Bemutatkozik a Silent Hill: Shattered Memories

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, valóban készül a Silent Hill feldolgozása Nintendo Wii-re: a Shattered Memories alcímet viselő epizódot a Climax fejleszti.
A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, valóban készül a Silent Hill feldolgozása Nintendo Wii-re: a Shattered Memories alcímet viselő epizódot a Climax fejleszti.

Két okból is kíváncsian várjuk a Shattered Memories-t: egyrészt Wii-n eddig még nem mutatkozott be a sorozat, másfelől pedig a fejlesztők korábbi ígéretei szerint a stílust megreformáló horrorjátékot kapunk majd. A Nintendo Power előzetese szerint valóban jó játék lehet a Wii-s Silent Hill-ből, azonban egetrengető újdonságokra nem derült fény.

A fejlesztők ígéretei szerint inkább az első rész újragondolásáról van szó, mint egyszerű feldolgozásról. A program motorja például folyamatosan figyeli majd a játékos szokásait, s aszerint alakítja majd a játékban szereplő karakterek cselekvéseit. A fejtörők is megújulnak, értelemszerűen elsősorban a Wii irányítójára szabják őket. További érdekesség, hogy minden játékban szereplő ajtón átjuthatunk majd valamilyen módon, nem találkozunk többé eldobozolt, nyithatatlan ajtókkal. Bár a játék hivatalos készültére tegnap derült fény, a bejelentés nem áprilsi elsejei tréfa: bizonyítékul tessék megnézni a fenti képeket! Korábbi pletykák szerint PSP-re is készül a Shattered Memories: hogy ez így van, még nem tudni, a Nintendo-s lapban nem tettek említést róla.

12.
12.
figyi öcsi 10 :),

11-nek totál igaza van, ez egy nagy trógerság. üzletpolitika semmi több.

egyébként nekem is van boxom, mellé gépem, épp ezért nem értem miért nem lehet egyikre vagy másikra vagy akár tényleg mindenre kiadni egy nyamvadt portot. vagyis értem, de nem értek vele egyet - bár erre mindenki tesz magasról...csak fizess paraszt...

amúgy a játék első része azt hiszem túlzás nélkül állíthatom, hogy minden idők legjobb horrorjátéka - számomra, szal nem véletlen a rinya sem P@csfej ;)
11.
11.
daft_pete
9: igen, az is nagy szopatás, h vmit nem adnak ki Wii-re [bár nekem nincs, de akinek van, annak szopás]. Ezért kéne, h vagy kiadják mindenre, vagy semmire. Ez lenne a JÁTÉKOSOKNAK a legjobb.



10: gondolom nem mindenki teheti meg, h "Ó, ez a játék csak Wii-re lesz? Akkor veszek 1et..."
10.
10.
StevenSTV
8: VEGYÉL WII-t bazze! Ne reklamálj. Nekem is Box-om van mégse sírok! P@csfej
9.
9.
Scoo
Bírom, hogy mindig van valaki aki sír amiért ez vagy az csak arra a konzolra érkezik. Hidd el, Wii-re jóval több játékot kell hiányolni, mint fordítva.
8.
8.
ez elég nagy trógerság, hogy csak wii.

főleg úgy, hogy az első rész volt az etalon...

nem arról volt szó, hogy jön az újragondolt első rész, de több platformra is?!
7.
7.
Mathia$
6.
6.
daft_pete
De jó, akkor azt is veszek.... :S
5.
5.
girgosz
4.
4.
daft_pete
Pfff... most ezé vegyek Wii-t?! :@

Nem tom, mié nem lehet kiadni másra is [PC, PS2, stb]....
1.
1.
Gael
egyszer meg eljon az ido,hogy veszek egy wii-t is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...