Folytatódik a Resident Evil: Umbrella Chornicles

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 11.
  • Bejelentés
Link másolása
The Darkside Chronicles alcímmel folytatást kap a Wii-exkluzív railshooter Resident Evil mellékág - tudtuk meg a japán Famitsu legfrissebb számából.
The Darkside Chronicles alcímmel folytatást kap a Wii-exkluzív railshooter Resident Evil mellékág - tudtuk meg a japán Famitsu legfrissebb számából.

A régóta terjengő, különféle Wii-s feldolgozásokról szóló pletykák kapcsán tehát beigazolódtak, hiszen a Chronicles sorozat lényege, hogy a korábbi epizódok történeteit meséli el kissé más - jóval sötétebb - szemszögből. A soron következő célpont a Resident Evil 2: a Darkside Krónikákban Leon és Claire felett vehetjük át az irányítást egy Raccoon City-s kiruccanás erejéig, mely során a folyamatosan terjedő G-vírus nyomába eredünk. A játék 35 százalékos készültségére való tekintettel szóba jöhet a feldolgozások terén a Resident Evil 4 és a Code Veronica is, ám a Capcom szerint erre még korai lenne fogadást kötni.

A játékmenet alapvetően nem változik majd a korábbi részhez képest, azaz a Darkside ugyanúgy railshooter lesz: a House of the Dead és más játéktermi lövöldék tipikus játékmenete nagyszerűen megállta a helyét a Wii-n legutóbb, ez pedig vélhetően most sem lesz másként. A készítők viszont állítólag jobban rágyúrnak a játékélményre, s még jobb párbeszédeket, kamerabeállításokat és látványt ígérnek a játékosoknak. Lehet porolni tehát a Zappert, a Darkside Chronicles kihagyhatatlan darab lesz!
10.
10.
SWBF2
9: Tényleg a Conduit....most tavasszal jön
9.
9.
Naliak
Mikor jön a Conduit...ahogy nézem rendben lesz
8.
8.
Scoo
Én se repesek. Még jó, hogy sok jó, exluziv játék van bejelentve Wii-re, amik közül már pár meg is jelent (Deadly Creatures, Mad World, Tenchu, stb)
7.
7.
Naliak
Azért az Umbrella nem volt rossz játék, csak most már kicsit elég a rail shooterekből.... Azért a Wiisek sem mind olvadoznak érte... 1-2 jó hogy készül, de ne csináljunk már mindenből rail shootert.... Simán lehetne akár a 4 (jól sikerült) engine alapján, valami jó kis új sztorit...azért a Woman in Redet beígérték még 2006-ban és nem lett belőle semmi, és szerintem nem csak nekem kedvenc karakterem ADA ..... a Hunk-al is akartak egy teljes részt csinálni.

Én nem vagyok boldog az újabb Rail Shooterektől.
6.
6.
Mathia$
Én csak azt sajnálom hogy másra nem adják ki :(((

Legalább x360ra vagy ps2re
5.
5.
ZeWa
1#: Meg azért mert még mindig nem csak te vagy a világon, igy ma a világ még mindig nem körülöted forog, és nem csak a te ilésednek megfelelő játékok készülnek.
3.
3.
koffein
1: azert mert a hadonäszos ganét csak ilyenekben lehet jobban kihasznälni
1.
1.
ZERO88
Na úgy látszik hogy wii-re csak szemét railshooter tudnak csinálni a nagy játékokból!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...