E3 2009: Megérkezett a következő videócsokor

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 4.
  • Videó
Link másolása
Reggeli összeállításunkban a Dead Space: Extraction, a Forza Motorsport 3, a Lost Planet 2, a Need for Speed: Shift és az Uncharted 2 láthatók mozgás közben többek között.
Reggeli összeállításunkban a Dead Space: Extraction, a Forza Motorsport 3, a Lost Planet 2, a Need for Speed: Shift és az Uncharted 2 láthatók mozgás közben többek között.

Dead Space: Extraction







Dead to Rights: Retribution







Forza Motorsport 3





Lost Planet 2







Need for Speed: Shift







Ninja Gaiden Sigma 2







Red Steel 2









Silent Hill: Shattered Memories





Uncharted 2: Among Thieves







7.
7.
Adam9212
Gondolom itt is több "nehézségi" fok lesz, ezért jelöli ki az ideális ívet (legkönnyebb szint).
6.
6.
PGab
Ez az NfS most se fogja büntetni a GRID-et! :((( Nézzétek meg mit művel azzal a szegény Nissannal a csóka: ripityára zúzza. Ilyen ütközéseknél a GRID-ben már háromszor "race over kid" van, de már az első ütközés után is minimum elhúzott volna a kormány. Itt meg semmi, csalódás.

Ez azért baj, mert így elveszi a versenyzés szellemét. Csak a gázt kell nyomni és mindenki megy majd, mint a barom, de nem kell vigyáznia a kocsijára. Nem alakul ki az, hogy valóban az győz, aki tud is vezetni a kocsira, ami nem csak a gázpedál tövig nyomva tartásából áll!!! Ez nagyon elszomorító, ráadásul - bár ezek gyenge miőségű videók, nem jön át teljesen -, de szerintem a törésmodell se olyan jó, mint a GRID-be. Egyedül a grafika tetszik, de az édes kevés.

Bezzeg a dedós ideális kanyarodási íveket jelöli, hogy még annyi egyéniséged se legyen, hogy te döntsd el hogy akarod bevenni a kanyart! Persze, az az ideális ív, de ezt mindenki tudja, minek ezt mutogatni? Egyszerűen odavonzza a szemet és megöli az egyéni gondolat szabadságát. Ez egy kommunista módszer. Na, ez persze részben vicc volt.

Ismét csalódás lesz számomra így.
4.
4.
gerelysa20
NFS: Shift szerintem elég jó játék lesz és nekem se ártana kormány ezekhez a sok jó játékokhoz amik most ki fognak jönni.
4.
4.
K.G.
Lost Planet 2 nagyon üt. Mutathatnának valamit a multiról is.



Halo ODST videók ki lettek téve? Volt 2 gameplay, nagyon hangulatosra sikeredtek. Végre egy igazán ütős Halo.
1.
1.
tjames
korményt k e l l vennem! ! !
1.
1.
tjames
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...