Kilépett az Activision a PC Gaming Alliance-ből

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A PC Gaming Alliance remek kezdeményezésnek bizonyult, ám az utóbbi időben több tag is kilépett a számítógépes játékok érdekeit védő szövetségből.
A PC Gaming Alliance remek kezdeményezésnek bizonyult, ám az utóbbi időben több tag is kilépett a számítógépes játékok érdekeit védő szövetségből.

A szervezetet a tavalyi Game Developer Conference keretében alapították meg olyan cégek, mint a Microsoft, az Intel, az AMD, az Nvidia, a Dell, az Acer, az Epic Games vagy a Raze. Az alapító tagok között volt az Activision Blizzard is, ám az pénzügyi okokra hivatkozva állítólag több társával együtt kilépett a PCGA-ből. Kereshetünk összeesküvést a bejelentés mögött, hivatalosan csak annyit erősítettek meg, hogy a cég nem tudja továbbfinanszírozni a tagsággal járó költségeket. A PC Gaming Alliance látszólag kiváló próbálkozásnak tűnik, s célja elérése végett többször is felszólalt a számítógépes játékokat degradáló fejlesztők, cégek ellen, azonban komolyabb, világrengető változtatásokat nem köszönhetünk nekik. Egyébként a kilépések ellenére a szövetség folyamatosan bővül, legutóbb a másolásvédelme miatt sokat emlegetett SecuROM jelentette be a csatlakozását.
12.
12.
OldM4n
Egy Activision Blizzard esetében, aki folyamatosan az eladási listák legelején tanyázik elég sovány indok a kiszállásra a pénz. Egészen más van a háttérben. A Suckuromról (és a Starforce-ról, vagy bármelyikről) annyit, hogy a GTAIV törése a játék hivatalos megjelenése után hat órával már fent figyelt az öbölben. Amit az egyik programozó megír, azt egy másik feltöri. Ennyi. Védelem? Nem! Szopassuk a vásárlót... Ma pl feladat volt egy MS termék aktiválása. Jogtiszta, k..va sok pénzért megvett szoftverről beszélünk (háromnegyed-milla). Sorozatszám. SMS aktiválás (nincs net) nem sikerül. Telefon: nem adható ki aktiválási kód, a szoftverÜK nem ad vissza keypair-t. Miért? Most nyomozzák. Én meguntam felb..sztam a crack-et alá, és kapja be a MS!!! Ha simán lopnám nem lenne vele a szívás. De az újat már csak lopni fogom, elmennek a jó fészkes fenébe, velem ne szórakozzanak a pénzemért.

10.
10.
lehet pont azért léptek ki, hogy nehogy szó érje a ház elejét az érdekes ötleteik miatt a kijövő címekben, mint pl dio3 wowositás, vagy a star2 3részletben, vagy a bnet2 még előre nem látható dolgai miatt xD

a pénz része nagyon sovány indok szvsz, bár tény hogy sok értelme nem volt a PCGA létrehozásának ( pc játékipar beállt egy szintre, valóban nem überek a gépigények - de nem is jönnek az új API-k ahogy kéne, a hardvert nyomják orrba-szájba de semmi sem használja ki, továbbra is silány a felhozatal a konzolokhoz mérten. szal ezen a néhány téren sztem csőd az egész )
8.
8.
Ilukin
Microsoft micsinál ott a zikszbox only játékokkal aztán kicsurgatják PC-re mert olyan "jófejek" (a minőségről inkább szót se ejtsünk), de folytatást ne várjunk mert azis zikszbox only. a securom meg foruljon fel mert meg lehet oldani a másolásvédelmet úgy is, hogy a tisztességes vásárlókat ne riassza el...
7.
7.
ZERO88
Én úgy látom hogy ez a szervezet nem sok szart csinált eddig!

Pc helyzete szinte semmit sem javult! konkrétan mit is csinálnak?
5.
5.
laca009
hát akkor az activison most télleg nagyon jót akar kihozni a modern warfare 2-ből hmm jah és télleg ha igy vagyunk akkor még a dio-t is meg említem mert észre vettem elkezdtek azon is gyórsabban dolgozni az elmult hónapokban xD mert azért 1 helyet 3 hír volt rolla :)))
4.
4.
suti_88
milyen baromság ez a szervezet ami csak nyeli a pénzt, de az év 264napjában nem csináltak semmit....amikor szarban van a pc-s játékipar, azaz amikor félévente kijön egy hír, vagy vmi, akkor összedobnak egy sajtóközleményt melyben taglalják, hogy tévedés, a pc-s játékipar virágzik...ez a nagy szellemi munka emésztene fel akkora pénzösszeget, amit a cégek nem tudnának finanszírozni? egyáltalán milyen szervezet ez? rendesen vannak dolgozóik, szerkesztők, van egyáltalán weboldaluk? folytatnak egyáltalán igazi szellemi tevékenységet? sztem nagyobb az esélye annak, hogy az activision úgy látta, előtérbe helyezik a konzolokat, így nincs értelme tovább ebben a tagságban részt venni...
3.
3.
Dcrysis02
2:Múltkor még egy csöppet jobban áltál hozzá a munkájukhoz. :)



2.
2.
JcGross
SecuRom úgy hiányzott a PCGA-ba mint a hátam közepére egy kacsalábon forgó kis palota.

Activision meg sztem a világ legjobb kiadója. (a Ubisoftal holtversenyben)
1.
1.
felegyi
Ha lenne cégem én is kilépnék... csak a töküket vakarják, meg a cash-t csapolják!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...