Hazai játékeladások március elejéről

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 16.
  • Toplista
Link másolása
A legutóbbi toplista sem tartogat sok újdonságot az érdeklődők számára, néhány nagyobb kiugrásról, helyváltoztatásról érdemes szót ejteni.
A legutóbbi toplista sem tartogat sok újdonságot az érdeklődők számára, néhány nagyobb kiugrásról, helyváltoztatásról érdemes szót ejteni.

   

Bár a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője határozottan tartja pozícióját, a Grand Theft Auto IV hosszú idő után újra a dobogóra került. Ezzel együtt maga mögé szorította a Killzone 2-t és a Fallout 3-at, de természetesen ők is maradtak a legjobb tíz között. Visszatérő újonc viszont a Star Wars: The Force Unleashed és a Counter-Strike: Source, hiszen előbbi a kilencedik, míg utóbbi a tizedik helyet szerezte meg március első hetében.
  1. World of Warcraft (Prepaid Card)
  2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  3. Grand Theft Auto IV
  4. Call of Duty: World at War
  5. Need for Speed: Undercover
  6. Fallout 3
  7. FIFA 09
  8. Killzone 2
  9. Star Wars: The Force Unleashed
  10. Counter-Strike: Source
19.
19.
külföldi
bocs, én nem tudom, ti miért vagytok ugy rákattanva annyira arra wow kártyára?! ilyen gazdagok vagytok? vagy inkább ennyire ... inkább nem mondom...

ezzel az erövel a legjobban kelö fogyasztási cikk a kábitószer! a wow is kártyafüggöséget okoz... most mindegy minek van regisztrállva, meg mindegy, hogy mennyit adnak el belöle, lehet téyleg a legtöbbet, de akkor szégyen az összes wowosra nézve, mert egész idö alatt ott cseszik el az életüket a gép elött, vagy fizetnek és nem játszanak... ez nagyon jó üzleti huzás volt a készitöktöl és elég sokan be is döltek neki!

akinek pedig nem tetszik ez a lista, vessen egy pillantást az amerikai top 20-ra februárban:



1. World Of Warcraft: Wrath of the Lich King / Blizzard /

2. The Sims 2 Double Deluxe / EA Maxis /

3. Warhammer 40K: Dawn of War II / Relic /

4. World Of Warcraft: Battle Chest / Blizzard /

5. F.E.A.R. 2: Project Origin / Monolith /

6. Spore / EA Maxis /

7. World Of Warcraft / Blizzard /

8. The Sims 2 Apartment Life Exp. Pack / EA Maxis /

9. Fallout 3 / Bethesda /

10. World Of Warcraft: Burning Crusade Expansion Pack / Blizzard /

11. Call Of Duty: World At War / Treyarch /

12. Command & Conquer: Red Alert 3 / EA LA /

13. Left 4 Dead / Valve /

14. The Sims 2 Deluxe / EA Maxis /

15. Civilization IV / Firaxis /

16. The Sims 2 Mansion & Garden Stuff Exp. / EA Maxis /

17. StarCraft Battle Chest / Blizzard /

18. Spore Creepy & Cute Parts Pack / EA Maxis /

19. Diablo Battle Chest / Blizzard /

20. The Sims 2 Pets Exp. / EA Maxis /



öööö... hamár játék, a feltölrökártya, akkor miért nincs itt is a listán? vagy esetleg nem ott a baj?
18.
18.
OldM4n
Több ok miatt ki kellene venni a WoW PP-cardot. Egy: NEM önálló termék, de még csak nem is egy kiegészítő egy termékhez, magában játszani sehogysem lehet vele. Kettő: A Wowosok nagyon durván sokkal többet költenek a szenvedélyükre, (azaz csúnyán addiktívnak tekintendő játék!) mint egy átlagos játékos, ezzel pedig torzítják a statisztikákat, és pont a statisztika lényegét veszítitek el, nevezetesen hogy a vásárlási szokásokból egy, a valóshoz közelítő metszeti képet nyerhessenek azok is, akik nem egyáltalán nem foglalkoznak statisztikával. Egy értelmes, gondolkodni tudó ember egyszerűen figyelmen kívül hagyja a PPC-t, DE van egy olyan része is, hogy mivel a lista csak tíz helyes, ezzel valójában mindössze kilencre csökkent. És pont a hiányzó 10. lenne az érdekes. Vagy vegyétek ki, vagy legyen Top 11 lista. Ajánlott irodalom: Statisztika alapismeretek - Közgáz
17.
17.
fojesz
Chucky, köszönöm! Végre egy ember, aki gondolkodik! :)
16.
16.
NereusLaceee
ááááá! Elírtam ... az a hülye paródia volt az eszemben. Szóval a legkisebbet is felkaroló üzletlánc.

Bocccsesz :D
15.
15.
NereusLaceee
Hna péntek esti körutamon az egyik kissebbséget felkaroló nagy áruházban a könyes stand átböngészés után felkerestük haverommal a játékokat és mind a ketten egy címet kerestünk a toplistákra hagyatkozva: a GTA IV-et... és lám lám. Nem volt, még hült helye sem. Egyszerűen úgy tűnt mintha a sok nagybecsű cím (SAS a holnap megmentése, Need for Russia... Sims2 ???nevű kieg.) közül egyszerűen kiszorult volna.
14.
14.
Dcrysis02
15:Wow,na ez is új hogy nem jeleníti meg amit írok...



14:
12.
12.
pjoco
Nem értem minek veszekedni a Prepaid Card-al is lehet játszani!

pl: dobálhatod, forgathatod, várat építesz belőle ha sok van! :D
11.
11.
laca009
én nem azt mondtam hogy utálom a wow-ot sőt még játszok is vele eredetiben és jó de azért mégis ez az oldal szerintem nem annyira hivatalos mivel más is irhat hírt aki nem is a sajtó tagja és legalább itt legyen esze annak az embernek aki megírja hogy oda írja hogy nem számít...
9.
9.
tommy93
Jujj és pont egy hete vettem meg a CS:Source-ot!:D
8.
8.
HATRED
#8 jaja most mivan hogy az áll az 1. helyen? most ez min változtat? meg akik utálják a wowot és azok irogatják ezt azok úgyis szopnak mert a wotlk a 2. legyetek oly szívesek és fogjátok be a pofátokat!thx.
7.
7.
Skippyke
Már rohadt unalmas, hogy minden eladási lista hozzászólásai abból áll, hogy megy a cry, hogy a kártya nem játék. Szerintem már mindenki tudomásul vette, törödjetek bele, hogy a "World of Warcraft (Prepaid Card)" kifejezés JÁTÉK kategóriában lett levédetve, ettől fogva az JÁTÉK eladási listába számít. Már fárasztó hallgatni, hogy "Ez nem játék, ez csak egy kártya", ennyi erővel nektek mit számít egy lista, ha akármelyik játék feljebb jönne nektek az semmit nem jelentene, "ez csak egy lista". Egy statisztika. És mielött rám várnak, hogy wow koczka vagyok, nem nem játszok wowwal.
6.
6.
Lachgas
sok kocka a fél napot a gép elött tölti h játszon a wow-al

SUPER!!!!!!!!
4.
4.
ZERO88
bocs:) Én egyetértek veled laca!
3.
3.
laca009
2 a kieg biztos de azt nem tudom hogy a prepaid kártya MINEK VAN ITT HA AZ CSAK EGY ROHADT KÁRTYA NEM JÁTÉK... GAMEKAPOCS ha lehet neketek is legyen már annyi eszetek hogy egy kártyát nem számittok játéknak...
2.
2.
cemi
World of Warcraft (Prepaid Card-na ne ez nem stuff csak feltöltös kártyás okosság.
1.
1.
ZeWa
Úgy tünik a WoW verhetettlen:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...