Változatlan az élmezőny a hazai toplistán

Változatlanul a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, illetve a FIFA 09 tanyázik a hazai játékeladásokat összegző toplista dobogóján.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
Ja és még valami!Már sok helyen olvastam,,hogy a 2. részét kiadták.Hol?Mikor?Mennyiért? Mert én még sehol se láttam...:(
#21
Kössz!Akkor megnyugodtam!:D Mert én is így látom,hogy nagyon király játék,ezek szerint jól gondoltam!:)
#20
Az Army of Two játék minden szempontból remek játék, kiemelkedőt nem tudok mondani. Grafikai és irányítás téren nem fogsz csalódni, óriási játékélmény, változatos küldetések szal csak ajánlani tudom :D
#19
Sziasztok!Nektek mi a véleményetek az Army of Two játékról?Mert lehet megveszem és nem akarok csalódni benne.Szóval véleményeket várok!Előre is köszönöm!
#18
és nem azért mondtam mert játszok vele és a kedvencem hanem azért mert bármit is mondtok ez még blizzard minöség csak egy más formában...
#17
Miért lenne elengedhetetlen? Szerintem akkor már inkább a bankkártyák az elengedhetetlen részei a játéknak. Hiszen jobban jár az ember ha inkább azzal fizet(mert olcsóbb). A PPC-t csak azok használják akik nem bíznak a netes tranzakciókban vagy nincs ilyenjük, így ők rászorulnak a gamecardra. Mellesleg léteznek tört szerverek, amikhez nem szükségeltetik egyik fizetési mód sem. Mégis előcsalogatják az emberek a játék tartalmait. Igaz nem olyan megbízható és jó mint a fizetős szerverek.
#16
22: Tehát kellék és nem játék h folytassam a gondolatmeneted... :)
#15
18: Ez még mindig nem nyomos érv szerintem!
Ilyen alapon 20-nak tényleg igaza van hogy bármelyik bankkárya is lehetne ott, mivel sokan azzal fizetik a havit, nem kaparós sorsjeggyel!!
#14
Szerintem ilyen alapon a mastercard meg a visa is ott lehetne a top 3-ban.
#13
Ryo
Én ezzel nem vitát akartam szíítani, csupán érdeklődöm, hogy mi az oka annak, hogy egy feltöltőkártya ott van. Mert így pl beleraknám akármelyik játék dlc-jét is.
#12
Szerintem valami apró betűvel mostantól oda lehetne írni a lista aljára hogy miért is van ott az élen a PPC. Mert én még meggyőző érvvel nem találkoztam egyik vita során sem.
#11
11: akkor épeszű embereknek (meg akik nem függnek tőle)
már ku***ra nem a stílusuk
#10
#11: Látom sikerült eltalálni a leggyengébbik pontodat. :D
#9
Látom vágjátok egymásról látatlanban h ki mit szeret...:)))
Wow prepaid card, hát ezen megint jó röhögtem vazzzz...:DDD
Minek kell ezt berakni mikor nem játék önmagában----> ez eléggé nyomos érv sztem!!!
#8
10 te ne szarozd le a wow-ot amig nem játszottál vele és ha közben azt mondod uncsi akkor meg nem neked való nem kell szarozni egy játékot csak azért mert nem a te stílusod ennyi erővel warhammer 40k dow 2 az is az de nem mondom mert játszottam a bétával és tetszett de nem az én stíliusom szal... ennyi azért is szarozhatsz pl. hogy nem megy a gépeden de az már a te bajod bocs...
#7
Szerintem OldM4n nem éppen komolyan gondolta a kommentet és végkép nem vitának. És nem értem, hogy miért kell ilyeneket komolyan venni.
#6
5: Azért mert a gamekapocs.hu nem törődve a népharaggal, minden kérés és óhaj ellenére belerakja a WOW PPC-t, holott egyáltalán nem indokolt semmilyen szempontból a jelenlétre. Diktatórikus módszzereiket fokozandó, megindokolni sem hajlandó senki, hogy miért van ott. Úgyhogy ha elsőként állítja a falhoz a site-ot a forradalom, akkor majd jól ne csodálkozzatok, ezért lesz!
- Előre a WOWPPC nélküli toplistát tartalmazó szebb jövőért mozgalom! - (röviden EAWOWPPCNTTSZJM)
#5
Ryo
A wowos feltöltőkártyát miért rakják mindig bele ezekbe a listákba? Köze nincs hozzá!
#4
1: Én! Szeretnék csézni, de nincs meg se eredetibe, se máshogy.
#3
1: alap h az :D