E3 2009: EA konferencia LIVE BLOG!

Link másolása
A Microsoft hatalmas bejelentései után sincs megállás, hiszen az Electronic Arts csak most jött, hogy megmutassák ők mit tartogatnak tarsolyukban.
A pár bemutatott videón és pár apró információn kívül idén semmi nagy durranással nem villantott az EA, amit nagyon sajnálok. Remélem az Ubisoft emberei kicsit tökösebbek és valami hatalmas bejelentéssel örvendeztetnek meg minket a mai hajnalba.

0:16 - Ennyi volt, amit az EA idén bemutatóra szánt. Maradjatok velünk!, hiszen hamarosan jön az Ubisoft idei meglepetéseivel, ahonnan továbbra is közvetítünk mindent!


0:10 - Vaklárma volt...
Nem a Battlefront III bejelentése történt meg. "Csupán" a Knights of the Old Republic miatt vonultak föl a jedik a teremben. Az első, olyan internetes gém lesz, melyben mindenki rendelkezik valami egyedivel is és a felvett szövegek száma hihetetlenül nagy, így minden karakter a játékban saját hanggal fog rendelkezni. Az első olyan MMO lesz, melyben mindenki sztori alapján haladhat és a világot a saját képére alakíthatja. Most jöjjön egy kis exkluzív bemutató a végére. Le se tagadhatná a készítőit... a legjobb KOTOR rész van készülőben... Megjelenési dátum továbbra sincs...

0:08 - ÚRISTEN!
A hideg is kirázott a zene hallatán! Most jön a nagy bejelentés!

0:04 - APB,
az-az All Points Bulletin játék, melyet  Dave Jones mutat be. Ez egy hatalmas internetes FPS lesz, melyben játékosok bandákhoz csatlakozva írthatják egymást az utcákon. Most egy rövid bemutatót is megtekinthetünk. Ígéretes alkotásnak tűnik, GTA sorozat internetes közegben.


0:02 -
Jöttek a törökök is, hogy elhozzák számunkra a Crytek új gyöngyszemét: Crysis 2. A Cryengine 3 motorját használva hihetetlen képi világ fog szemünk elé tátulni. Első játékuk, mely minden új generációs platformra megjelenik.

0:00 -
Jack Black nem tudott eljönni személyesen, de szeretne üzenni a rajongóknak! Beteg a srác, mint mindig, de pont ezért szeretjük! :) Exkluzív játékmenet videók jönnek! Megjelenés idén októberben.

23:54 -
Tim Schafer mester a színpadon! Brütal Legend-ről mesél nekünk kicsit. Humoros fickó és bemutatja a játék egyik főgonoszát és pár mellékszereplőt. Most egy kis betekintést nyerhetünk a csütörtökön érkező teljes bemutatóból. Ozzy Osborn és megannyi ismert szereplő adja hangját és arcát a gémben.

23:53 -
Most érkeznek a partnerek, akik nincsenek az EA tulajdonában, de a kiadási jog náluk van. Kapaszkodó srácok, jön az igazi HC játék dömping!

23:51 -
Assassin's Creed szintű szabadságot kapunk és járműveket is vezethetünk majd. Egyenruhát lophatunk és lopakodva végezhetünk ellenfeleinkkel... A grafika szürkés, majd színesre váltó képi világa hihetetlen...


23:48 -
Tom French érkezett bemutatni a Saboteur. Egy kis videóval kedveskednek a tényleges információ adás előtt. Über hangulatos videó, melyben a zenét nagyon eltalálták a készítők! Most az első játékmenetet is megtekinthetjük!

23:43 -
Már a kiegészítő is érkezik, amely még több részünket kíván megmozgatni a televíziók előtt. Jön a Grand Slam Tennis is, mely ismételten is Wii exkluzív csupán. Az új Wii Plus kiegészítőt kihasználó játék komolyabb kihívást nyújt a mostani Wii Tennis-el szemben.

23:42 -
A jól kinéző Allison is megérkezett, aki a magyar Norbi kinti megfelelője, hogy reklámozza az EA edző programját. A póló kicsit gáz. Sajnálom, hogy nincs rá írva: "Eljöttem az E3-ra és csak ezt a béna Active pólót kaptam!"


23:40 -
A Wii-re koncentrálva a sport részleg hamarosan kiadja a Wii Active nevű virtuális fitnesz programot. Egy bemutatót is ellőttek, mely nekem kicsit TVShop szagú. Lehet, hogy valakinek tényleg segített ez a fajta "ezdés program".

23:37 - Madden NFL 10
csapataid is neten keresztül elérhető lesznek. Segítségével konzolos, pc és iphone tulajok kalibrálhatják csapataikat, melyeket utána konzolon használhatnak meccsek alatt. Ilyen menedzser szimulátor lesz a játékban, mely bárhonnan elérhető lesz, ha van internet a közelben. A teljes játék maga csak konzolokon lesz elérhető.

23:35 -
Bemutatták az új Tiger Woods és NCCA Football 10 Teambuilder netes alkalmazásokat. Utóbbival neten keresztül játszatunk kedvenc golfos játékunkkal, míg utóbbiban bárhol a világon megtervezhetjük egyedi csapatunkat. Ez már a mai naptól el is érhető az EA oldalain.


23:32 - MMA
bejelentése megtörtént, mely a ketrecharcok és egyéb küzdő sportokat szeretné egy programban összpontosítani. 500 millió meccset játszottak sport játékokkal ez idáig az Xbox LIVE-on keresztül. Ezért új lépéseket tesznek ez irányba...

23:28 - Fight Night Round 4
bejelentése már korábban megtörtént, ám most Peter azt ígéri, hogy a harmadik részhez képest hatalmas fejlődést értek el a sorozatban. Ezt bebizonyítás képen egy demóval is készültek, melyben Mike Tyson is részt vesz... virtuálisan. A fizikai megjelenésnek most már jelentősége lesz, hiszen egy pehelysúlyú bokszoló védelmét egy testesebb ütés könnyedén megszűntetheti. A két küzdőfél, pedig sokkal interakítvabban alkalmazkodik a másik ütéseihez. Június 25.-én érkezik.


23:26 -
Most váltunk az EA Sport játékaira, amit egy kis ízelítő intróz. Peter Moore fog minket a témában elkalauzolni.

23:25 -
Itt még nem ért véget a bemutatójuk. Sheppard visszatér a Mass Effect 2 során, melyben ismételten egy szinte öngyilkos küldetésre jelentkezik vegyes csapatával. Most egy videóval próbálják fokozni a hangulatot, ami bevallom őszintén: Sikerült! PC & Xbox 360 tulajok örvendjetek! A Bioware még mindig nagyon tud!


23:21 -
A Bioware a Dragon Age exkluzív videóival érkezett a konferenciára. A hangulatot nem lehet leírni... Annyira gyönyörű és kidolgozott a program, hogy arra szavak nincsenek... Októberben érkezik PS3, Xbox360 és PC-re.

23:20 -
Egy igazi BMW M3-as tulaja lehet az a szerencsés, aki megnyeri az új Need for Speed pályázatot, részletek hamarosan.

23:19 -
A játék során szintet léphetünk a ranglétrán, amit különböző módon érhetünk el. Lehetünk agresszívak vagy éppen nyugodt vezetők. Rajtunk áll a döntés. Most egy Xbox-os prezentációt tekinthetünk meg a játék demó verziójából.


23:15 - Need for Speed: Shift
bemutató srác lépett a színpadra, aki az új megjelenítésről és a belső nézet fejlesztéseiről mesél. A Shift igazán extrákat fog tartalmazni, amely tényleg megmutatja, milyen az igazi vezetési élmény. A sebesség, ahogy alkalmazkodik, a ránkható erő érezhető lesz.

23:13 -
Pár kis lányt is behoztak, hogy Charm Girls Club nevű játék sorozatot reklámozzák, mely 13 játékot darabonként, amikkel többjátékos és megnyitható extrákat is kínál. Most egy bemutatóval reklámozzák a programot, amelyben csupán renderelt videókat láthatunk.


23:10 - Littlest Petshop Friends
(Wii, Nintendo DS) és Littlest Petshop Online (PC) fog érkezni a lányok számára, melyekben barátaikkal játszhatnak és beszélgethetnek. Most éppen a bemutatója megy, mely leírja a játékot...

23:09 -
A Nintendo Wii családias hozzáállását támogatják, így szeretnék ezt a platformot kicsit előnyben részesíteni a következő években. Az EA kialakított egy Hasbro csoportot, mely gyerekjátékokra fog specializálódni.

23:07 - 
John Riccitiello vezeti a műsort. Nem tudni, hogy végig ő fogja e vezetni a műsort. Jelenleg a Sims 3 holnapi boltokba kerüléséről mesél. A ingyen bemutatót sem hagyhatták ki, így egy kis bevezetőt láthatunk az új életszimulátorból.

23:00 -
Bemutatóval kezdik a műsort, amelyben megtekinthetjük a Dante's Inferno brutális videóját! A képsorok hangulata egyszerűen a God of War 3 szintjét közelíti meg (talán túl is szárnyalja azt)!

22:58 -
Elkezdődött a reklám, mely hatalmas EA logóval reklámozza az idei és 2010-es megjelenésű EA játékokat.

22:55 -
Hamarosan kezdetét veszi az Electronic Arts showja, ahol nem nagyobb címek bejelentésében reménykedünk. Az izgatottság már most érezhetően vibrál a levegőben!
38.
38.
kicsisasa7
37.
37.
gorgo2
mi van a fifa 10- el????,
36.
36.
LINK 18
M3-ast lehet nyerni :D hogy mit merre meddig?? .. ez érdekel :D
35.
35.
Bins
az bizony:D asszem behúzódok a BioWare kis világába és hátralévő életem jediként vagy sithként töltöm:D
31.
31.
Hororo
jack blackel game? odabasz
29.
29.
wolf15
Saboteur...AC+GTA?

Am jól néz ki,bejövős.
28.
28.
wolf15
Sampras :D

De ha már csak így besétált,akkor McEnroe is bejöhetne =)
27.
27.
wolf15
Hát nagyon remélem,h nem Mast3rmind írta el és tényleg lesz PC-re....
25.
25.
SamS
nemértem hogy játszik vki neten pc-ről egy xboxos ellen ha only konzol lesz a cucc :D
25.
25.
Daveout
nemhiszem! illetve eddig arrol volt szó h sajnos ebből az évből is kimarad a pc! de hátha!
23.
23.
wolf15
Héj,héj,héj...."Madden NFL 10 csapataid is neten keresztül elérhető lesznek. Segítségével konzolos, pc és iphone tulajok egyszerre játszhatnak."



Ez...ez most ez télleg?Lesz PC-re??^^
22.
22.
wolf15
Fáj a szívem....Madden.
20.
20.
Daveout
20.
20.
Giga0509
jah,sport engem sem érdekel,énis meek aludni...holnap számtech órán itt leszek :D
18.
18.
LiMiT
Najó sport gammák... ez nem érdekel annyira. Megyek aludni :) További szép estét! majd reggel megnézem mivolt amíg én csucsuztam. ^^
17.
17.
Giga0509
16: Marilyn Manson - This is a new shit.Jó zenét raktak alá...ha ennyire szar akkor nem kell xD
15.
15.
Giga0509
Hehe,megy a Dragon age origins trailer közbe üvölt manson h this is a new shit XD akkor nem kell... :D
15.
15.
LiMiT
Hát a Dragon Age valami állat lesz!! :D Még a zene is tetszett ami alatta ment, pedig én nem bukok az ilyesmire :) Most meg Mass Effect 2!!!!!! ÁÁÁHH ^^
13.
13.
Daveout
Húúúúha ezzel a Shiftel még bőven van mit csinálni!
13.
13.
wolf15
HáHá...LoL volt a Shift gameplay.Oldalra néz és DURR...korlát. :D
12.
12.
LiMiT
11: Piszkos fantázia :)) De am ja...igazad van XD
10.
10.
MadDragon
Kim volt neve sztem. Na, de elég a Hello Kittyből már.
10.
10.
Giga0509
úgy rázták azt a kontrollert mint egy...najó,semmi :)
9.
9.
Giga0509
1ik gyereknek nem az volt a neve h kill me? XD komolyan azt hallottam LoL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...