S.T.A.L.K.E.R.: Anthology bejelentés és új képek

Link másolása
A GSC GameWorld nemrég bejelentette, hogy piacra kívánja dobni az ezüst kiadású S.T.A.L.K.E.R: Antology-t, amely tartalmazza eddigi játékaikat.
GSC GameWorld nemrég bejelentette, hogy piacra kívánja dobni az ezüst kiadású S.T.A.L.K.E.R: Antology-t, amely tartalmazza eddigi játékaikat.

Az Anthology Ukrajnában, valamint Oroszországban május 29-én kerül a boltok polcaira és tartalmazni fogja a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl-t és a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky-t is egyaránt, az eddigi összes javítással együtt. Egy extra DVD is helyet kap a csomagban, amin megtalálhatók lesznek az eddig nem látott tervek, artwörkök, a legjobban sikerült képek a fent említett két játékból, egy a színfalak mögött videó, mindkét játék hivatalos zenei lemeze, beszélgetések a történetről, trailerek és még Winamp skinek is.A többi európai ország állítólag legkésőbb júliusra várhatja a megjelenést, ha minden igaz.                          

Ugrás a galériához


Továbbá érkezett pár új kép az idén ősszel megjelenő, Call of Pripyat alcímet viselő játékból is, melyeken a helyszíneket, valamint pár játékbeli karaktert is megcsodálhatunk.
7.
7.
Teuton
2# hárman ;)

Engem is mocsosul érdekel, biztos hogy megrendelem oroszból vagy ukrániából eredeti nyelven :D

Azt a rohadt, ha a játékban így a kezünkbe vehetnénk az artifaktot, fúú de csorogna a nyálam :D
6.
6.
Ghost
2: Galériában, mert elég kicsi a felbontása, és rákattintva nem olyan szép a kép. De egy igazi rajongó ott is megtalálja :)
5.
5.
Aramisz93
Oké már rájöttem. Előző hozzászólásom lényegét vesztette. :)
4.
4.
Aramisz93
Hm? Akkor csak a ruszkiknál meg a pajtásaiknál fog megjelenni?
3.
3.
d15a5t3r
Nem rossz a borító, de úgyis a tartalma a lényeg XD

Valóban klassz lett volna, ha a Call of Pripyat is benne ficegne :P

De a türelem rózsát terem!
2.
2.
Dcrysis02
1:Kettő. :)

Bár úgy vélem jobban tették volna ha mindhárom játékot egy csomagba rakják.Nem kéne külön vásárolgatni.Amúgy az orosz Anthology borító a galériában végezte :)
1.
1.
d15a5t3r
Wáó! Na egy valaki már van, aki szert tesz az Anthology-ra! Úgyis régóta keresem a Shoc-ot, de meglehetősen hiánycikk lett :S

A képekről meg: HANGULAT 1000rel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...