Megújul az Xbox 360 Platinum Hits sorozat

Megújul az Xbox 360 csökkentett árú sorozata - az új Platinum Hits széria kevésbé csúnya borítóval és extra tartalmakkal igyekszik vásárlásra ösztönözni az embereket.
  • Írta: Daks

Kommentek

#13
12: Hát igen,ez is egy megoldás...
#12
11: Egyszerű a megoldás: vedd meg mindkettőt! :) Az első rész segítségével könnyebb lesz kivárni a második megjelenését! :)
#11
Army of two?Nah az fasza lesz..Bár nem tudom,hogy majd vegyem meg vagy várjam meg a 2. részét!Ezen nagyon sokat szoktam gondolkodni!
#10
5:Én úgy értettem hogy nyugodtan leállíthatná őket a Miki.Nézd meg a másik verziót is a Cdprojekt fordította és annak a borítónak nem "vakították" le közel a 30%-át.Különben tudja valaki mi a különbség a két verzió között?Semelyiken sem látom a LIVE logót.
#9
Helyes! Engem a borító eddig sem zavart nagyon, de az alapjátékkal érkező DLC-eknek nagyon örülök!
#8
hakydakillahModerátor
4. hát engem ugyan nem zavar a boritó, az a lényeg ami benne van, akciós áron, hisz azzal játszol, nem a boritóval :-)
#7
Kifelejtettétek, hogy a TDU is platinumos lesz ;)
#6
Nem vagyok oda az ilyen-olyan kiadásokért, de az új Platinum Hits nekem teszik. Jó lenne, ha az MSnél kicsit átgondolnák a Games for Windows - LIVE borítást is.

4: Nem tudom, de szerintem a "legjobb választás" sorozat viszi a pálmát, a ronda borítók között. Amúgy, ha nem tetszik nyomtass neki újat. Én az EA Classic borítókat cserélem le így. (ők is csinálhatnának már vele valamit)
#5
4 hallod ha gondolkoznál a kiadója a gyémánt kiadást nem a microsoft forgalmazza hanem a cdprojekt...
#4
Hát remélem a Miki majd a PC-s játékoknál is változtatni fog, mert nekem sem tetszik ez a randa borító.Ki a f*szt érdekel a gyémánt?
http://cdgalaxis.hu/PC/16037/lost-planet-extreme-condition-colonies-kiadas.html
#3
hakydakillahModerátor
Egy kis Gears of War ingyenes DLC-kel mindig jöhet :-)
#2
Hát jobb, mint a jelenlegi platinum borítók, de még így is elég tré. Az eredeti borító visz mindent.
Én a régi xboxos játékaimhoz nyomtattam eredeti borítókat (némelyik classics borítós volt), az is nagyon sokat dobott látványon.
#1
Királyul hangzanak!