa: Oblivion. Nem MMO, nincs is benne multi sem, de még mindig ezerszer élvezetesebb vele játszani, mint egy szutyok grafikás MMO-val.
9.
9.
Quigglez
MMOt egy FPShez hasonlítani...okos :D Csak tudnám minek írsz ilyen témához amiről látszik, hogy gőzöd sincs.
8.
8.
Raam989
#7

Szeretem amikor egyből ezzel kezdik a mondatot, hogy "látszik mennyit játszottál vele". Ki tudtad olvasni ebből a pár karakterből, hogy 6 órát lehúztam a WoW-ban, és vagy 15-öt a Requiemben? Pff...



COD4, a 40 fős szervereivel? Mond neked valamit?

Nem 1000000 fő játszik egyszerre, de legalább elsőosztályú a grafika, és ott pörgős akció van, ahol tényleg az igazi játéktudás számít, és nem csak pár gombot kell nyomkodni, hogy magától csinálja a skilleket.
7.
7.
Quigglez
@7 Ez a 3 kép ami ide be lett téve meg kb az 1 évvel ezelőtti bétából valók :p
6.
6.
Quigglez
Látszik mennyit játszottál vele. Egy olyan játékban, ahol 100v100as meg 200v200as RvRről beszélünk ott nem lehet a fű is kismillió poligonból, mert nincs az a gép ami elbírná. Warhammerbe az art stílus rendkívül el lett találva és a grafika (ami mmonál közel se elsődleges szempont)is bőven megállja a helyét a mai mmo piacon.
5.
5.
Raam989
Szerintem ez is olyan tré, mint az a sz.r WoW.

Grafikailag egy kerek zéró ez is, manapság szerintem elég gáz a 2D-s fű, és a szögletes szakáll...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...