A Playstation 3-ra szánt Red Alert 3 lesz a legszebb

Mikor bejelentették a Red Alert 3 Playstation 3-ra szánt verziójának késését, sokan húzták a szájukat, ám úgy tűnik, hogy megérte várakozni a konzol tulajoknak.
  • Írta: Ghost

Kommentek

#14
13:Volt IDEJÜK hogy csinosítsanak és megfelelően használják az erőforrásokat.A másik két verzióval ugyanazt meglehetett volna csinálni.
#13
"A fejlesztők elmondása szerint csak meg kell tanulni programozni a konzolra és akkor nagyszerű dolgokat lehet vele művelni."
nem időről, tudásról van szó:)
már úgyis untam az xboxakirálymerkönnyűprogramotírnirá kommenteket:)
#12
persze hogy szebb lesz,sokkal tovabb fejlesztettek.Ugyanez van akkor is,ha pc-re jelenik meg legutoljara.Ez nem azert van,mert jobb a ps,vagy a pc.Egyszeruen jobb a jatek,ha van idejuk csinositgatni.
#11
a ps-eknek az ps-eseknek akart lenni.
#10
Háháháhháháhá ennek csak ötülni lehet!
#9
na akkor redalert 3 alapjän nem lesz összehasonlito video, hogy melyik konzolon szebb.

1: egyebkent meg nem szemetseg, hogy most ps3ra szebb lesz. Eleget szopott mär a ps a boxxal szemben, igazän kijär mär a ps-eknek is valami plussz ha mär több mint fel evvel többet kell rä värniuk.
A Pc eseteben meg ha belepiszkälnak, akkor szebbre is meg lehet csinälni mint ahogy kiadtäk. Konfig es hozzäertes kerdese az egesz.
#7
6: Biztos hogy csökkentik , nem lesz más választásuk
#6
2:Teljesen egyetértek.Mostanában csak jót hallani a PS3 felől.Már csak egy árcédulakarcsúsítás kellene,ami szerintem tutira be van tervezve (válság ide vagy oda) és bőven megnőne az eladás.
#5
felegyiModerátor
Szépnek szép, bár engem egyáltalán nem fogott meg a játék! A Tiberium Wars szerintem az eddigi legjobb C&C...
#4
1: hát az elején ez pont fordítva volt , akkor boxra volt szebb
De örülök hogy az EA-nek végre sikerült
#2
Akkor viszont jöjjön egy időbe mindegyik platformra, szal valamit valamiért! De végre egyre többször lehet olvasni, hogy a PS3 előnyösebb helyzetben van és, hogy mégiscsak jó rá fejleszteni! Lassan kezd beindulni a szekér az idei felhozatal így is kemény lesz!
#1
Szerintem ez szemétség. Ha már multiplatform egy játék, akkor legyen ugyan olyan PC-re, Xbox-ra, meg PS-re is!! Nem pedig egyik szebb, másik rondább...