A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kellemes hétnek nézünk elébe, hiszen a napokban érkezik a The Godfather II és az új Riddick-játék, míg a mozikban bemutatják az élőszereplős Dragon Ball filmet.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
godfather 2 csak holnap jelenik meg?...én már a végénél tartok xD
#16
Jóhogy a filmek megjelenésével is foglalkozik a GK.
#15
Nézzük, langyos pocsolya:

Állítólag (ÁLLÍTÓLAG!) a Gyors and the Mérges 4. része elképesztően jó lett. (amerikai vélemény, fenntartásokkal fogadni!)

Sok rozoga vasdarabból csak a PÉCÉ érdekel, (majdnem vettem múlt hónapban egy pléjsztésönt...) Riddick jónak mutatkozik, a többi nem érdekel. A Helldorado-ról nem is hallottam... Viszont a Gamespoton van egy csomó info, most kéne írni egy cikket róla, csak felesleges strapa. Egy kommentet nem ér ez a csúf grafika (Talán KVÉK EGY motor lehet) nyilván a stuff többi része sem jobb a kinézetnél. (Fenntartom a tévedés jogát!)

Hanna montána, meg vicki krisztina barcelona... pfff, a többi is szemét. :))
#14
Halálos iram az egyetlen ami érdekel a listából. Amúgy épp most néztem meg. :D

15: Sajnos egyenlőre csak feliratosan lesz moziban. Remélem hamarosan lesz szinkronizált DVD-s verzió. Mert akkor megveszem. :)
#13
felegyiModerátor
Fast n Furious 4 9.-étől a mozikban...
#12
8:Dettó.Nekem nagyon bejött az első része,remélem egy jó kis sztorit eszkábáltak össze a folytatásnak.
#11
Godfater2 szerintem is rakás..... idei év két hatalmas dobása sztem Mafia 2, na meg Call of Juarez 2 lesz.. de ez az én véleményem
#10
a Company of heroes az nem április 14?????? ennek jobban örülök, de én úgy tudtam hogy akkor lesz! Godfaser2 meg egy rakás! A grafikája olyan mint az 1 nek, vagy még rosszabb!
#9
Filmeknek lattom h A forras az mintha mar nem kijott volna dvd-n na de mind1 mert az egy jo film legalabbis a mufaj kedveloinek ajanlom :P de amugy tenyleg jo filmek vannak a lathataron ;)
#8
Ninja blade,godfather ll végre megjelentek :D
#7
8: Játszottam PC-n az eredetivel. Szerintem meg várom én is a tesztet GK-n, hogy mennyivel nyújt többet a "kiegészítés" :).
#6
tjamesModerátor
Nafene....82%? Az nagyon baba. Bár nekem a demo nem nagyon jött be...éreztem hogy többvan ebben. LEhet adok a demonak még egy esélyt... :)
#5
ScooModerátor
a Riddick eddig 82%ot kapott a kritikusoktól. Az nem rossz. Összehasonlításképpen a Ninja Blade 67-et, a Stormrise 50-et, míg a Resi 5 86-ot.
#3
Na a godfatha, riddick,ninja blade trió érdekel!
#2
Végre Riddick :DDDDDDDD
#1
ScooModerátor
"Kellemes hétnek nézünk elébe... a mozikban bemutatják az élőszereplős Dragon Ball filmet." Egy mondatban a kellemes és a Dragon Ball élőszereplős mozifilm, pedig elvileg az egyik kizárja a másikat :)
A Riddick nálam nagyon várós.