Dark Void - gameplay áradat a Captivate 2009-ről

  • Írta: Daks
  • 2009. április 29.
  • Videó
Link másolása
A Capcom Captivate 2009 rendezvényéről érkezett pár videó, melyeken a Dark Voidot csodálhatjuk meg mozgás közben. Összesen 7 perc gameplay látható!
A Capcom Captivate 2009 rendezvényéről érkezett pár videó, melyeken a Dark Voidot csodálhatjuk meg mozgás közben. Összesen 7 perc gameplay látható!


Hősünk, Will átlagos teherhajó pilóta, azonban egy napon teljesen felborul addigi csendes kis élete. Éppen a Bermuda-háromszög felett repül, mikor azt veszi észre, hogy megkergül az összes műszere, a hajó pedig irányíthatatlanná válik, majd lezuhan.


Ezen az ősi mondákból ismert misztikus helyen Will azonban nincs egyedül, és csakhamar rátalál sorstársaira, és persze a rájuk vadászókra, akiket csak úgy emlegetnek arrafelé, hogy a The Watchers.


A játékban Willt kell majd irányítanunk, illetve olykor-olykor szerelmét, Avát, ami viszont ennél sokkalta izgalmasabb, és egyben a produkció egyéniségét is adja, az a pályák felépítése. Míg minden más játéknál horizontális pályaberendezés van, addig itt ugyanez sokszor vertikálisba vált át, ilyenkor csak felfele kell haladnunk.


Miután hősünk megszerzi a jet packet, segítségével tud lebegni, lehetősége nyílik repülni, sőt hatalmas szakadékokat is át tud majd ugrani, ami pedig nem semmi, hogy használatával akár röptébe is el tud majd lopni egy-egy UFO-t. A történet elején ezek persze nem lesznek elérhetőek, ahogy haladunk majd előre, úgy nyílnak meg majd egyre-másra a jet pack által nyújtott extra lehetőségek.


10.
10.
thynice
Már én is hiányolom azokat a régi játékokat mint a cod 1 és 2.

Vissza térhetnének egy jó kis régi módi gémmel.
9.
9.
BADTrane
Na ez jön PC-re is? Ha igen ako a tárcámba kell nyúlnom ^^
7.
7.
hakydakillah
Nagyon jól néz ki a játék, csak engem kicsit az zavar, hogy az akció játékok világa az elmúlt időkben nagyon fantasy, sci-fi irányba lett tolva. Nekem hiányoznak a régi jó akció játékok,ahol emberek ellen harcoltál,és vér fröccsent zöld trutymó helyett. Lassan már a Call of Duty lesz az utolsó szamuráj :-) Bár már arról is beszélt a cég, hogy egy sci-fi-s részt is fontolóra vettek. Nem kell engem fikázni,ez csak egy meglátás :-) Vegyétek a nagy bejelentéseket - Dark Void, Red Faction, Gears of War3, Lost Planet 2, Bioshock2, Prototype, Mass effect2, Dantes inferno, Deus Ex3, Mars.... :-)
6.
6.
Mathia$
Remélem a grafikán még kicsit csiszolnak amúgy a gamma nagyon bejön!
5.
5.
Mathia$
Váááááááá! Már nagyon vártam! Az első trailer óta csak néztem,néztem de semmi és most ennyi gameplay!!! Meg is nézem őket!!!
4.
4.
duso
Szerintem a gears of warra hasonlít.

2.
2.
Theodor
Szédülés , szédülés...áááá
1.
1.
nasario
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...