Elégedetlenek a Mortal Kombat fejlesztői

Elégedetlenségüket fejezték ki a Mortal Kombat fejlesztői a kiadóval szemben, s még az is megtörténhet, hogy ott hagyják a Midwayt, s másik kiadóhoz vándorolnak.
  • Írta: Ghost

Kommentek

#13
Nem értem miért fekáljátok MK ezt a részét.Biztos ez is király.Legalábbis nekem tetszik.Amúgy meg azért nem adták ki a többi részt PC-re,mert eleve a gép az adat tárolásra,internetre meg az ilyesmikre van.Mit gondoltok akkor miért találták ki a PS-t.De az télleg elég nagy szemétség volt hogy kiadtak öt részt PC-re (MK1,MK2,MK3,MKT,MK4)aztán meg csak úgy ot hagyták,és már vagy két,három platformra jelenítik meg folyton.De amúgy télleg kellene bele egy pár új karakter.Vagy legalább egy pár ritkaság,mint PL:Kintaro.Nem értem miért mindig csak A MK1-es meg MK-2 es szereplők vannak mindenütt,a sorozatban.De am biztos jó lesz a MK9,mert nyárra már megjelenik.
#12
Én a Végfelhasználó szeretném elégedetlenségemet kifejezni a MK fejlesztői ellen. Nem egészen értem, hogy képzelik, hogy egy MK sorozattal csak úgy kivonlulnak a PC-ról, és konzol exkluzívvá teszik a teljes sorozatot. Ezt kikérem magamnak, remélem elveszítik az összes fizető ügyfelüket. :oP (Idióták..)
#11
10: őszintén téged miért zavarna egy új rész a Mortal Kombat-ból? Csak érdeklődésből kérdezem, nem, mintha én Mortal fan lennék, de én nem kívánook másnak rosszat, mert nekem nincs rá szükségem...
#10
nálam elérték a céljukat MK vs. DC-vel, nem vagyok mortal-fan, nem is voltam soha, de a DC karaktereket szeretem, ezért tetszett a mortal vs. dc. a dc karakterek miatt nem illett volna a játékba az igazán kemény brutalitás, nekem tetszett így, ahogy volt.
#8
en szemely szerint remelem nem lesz tobb resze
#7
#6 Szerintem teljesen igazad van mindenben. A storyban kéne valami hatalmas újítás és egy új vonal. Karakterek terén pedig lehet hogy sok van de annyira unom őket ráadásul sok a jellegtelen kis kari, termélszetesen Sub zero, Scorpion meg ezek maradhatnak jó kis felturbóztt kombókkal és támadásokkal de a sok kis csitát le kéne cserélni és új nagy neveket alkotni.
#6
#6: De ez fordítva is igaz. Van hogy egy játék ront el egy könyvet / filmet. Jó példa warhammer rts sorozat vagy a Harry Potter játékok.

MK-t nem kéne eltéríteni az eredeti történettől és új karakterek sem kellenének mert az tenné tönkre. Kicsit bele lehet piszkítani szép effektekkel meg kivégzésekkel, vagy új kombókkal de nem kell szétszedni a csapatot meg a történetet.
#5
Törölt felhasználó
az kemény, hogy túlteljesitették a várakozásokat :D
most nem azért, de szvsz nagyon gyenge lett a stuff. olyan igazi Teen kategóriás, pont a lényeg veszett ki belőle, MK-nak még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető cucc lett.
ha vmi igazán maradandót szeretnének alkotni:
- akkor tovább kell lépni, elfelejteni ezt a sztorivonalat mert az MK3 óta csak lefelé tart a lejtőn
- új karikat csinálni, nem kellenek az ikonikus, százszor lerágott csontok...
- mocskosra, sötétre csinálni a játékot és a sztorit is
- fröcsögjön a vér, jöjjenek vissza a brutális kivégzések
- multiplatform ok, de nem szabad engedni, hogy filmet csináljanak belőle - soha!! ( még a realtive sikeres játékokat is vagy megöli, vagy rossz szinben tűnteti fel )
#4
mi lessz most a vilagal ha nem ok adjak ki a mortal kombatot!
#2
én meg a játékkal vagyok elégedetlen
de ha másik kiadóhoz kerülne a sorozat+drasztikus váltás illene ide, mert én nagyon vártam de nagyott bukott a szememben-pár nap után tul is adtam rajta(részemröl felesleges pénz költés volt)
viszont a válság kellös közepén még plussz pénz-haldoklik a ikiadó, és innen nézve ez furcsa de ök tudják
de ez csak saját vélemény, ne támadjatok majd
#2
tragedia:D
#1
Hiba: tulteljesitettek