E3 2009: Crysis 2 - A teaser legsötétebb titkai

A tegnapi Crysis 2 teaserbe került pár olyan dolog is, amit nem biztos, hogy mindenki észrevett. Ezért itt egy kis összegzés, hogy mi is maradhatott ki.

Kommentek

#28
28: jah meg xbox360,mert nekem meg az van:D
de kár h pc-n szebb lesz:S nah mind1 majd kiderül
#27
ÁÁÁÁ kár hogy az 1-ső része nem jött ki Ps3-ra.
#26
26: Nem az fáj hogy a CE jön konzolra, felőlem futószalagon is gyárthatják a CE-es konzolos cuccokat, amíg a játékok nem kapják el a konzolitiszt.
Én féle,(igen félek) hogy egy leegyszerűsített játékot kapunk eredményül.
Tény:
Deus Ex:csodálatos játék, Deus Ex 2(multiplatform) túlságosan leegyszerűsítette, közel sem olyan jó mint az első rész.
F.E.A.R. 2, ugyanaz, hirtelen egy konzol lesz a fő fejlesztési platform, és közel sem lesz olyan jó a játék mint az első rész.
Plusz pár funkciót kiszedtek, ami az első részben benne volt.

Csak ennyi. Nem az a baj hogy kijön egy másik platformra. Az a baj hogy azáltal lehet túlságosan eltorzítják azt amit szerettünk.
Olyan mintha a barátnőd hirtelen úgy döntene, hogy rondábbá operáltatja magát.
#25
25: Ezt valaki fejtse már ki: Miért fáj, ha kijön konzolra a CE? A konzolosoknak miért fáj, ha valami mégsem konzol exkluzív? (X-Men) Engem csak az érdekel, hogy az én platformomra MIKOR jön ki egy adott cucc. Igaz, én rétegjátékos vagyok, többnyire olyan cuccokat tolok, amiket más nem nagyon és vice versa. De nekem nem fáj, ha az SBK2009 kijön konzolra, sőt, szeretném ha online-ba alázhatnám sz...rrá a konzolosokat... PC-vel. De nem fáj, hogy neked konzolod van. Ez szerintem ilyen hülye magyar szokás lehet, öljük meg egymást a játékok miatt... merthogy egy társadalom részhalmaza TÖBBNYIRE összefog a nagy halmaz ellenében. Bogarasok, motorosok, szeparatisták etc. A Gamereknek nagyon sok tanulnivalójuk van ezen a téren.
19: Te leragadtál CSAK a játéknál. Zsét nem akarsz vele csinálni. Ne is vegyél PC-t legalább ide sem fogsz írogatni. Jobbulást.
#24
23:Nem, nem tudná.A PS3 grafikus kártyája egy nagy...on régi darab.Igaz besegít a cell ha a kártya nem bírja, de közel sem olyan erős mint azt te gondolnád.A CryTek soha nem mondta azt hogy nem lesz több CE játék PC-re.Ezt a hülye fanboyok kezdték el terjeszteni mikor Yerli azt mondta hogy ha nem lesz sikerük nem lesz több PC EXKLUZÍV játék.A Warhead sikerén múlt ez, és Yerli mondta hogy a Warhead a kritikusoknál, és a boltokban is nagyon jól teljesített.Így értelme sem lett volna konzolra fejleszteni, de ugye a pénz...Kicsit hátba döfve is érzi mindenki magát emiatt.
#23
A ps3 megfelelő kezekben bőven tudná tartani az iramot a 4SLI-s, corI7-es álomgépekkel! Csak ugye itt ez a tök idegen cell programnyelv.
A végső határ sztem itt csak egy jó reklámduma. eredetileg a Crytek annyira be volt rágva a Crysis után a PC-s táborra (khmm..WAREZ stb.), hogy ugyebár kijelentették: NEM LESZ TÖBB CRY ENGINE GAME PC-re! Ahhoz képest most mi van...... érdekes.
#22
thelegendary
#21
én nem vok egy Crysis rajongó, 1el jáccottam, de csak a dzsungelig tetszett (a legelején), de az is csak egy kis mértékig.de ez a 2 nem néz ki rosszul, egy próbát megér :)
#20
19:És vajon annyi pénzért mennyivel több dolgot tudsz csinálni a gépeddel, talán még pénzt is tudsz keresni vele ha munkaeszközként hasznosítod.
Kérlek,,, ne kezdjük újra!!
#19
17: és egy ilyen Pécét mennyiből raksz össze?
Vajon kijön annyiból mint egy XBOX 360 vagy egy PS3?
#18
jó de ez olyan baromság ,hát kit érdekel ,h kihozza e a maxot belőle vagy nem!! a lényeg az ,hogy a játék tökéletes legyen mind3 platformra ,más nem is számít! Akinek amilye van azzal nyomja:P
#17
Nem biztos, hogy a Cell nyerne, főleg még tedd hozzá, hogy a ps3 valójában csak 6-ot használ(1-et oprendszer, 1 pótnak), (és az i7 sokkal jobban van megépítve: gyorsabb kommunikálás a magok között... Olvass róla pöppet) És tedd hozzá, hogy
átalakított 7800GT vs 4 SLI-s GTX 285.
Asszem a pc nagyon elhúzott a konzolok mellett.
#16
az elég durva reklámduma, hogy mindent kihoztak a PS3-ból és így is többet tud a PC (4magos i7 vs. 8magos cell processzor)
#15
Király!Már nagyon várom!
#14
Dcrysis02 :D
#13
a lényeg az, hogy a legjobb Xbox 360-as és a legjobb PS3-as játék legyen a piacon..."
Na én ezt szeretem hallani. :)
#11
Hát kicsit vicces, hogy ők is a határokkal jönnek! Csak azt nem vágom, hogy akkor az x360 határait mér nem említik, ha elvileg a 2 gép közel egy szinten van! Amúgy ezt már sokan mondták és még fogadok, hogy ennél szebbet is látni fogunk!
#10
Lehet a tüntetéses anyagot a Crytek Budapestnek köszönhetjük :)
#9
Az a tüntetés az renderelt volt? mert nekem inkább úgy tűnt mintha egy nemzeti ünnepünkről származna..