E3 2009: Nagy bejelentések a konzolgyártóktól?

A pletykák szerint a tavalyinál lényegesen izgalmasabb konferenciákra számíthatunk a három nagy konzolgyártótól, ugyanis mindegyikük készül valami nagy bejelentéssel.
A pletykák szerint a tavalyinál lényegesen izgalmasabb konferenciákra számíthatunk a három nagy konzolgyártótól, ugyanis mindegyikük készül valami nagy bejelentéssel.A Macquarie Research állítása szerint a Nintendo leleplezi majd a Wii Fit Plust, amely a MotionPlushoz hasonlóan pontosítaná majd az eszköz érzékenységét. A kiegészítő kapható lesz a Balance Boarddal együtt és anélkül is, s miután már le van védetve Wii Fit Plus név és a fent látható logó is igazi, vélhetően tényleg bemutat majd valami hasonlót a Nintendo. Állítólag az Art Academy cím is le van védetve a Nintendo által, de a tavalyi siralmas bemutatók után jogosan várhatunk egy új Mario- vagy Zelda-bejelentést is.

Nem fog cserben hagyni bennünket a Sony és a Microsoft sem, ugyanis míg utóbbi várhatóan bemutatja új, mozgásérzékelős kameráját, előbbi a PSP Go!, az új PlayStation Portable és a PlayStation 3 vékonyított, Slim változatának bemutatójával kedveskedik majd. És persze leleplezik Kojima új játékát, de ez úgyis csak néhány millió embert fog érdekelni - izgalmas jövő hétnek nézünk elébe, annyi szent!
16 komment - szólj hozzá!