E3 2009: Bemutatkozik a Project Natal

Link másolása
Akik lemaradtak a Microsoft konferenciáról, azoknak csak ajánlani tudom ezt a videót, melyben egy új generációs kamera mutatkozik be az Xbox 360-hoz.
Akik lemaradtak a Microsoft konferenciáról, azoknak csak ajánlani tudom ezt a videót, melyben egy új generációs kamera mutatkozik be az Xbox 360-hoz.


Szívesen ejtenék róla pár szót, de az állam még mindig a földön van az ámulattól. Ha ezt tényleg megvalósítja a Microsoft, akkor tényleg meghajolok előttük. Szavak helyett ma inkább beszéljen ez a videó, amelyeken a Project Natal bemutatkozik, mindenkinek csak ajánlani tudom.





22.
22.
peterpal7
Utolsó videóba milyen király zene megy. Ha ezt így megcsinálják ahogy itt van, veszek minden szobába egyet (igen, a WC-be is, de enmtom minek :D)
21.
21.
dzsiádzsó
Én csak féltem az MS-t ne hülyítse a népet mint anno a Sony, nem vezet sehová meg lehet nézni :D



De ha működni fog így amit erősen kétlek, én leszek legboldogabb, de ebből kb 1-2 ötlet az ami reális a többi vakítás
20.
20.
shyfter
A kiscsaj élőben demonstrálta azt a labdavisszaütögetős játékot amin tök jókat nevettem. Nem hiszem, hogy renderelt volt, a párszáz néző közül csak feltűnt volna valakinek, hogy nem úgy mozog az alak ahogy a nő.
19.
19.
Giga0509
19: erről van szó :) nah ezért mondom,nem kell fikázni mindent 1ből h így nem lehet meg úgy nem lehet...
18.
18.
ATi0021
Először nagyon meglepett, őszintén szólva ahogy egyre többet láttam belőle annál inkább kételkedtem benne, hogy valóban így működne.



Azt hiszem tévedtem. Most olvastam az IGN.com -on egy előzetest. Ők már kipróbálhatták. Burnout Paradiseal álltak neki tesztelni, és kisebb tanulgatás után, de működik a dolog és a Microsoft nem kamuzott, ez valóban ilyen.



Ha a Sony és a Wii akarnak még valamit ezen a piacon azt hiszem ma nagyot kell mutatniuk, mert a Microsoft évről évre erősebb. Hihetetlen, hogy egy ilyen technológiát úgy betudnak vezetni, hogy még új konzol generációt se kell bevezetniük.
17.
17.
terenceHill
én 20-30e körül saccolok. kell a program meg egy kamera.

kamera 1280*720 30fps kb 10-12e+ms miatt kb 6-8e. program meg 10e-15e vagy bagóért csak vegyék, hogy hamar visszajöjjön. ha tényleg jó lesz, úgy is megveszik annyiért, persze ha lesz hozzá élvezhető játék vagy ilyen festő baromságok, ami wii kisgyerek szinten lesz, mivel onnan is akarnak elhódítani, meg újakat szerezni.
15.
15.
Giga0509
Jajj és akkor mivan? a többit láttuk működés közben nem? jók voltak nem? akkor meg a mi a f*sz bajotok van? úgy utálom h idejön pár ember és akkor elkezdik fikázni h ilyen nincs,ez kamu stb...
14.
14.
Petike x
Az meg a másik, hogy úgy "szkennelte be" a gördeszkát, hogy közben az ujjai rajta voltak, de a gördeszkára nem lettek rászkennelve az ujjak.
13.
13.
dzsiádzsó
Nem akarok senkit kiábrándítani, de köszönő viszonyba nem lesz a valósággal, és nagyon nem örülök, hogy a Sony zsákutcájába tévedt az MS.



Ez nem fog így működni soha, most se működik így, ezért látunk ilyen mókolt videót róla, mért nem mutatták be működés közben az E3mon na vajjon mér?? ;)



Apukám biztonságtechnikai cégnél van elég jó pozícióba, a hangfelismerés ma már létező dolog, de nagy hiba %-kal működik. Videós szoftverek tényleg képesek érzékelni a mozgást, arcot felismerni stb, de soha nem fog egy gördeszkát bescannelni igy, ez nevetséges, ahogy irányitani se lehet majd egy gördeszkás játékot, egyszerűen még nem tartunk ott, illetve túl nagy a hibaszázalék a működéshez még.

És a legfontosabb, bár ezek léteznek, és lehet pár éven belül működésre bírható lesz a rendszer, lecsökkentik a hiba %-kot, de horror ára van ezeknek, plusz ma (apukám szerint) nem lesz elég Xbox ereje hogy szoftveresen ezt számolja, meg a játékot is futtassa

na hát kb ennyi.. :D

Szóval MS hülye vagy ha Sony vagy :D:D:D
12.
12.
Scoo
Hát nálam már 30.000-nél is necces lenne, nemhogy 60-nál :)
11.
11.
K.G.
Kétlem, hogy annyi lesz. Hatvanért már veszek egy új boxot.
10.
10.
tjames
#9: "szakértők" :) KÓKLEREK! Bírom az ilyen "szakértőket :)

De én sem lepődnék meg ilyen árcetlin. És az egyet jelentene a NEMVESZEMMEGAZBIZTOS kategóriával. :)
9.
9.
Petike x
6: Állítólag szakértők 200$-ra becsülik, vagyis itthon 60e Ft is lehet.
8.
8.
nasario
Ha 8 éves lennék biztos kérnék egy ilyet a szüleimtöl de ma már nem tudom elkébzelni , hogy ugra-bugrálja a tévé elött. :D
7.
7.
gyonax
a verekedős game bejönxD
6.
6.
damien!!!
Ez nagyon durva!!! De kiváncsi vagyok mennyibe fog kerülni. Nekem kell egy ien. A Sony-nak aztán most föl kell kötni a gatyáját.
5.
5.
LINK 18
Hülyék ezek :D az az elefántos igen nagy :D
4.
4.
LINK 18
Akárhogy nézz ez k**vajó :D ...
2.
2.
Petike x
Azért arra kiváncsi lennék hogy milyen JÁTÉKOK fogják kihasználni, mert azt nem hiszem hogy milliók vennék meg csak azért hogy ilyen csúcstechnológiájuk legyen.
2.
2.
Scoo
Ha lesz rá normális játék akkor megveszem. Addig pedig had' örüljenek neki a casual gamerek.
1.
1.
tjames
Ezt a hírt mikor küldted be hakydakillah?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...