A hét játékai - értékelések és érdekességek

Link másolása
Befutottak az első komoly értékelések a hét legjobban várt játékairól, az UFC 2009-ről, a Terminator Salvationről, a Punch-Outról és a Bionic Commandoról.
Befutottak az első komoly értékelések a hét legjobban várt játékairól, az UFC 2009-ről, a Terminator Salvationről, a Punch-Outról és a Bionic Commandoról.

Ugrás a galériához

Mint ahogy azt várni lehetett, az UFC 2009 kapta a legjobb kritikát, de ez nem is meglepő, hiszen nagyon el lett találva – gyönyörű grafika, kitűnő irányítás, a különféle harcművészeti stílusok összekombinálása rengeteg húzással és fogással, csak is egy remek játékhoz vezethetett. Le a kalappal a THQ előtt, ismét egy mesterművet kreáltak. A játékot a GameSpot 8/10-re, az IGN 7.6/10-re, az Atomic Gamer 90/100-ra, a Game Informer 8/10-re, a GamePro pedig 5/5-re értékelte.

Ugrás a galériához

Következő a sorban a Bionic Commando. Régi nagy kedvenc tért vissza ebben az évben, mely a játék rajongóit két táborra osztja – csalódottakra és elégedettekre. Sokan egy újabb Spider-Mannek nézik, mások viszont hűen állítják, hogy ennek így kell kinéznie. A Gamespottól 6/10-et, az IGN-től 8/10-et, a Game Informertől 6.25/10-et, a GameProtól 4/5-öt, az Eurogamertől pedig 7/10-et kapott.

Ugrás a galériához

Egy másik nagy kedvenc, a Punch-Out is visszatért, de ezúttal Wii-re. Kitűnő lett a játék, remek cell grafikával, humorral és klassz irányítással. Senki se egy Fight Night-ot várjon el tőle, hiszen egy szórakoztató, humoros játékról van szó, mely próbára teszi a reflexeinket. GameSpy 4.5/5-re, a brit Nintendo Magazine 91/100-ra, a GamePro 4.5/5-re, a Gametrailers 8.5/10-re, a Game Informer 9/10-re az IGN 8.5/10-re, a 1UP pedig A+-ra tartja a játékot.

Ugrás a galériához

A negyedik helyen a leggyengébben produkáló Terminator Salvation áll. Hiába a Terminátor név, hiába dübörög az Unreal motor, ha a fejlesztők nem tudtak egy normálisnak nevezhető játékot kihozni belőle. Igaz, élményekben gazdag grafikát és játékmenetet nyújt, de kevesebb, mint négy óráig. Ezzel a Terminator Salvation a világ legrövidebb játékai közé rangsorolhatja be magát, továbbá az ellenfelek intelligenciáját, és változatosságát is panasz érte. A játékban se online coop, se multiplayer mód nincs, csak offline split-srcreen coop, ami nem hiszem, hogy bárkit is meghatna. Ebből adódik az alacsony pontozás: Gamespot 5/10, GameMaster 62/100, és Gametrailers 4.7/10.
18.
18.
fojesz
17.
17.
simon 555
A Bionic Commando vagy az UFC 2009 van PC-re?
16.
16.
Pantz22
Az UFC nagyon jó játék, csak a földharcnál nem az igazi az irányítás!

Azon még lehetett volna finomítani
15.
15.
gyurka001
UFC 2009 Valóban kiváló! A Fight Night 4.-ig csak kihúzom vele...:)
13.
13.
drat576
12.
12.
Mathia$
A terminátor nagyon jó lett!

Mindenkinek ajánlom, box-tulajoknak főleg mert könnyű achievementek vannak benne!
11.
11.
megalonagyix
GameSpot még az élő fába is beleköt.. :D
10.
10.
hompola
8 : vki non nyomja a gso dumáját, te besúgó...
9.
9.
pyro
Hát úgy indult, hogy ma kipróbálom a Terminátort. Nagyon izgatott voltam, mert a grafikát nézve ígéretesnek tűnt. Aztán "elkezdtem kipróbálni", majd úgy 3 óra múlva döbbentem néztem, hogy vége a játéknak. Amire belejön az ember már vége is. Nagyon jól indult....de a végén is olyan volt, mintha még mindig indulna. Vártam, hogy legyen valami, amire ebből emlékezni fogok, például egy rohadt nagy összecsapás meg szívszorító események, de úgy igazán nem volt benne semmi, pedig nagyon vártam ezt a játékot. Szóval ez nagyon nagy csalódás számomra, remélem a filmet nem cseszik el. Aki legalább olyan Terminátor rajongó mint én, inkább hagyja ki mert szerintem csak egy nagy ürességet fog benne hagyni. :(
8.
8.
Gillette
FIGYELEM!!!



Akármennyire is Terminator rajongó valaki, egyenlőre ne szaladjon a boltba, hogy megvegye a Terminator: Salvation című játékot.

Elég kemény bakival indít ugyanis a mozifilm előzményeit feldolgozó játék. A Termintator Salvation boltokban kapható dobozos verziójának installere hibás. A telepítés néha nem sikerül, vagy el sem indul. Ráadásul 4 órás az egész játékmenet!!!
7.
7.
hakydakillah
7. egyenlőre csak az USA-ban jelent meg, az Európai dátum május 22
6.
6.
laptop12
de az ufc 2009 ps3-ra hol jelent meg? sehol nem látom
5.
5.
laptop12
megakartam fontolni, de így végkép nem veszem meg a terminatort
4.
4.
Daks
a multis reszt torlom, mert szerintem is egy nagy szar, nem is ertettem mit keres ott :)
3.
3.
Dcrysis02
Kis elírás:"Termnator"

Amúgy sem terveztem eme játékok beszerzését, ezek után meg végképp nem fogok pénzt kiadni egy négy órás gyorsmenetért.
2.
2.
hakydakillah
2. Azért a mondatért igy utólag kérek elnézést. Az oldalon, ahol az értékelést néztem, halálra dicsérték a multit, és a kommentek is ezt tükrözték. Utólag tudtam meg, hogy azért sok az elégedetlen játékos is. Magyarán a játék még a multiban is két tábort hozott létre :-)
1.
1.
K.G.
Bionic Commando és a kiváló multi egy mondatban? Csak nekem szúr szemet?

A Terminatort sajnálom. Pedig nagyon jól néz ki. Egy demót azért kiadhatnának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...