E3 2009: Új részekkel jelentkezik a Monkey Island

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha a Monkey Islanddel és a hasonló klasszikusokkal kihalt a kalandjátékok műfaja, akkor most örömmel jelentjük: a stílus feltámadni készül, nem is akárhogy!
Ha a Monkey Islanddel és a hasonló klasszikusokkal kihalt a kalandjátékok műfaja, akkor most örömmel jelentjük: a stílus feltámadni készül, nem is akárhogy!


A LucasArts klasszikus kalandjátékait sokak kedvelik, s legalább ennyien állítják, hogy azóta nem is születtek igazán jó címek a műfajban. A Monkey Island viszont most új erőre kaphat, ugyanis a kiadó bejelentése szerint hamarosan remake készül kedvencünkből, illetve nem sokára folytatás is érkezik a sorozathoz.


A The Secret of Monkey Island: Special Edition nyáron jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra letölthető formában, s míg maga a játékmenet a régi lesz, addig a grafika teljesen megújul, újrakeverik az aláfestő zenét és szinkronizálják az egész játékot. A fejtörők állítólag nehezebbek lesznek, a készítők azonban egy új súgórendszerrel igyekesznek majd kisegíteni a játékosokat.


Az igazi szenzáció Tales of Monkey Island névre hallgat, amelyet az új Sam & Max sorozatról is ismert Telltale Games fejleszt majd. Az öt epizódból álló sorozat Guybrush Threepwood legújabb kalandjaira kísér el bennünket, első alkalommal júliusban, PC és Wii platformokon.









3.
3.
bitbandita
1#: ja, az én szívem is megdobbant és ha már a régi jó klasszikus kalandjátékoknál tartunk: egy új Little Big Adventure-t is szívesen látnék!
1.
1.
drip
Aaaaaaaaahhh...most úgy megdobbant a szívem :) Miközben néztem a videókat a régi szép idők jutottak eszembe,esküszöm,hogy valahonna előkotrom a Monkey 3at :D:D felejthetetlen !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...